Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen, csak megfelelő villáskulcs hiányában nem tudtam megállapítani a pontos helyét. :D A hosszbordás fezsíője szól már egy ideje, de annak más a hangja és hallani is a videón. :D Na majd hétfőn kiderül. <_<

Én viszont szíj-szerű nyiszorgást hallottam amikor a kocsi orra mellett áltam, remélem az ékszíj az.

Elküldve
szép a mai duplafogásod is <_<

am a k***@ g**! k******t hp fos nincs benne egy patron a 7ből és nem tudok scannelni. EZ MI? :@

Vegyél lexmarkot. Nekem az van. Az szkennel patron nélkül is. Egy sincs benne, de működ a szkenner része.

Elküldve
Vegyél lexmarkot. Nekem az van. Az szkennel patron nélkül is. Egy sincs benne, de működ a szkenner része.

HP-ból is van ami szkennel patron nélkül <_<

Elküldve
A hp szkennerre gondolsz...?

Nem. Olyan MFP-re ami még kiszedett nyomtatóművel is szkennelni akart nekem az asztalon félig szétborítva <_< :D Valamelyik PSC (talán a 2175-ös, de nem biztos) művelte ezt :D

Elküldve

Na, tegnap dicsértem itt a GPS-em. Erre ma, hazafele az M1-M7-esen állandóan kikapcsolt. Mármint a kijelző. Kissé idegesítő volt. Pedig odafele minden rendben volt, nem értem visszafele mi történt vele... Ráadásul hazafele az ablakok is fenemód párásodtak. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a hűtővíz valahol a fűtésnél folyik el , mert amint meleg a motor, ráadom a fűtést, és el kezd jobban párásodni...

Elküldve
Na, tegnap dicsértem itt a GPS-em. Erre ma, hazafele az M1-M7-esen állandóan kikapcsolt. Mármint a kijelző. Kissé idegesítő volt. Pedig odafele minden rendben volt, nem értem visszafele mi történt vele... Ráadásul hazafele az ablakok is fenemód párásodtak. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a hűtővíz valahol a fűtésnél folyik el , mert amint meleg a motor, ráadom a fűtést, és el kezd jobban párásodni...

Belső keringtetésed ugye ki van kapcsolva? <_< (lehet hogy hülyére párásodott a dzsípíesz is :D )

Elküldve
Belső keringtetésed ugye ki van kapcsolva? <_< (lehet hogy hülyére párásodott a dzsípíesz is :D )

Vagy befagyott. Jártam már így. Persze úgy sikerült, hogy előtte bekapcsoltam. :D

Elküldve

Mióta megvan az autó, nem volt bekapcsolva :D :) Mindig akkor jutott eszembe, mikor már utolértem a Trabantot/Ifát...

Elküldve

nekem má nemég semmi lámpa középen, aztán eccer télen nagyon fáztam és benyomtam h ne jöjjön a hideg induláskor, utána kb egy hétig anyáztam h mér párásodik folyton :D

Elküldve
pont te..........

:D :D :) :D :D

rossz kell neki azt küldi feltuningoltatni

érted :lol:

ui : köszi a mai segítséget, majd egyeztetünk mi-hogy-merre :lol:

Én nem értek a lovakhoz. :D

nm, remélem fux is átveszi a cuccot, és akkor le van a gond... <_<

Elküldve
Udi most kapott egy működöt, mert neki gatya lett, ami a kocsiján van :D

megkérdezzem tőle mi terve vele ?

Kérlek.

pont te..........

:D :D :) :D :D

rossz kell neki azt küldi feltuningoltatni

érted :lol:

ui : köszi a mai segítséget, majd egyeztetünk mi-hogy-merre :lol:

Ezzel mi a baj? Ami most van, azt küldöm újításra majd, a rossz az marad rossz. Csak a hosszbordás miatt kell, hogy legyen helye meg pörögni tudjon. <_<

Elküldve
Ezzel mi a baj? Ami most van, azt küldöm újításra majd, a rossz az marad rossz. Csak a hosszbordás miatt kell, hogy legyen helye meg pörögni tudjon. <_<

semmi, csak Zoli most nem kapcsolt, azért írtam le :D

Elküldve

Hali Daykiller!

Enyém az be van állva, de ha kiszedjük megnézem hátha meg lehet annyira csinálni, hogy forogjon.

Ha igen, akkor természetesen neked adom. <_<

Elküldve
Hali Daykiller!

Enyém az be van állva, de ha kiszedjük megnézem hátha meg lehet annyira csinálni, hogy forogjon.

Ha igen, akkor természetesen neked adom. :D

Szia!

Okés, előre is köszi a fáradozásodért. Egy Úr vagy. :D <_<

Elküldve
:D hápé, és tintás. Mit akarsz még? :D Tudod hogy a multifunkciós tintasugarasoknak a service manualja hogy néz ki? 3 pontból áll:

1- cserélj nyomtató egységet

2- cserélj lapolvasó egységet

3- cserélj gépet

:D :)

A szamszung ezt még tudja a kisebb lézereknél is.

Viszont akcijjó van, tudok hápémultitintástot 2 patronnyal 10pénzért :D (és az origi patron hozzá B:2300, és C:2600 :D )

Erről vmi részleteket lehetne? <_<

Elküldve
:D hápé, és tintás. Mit akarsz még? <_< Tudod hogy a multifunkciós tintasugarasoknak a service manualja hogy néz ki? 3 pontból áll:

1- cserélj nyomtató egységet

2- cserélj lapolvasó egységet

3- cserélj gépet

:D :D

A szamszung ezt még tudja a kisebb lézereknél is.

Viszont akcijjó van, tudok hápémultitintástot 2 patronnyal 10pénzért :D (és az origi patron hozzá B:2300, és C:2600 :) )

Nekem még van 26 pár patronom a nyomtatómhoz. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.