Stock16v Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Hali.Valaki tudja esetleg Tápiószecső elérhetőségét?Ha igen kérem adja meg nekem.Előre is köszönöm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Szeretem mikor kitalálják a helyszíni javítást, de nem tudják mi baja, viszont most azonnal meg kéne csinálni. <_< Ebből élek :D Telefonon elmondom előre hogy egy kiszállást, és egy órát akkor is kiszámlázok, ha csak az üveget mosom le, és akkor is, ha a helyszínen, azonnal nem javítható, de sose zavar senkit. (tény, hogy nagyjából már tudom miből kell készülni:lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Ez mekkora: Visit My Website <_< :D Ráadásul pont lakóhelyemen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Én a takarítő által szépen kitakarított színes érintőképernyőtől könnyeztem be :) Leküldte ablakmosóval, aztán jól bele is törölgette, mert olyan csúnya ujjlenyomatos volt :D Kegyetlen mennyiségű ilyen szerencsecsomaggal találkozni. Egy-egy szervizes összejövetelen, vagy szerviz-tanfolyamon, pár óra azzal megy el, hogy egymásnak mesélgetjük a friss állatságokat <_< Jóvanna. A multkor én is láttam hogy poros a tévém. Nekiestem ablaktisztítóval, ne mán fekete lett a rongy. Háromszor töröltem át a képernyőt. Aztán amikor este bekapcsoltam a tévét, csodálkozva néztem, jééé nekem színes tévém van. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 <_< :D http://pics.coldline.hu/pics/179074-20110220-edVukg.jpg A nagy kerék fogyasztásnövelő, de a kis szélesség csökkentő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 A nagy kerék fogyasztásnövelő, de a kis szélesség csökkentő. <_< Óóóriási 16os kerékkel 195ös gumival a 8l bűnös fogyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Óóóriási 16os kerékkel 195ös gumival a 8l bűnös fogyi. :D Iszonyatos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 <_< :D http://pics.coldline.hu/pics/179074-20110220-edVukg.jpg Akkor mutogasd ha 4 darabot használsz belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Akkor mutogasd ha 4 darabot használsz belőle <_< Kell a tapadás, ezt még 4ben is tekerné végig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Kell a tapadás, ezt még 4ben is tekerné végig. :D Mire az 5.-et tennéd már el is fogyott felniig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Mire az 5.-et tennéd már el is fogyott felniig <_< Esélyes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Hellótok! Megszeretnék kérni egy Admint akinek van hozzáférése a GYÍK-hoz és rá is érne. Hétvégén bescanneltem egy kis füzetet Gázüzemanyag-ellátó berendezések, Kezelési karbantartási útmutatóját. PDF-be van ha megtetté, hogy felrakná a Gyíkba akkor elküldeném neki emailbe! Hátha segítene a gázüzemű autósoknak vagy a leendő tagok kis áttekintést kapnának a miként működéséről! <_< Előre is köszönöm! :D (nem reklám anyag, hanem ami van az autómhoz kiskönyv) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Beszereltem a kis Megalightokat <_< A csomagtartóban kicsit át kellett rendezni a dolgokat, de megoldottam a problémát. (és arányaiban nézve akkora akksija van az autónak, mint Zoli pótkereke :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 És gondolom ezek is fehéren világítanak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez amúgy mi a szösz akar lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 És gondolom ezek is fehéren világítanak... <_< :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez amúgy mi a szösz akar lenni? 9. Amennyiben idézel valakitől, szorítkozz a lényegi részekre! Ne ismétlődjön meg a hozzászólás teljes terjedelmében az egész oldalon többször is! Képekkel nem idézünk, azt linkre leveszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez amúgy mi a szösz akar lenni? Képet vedd ki, aztán lapozz vissza párat :lol: <_< :D :D :) :D Te meg nézegesd a perperpert és kussojjá :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Képet vedd ki, aztán lapozz vissza párat :) Te meg nézegesd a perperpert és kussojjá :D <_< :D Akkor én kérek elnézést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Jani most volt nálam, hozott egy vagon LED szalagot <_< Jövő héten bedobja a műszeregységét, aztán ha azt összeraktam, és megvan a teKKnolodzsi akkor lehet jönni, hozni az órákat fehéríteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Beszereltem a kis Megalightokat <_< ]http://pics.coldline.hu/pics/179663-20110221-8CMwqw.jpg http://pics.coldline.hu/pics/179664-20110221-979giC.jpg A csomagtartóban kicsit át kellett rendezni a dolgokat, de megoldottam a problémát. (és arányaiban nézve akkora akksija van az autónak, mint Zoli pótkereke :) :D ) Egy igazi állat vagy... :D Mint egy idegen lény, csak néz, kisüti az embör szemit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Heló! GPS-t szeretnék venni! Érdekelnének a ti tapasztalataitok és hozzáértésetek, milyen márka....stb. Mert én nézelődtem de sok fajta közül választani nem egyszerű hogy jó is legyen ne is legyen drága! Kösz előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Heló! GPS-t szeretnék venni! Érdekelnének a ti tapasztalataitok és hozzáértésetek, milyen márka....stb. Mert én nézelődtem de sok fajta közül választani nem egyszerű hogy jó is legyen ne is legyen drága! Kösz előre is! Vegyél egy okos telefont az tudd mindent pl nokia c6 és ha astrád van f-es akkor még jobb mert kinyitható és a navigációt az óra előtti tálcára tudod tenni biztos nem esik le.... én is igy nyomom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Heló! GPS-t szeretnék venni! Érdekelnének a ti tapasztalataitok és hozzáértésetek, milyen márka....stb. Mert én nézelődtem de sok fajta közül választani nem egyszerű hogy jó is legyen ne is legyen drága! Kösz előre is! Múlt héten tárgyaltuk épp a dolgot. <_< Olvass vissza pár oldalt kérlek és megleled a választ is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts