zotya975 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Igen, csak megfelelő villáskulcs hiányában nem tudtam megállapítani a pontos helyét. :D A hosszbordás fezsíője szól már egy ideje, de annak más a hangja és hallani is a videón. :D Na majd hétfőn kiderül. <_< Én viszont szíj-szerű nyiszorgást hallottam amikor a kocsi orra mellett áltam, remélem az ékszíj az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 szép a mai duplafogásod is <_< am a k***@ g**! k******t hp fos nincs benne egy patron a 7ből és nem tudok scannelni. EZ MI? :@ Vegyél lexmarkot. Nekem az van. Az szkennel patron nélkül is. Egy sincs benne, de működ a szkenner része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Vegyél lexmarkot. Nekem az van. Az szkennel patron nélkül is. Egy sincs benne, de működ a szkenner része. HP-ból is van ami szkennel patron nélkül <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 HP-ból is van ami szkennel patron nélkül <_< A hp szkennerre gondolsz...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 A hp szkennerre gondolsz...? Nem. Olyan MFP-re ami még kiszedett nyomtatóművel is szkennelni akart nekem az asztalon félig szétborítva <_< :D Valamelyik PSC (talán a 2175-ös, de nem biztos) művelte ezt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Na, tegnap dicsértem itt a GPS-em. Erre ma, hazafele az M1-M7-esen állandóan kikapcsolt. Mármint a kijelző. Kissé idegesítő volt. Pedig odafele minden rendben volt, nem értem visszafele mi történt vele... Ráadásul hazafele az ablakok is fenemód párásodtak. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a hűtővíz valahol a fűtésnél folyik el , mert amint meleg a motor, ráadom a fűtést, és el kezd jobban párásodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Na, tegnap dicsértem itt a GPS-em. Erre ma, hazafele az M1-M7-esen állandóan kikapcsolt. Mármint a kijelző. Kissé idegesítő volt. Pedig odafele minden rendben volt, nem értem visszafele mi történt vele... Ráadásul hazafele az ablakok is fenemód párásodtak. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a hűtővíz valahol a fűtésnél folyik el , mert amint meleg a motor, ráadom a fűtést, és el kezd jobban párásodni... Belső keringtetésed ugye ki van kapcsolva? <_< (lehet hogy hülyére párásodott a dzsípíesz is :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Belső keringtetésed ugye ki van kapcsolva? <_< (lehet hogy hülyére párásodott a dzsípíesz is :D ) Vagy befagyott. Jártam már így. Persze úgy sikerült, hogy előtte bekapcsoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Belső keringtetésed ugye ki van kapcsolva? <_< (lehet hogy hülyére párásodott a dzsípíesz is :D ) Mióta megvan az autó, nem volt bekapcsolva :D :) Mindig akkor jutott eszembe, mikor már utolértem a Trabantot/Ifát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Belső keringtetésed ugye ki van kapcsolva? <_< (lehet hogy hülyére párásodott a dzsípíesz is :D ) nekem má nemég semmi lámpa középen, aztán eccer télen nagyon fáztam és benyomtam h ne jöjjön a hideg induláskor, utána kb egy hétig anyáztam h mér párásodik folyton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Igen, ezért írtam a keresek topicba, nem? <_< Udi most kapott egy működöt, mert neki gatya lett, ami a kocsiján van :D megkérdezzem tőle mi terve vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Udi most kapott egy működöt, mert neki gatya lett, ami a kocsiján van :D megkérdezzem tőle mi terve vele ? Udié beállt nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 valahol má olvastam igy összegyűjtve a cserélendő cuccok csereperiódusát. azt hol is találom meg? <_< gyikba már kerestem de nem találtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Udié beállt nem? <_< pont te.......... :D :D :) :D :D rossz kell neki azt küldi feltuningoltatni érted :D ui : köszi a mai segítséget, majd egyeztetünk mi-hogy-merre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 pont te.......... :D :D :) :D :D rossz kell neki azt küldi feltuningoltatni érted :lol: ui : köszi a mai segítséget, majd egyeztetünk mi-hogy-merre :lol: Én nem értek a lovakhoz. :D nm, remélem fux is átveszi a cuccot, és akkor le van a gond... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Udi most kapott egy működöt, mert neki gatya lett, ami a kocsiján van :D megkérdezzem tőle mi terve vele ? Kérlek. pont te.......... :D :D :) :D :D rossz kell neki azt küldi feltuningoltatni érted :lol: ui : köszi a mai segítséget, majd egyeztetünk mi-hogy-merre :lol: Ezzel mi a baj? Ami most van, azt küldöm újításra majd, a rossz az marad rossz. Csak a hosszbordás miatt kell, hogy legyen helye meg pörögni tudjon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ezzel mi a baj? Ami most van, azt küldöm újításra majd, a rossz az marad rossz. Csak a hosszbordás miatt kell, hogy legyen helye meg pörögni tudjon. <_< semmi, csak Zoli most nem kapcsolt, azért írtam le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 semmi, csak Zoli most nem kapcsolt, azért írtam le <_< Rendicsek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hali Daykiller! Enyém az be van állva, de ha kiszedjük megnézem hátha meg lehet annyira csinálni, hogy forogjon. Ha igen, akkor természetesen neked adom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hali Daykiller! Enyém az be van állva, de ha kiszedjük megnézem hátha meg lehet annyira csinálni, hogy forogjon. Ha igen, akkor természetesen neked adom. :D Szia! Okés, előre is köszi a fáradozásodért. Egy Úr vagy. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 :D hápé, és tintás. Mit akarsz még? :D Tudod hogy a multifunkciós tintasugarasoknak a service manualja hogy néz ki? 3 pontból áll: 1- cserélj nyomtató egységet 2- cserélj lapolvasó egységet 3- cserélj gépet :D :) A szamszung ezt még tudja a kisebb lézereknél is. Viszont akcijjó van, tudok hápémultitintástot 2 patronnyal 10pénzért :D (és az origi patron hozzá B:2300, és C:2600 :D ) Erről vmi részleteket lehetne? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 :D hápé, és tintás. Mit akarsz még? <_< Tudod hogy a multifunkciós tintasugarasoknak a service manualja hogy néz ki? 3 pontból áll: 1- cserélj nyomtató egységet 2- cserélj lapolvasó egységet 3- cserélj gépet :D :D A szamszung ezt még tudja a kisebb lézereknél is. Viszont akcijjó van, tudok hápémultitintástot 2 patronnyal 10pénzért :D (és az origi patron hozzá B:2300, és C:2600 :) ) Nekem még van 26 pár patronom a nyomtatómhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nekem még van 26 pár patronom a nyomtatómhoz. :D Sokra mennék vele, egyszerre csak kettő fér bele, a harmadiktól már nem tudom lecsukni a fedelét... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Sokra mennék vele, egyszerre csak kettő fér bele, a harmadiktól már nem tudom lecsukni a fedelét... <_< :D Nem is gondolnék ilyenre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nem is gondolnék ilyenre. :D Meglepődnél milyen barmokat láttam már <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts