Tiv. Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Felhívlak én. 30-as számod van nekem meg. Ok. Már vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Undormány a Nokia gyárija. <_< A szoftvert-t azt bonyolult felrakni rá? Letöltöm torrenttel aztán egyszerű crack? Persze először csak kipróbálom,aztán ha tetszik megveszem eredetiben,mint ahogy az összes szoftverem esetében így csinálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 A szoftvert-t azt bonyolult felrakni rá? Letöltöm torrenttel aztán egyszerű crack? Persze először csak kipróbálom,aztán ha tetszik megveszem eredetiben,mint ahogy az összes szoftverem esetében így csinálom! Operációs rendszer, Office, Nero...stb esetében is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Operációs rendszer, Office, Nero...stb esetében is? :D Ebből a felsorolásból csak az oprendszer a gépemen ami fizetős. :D Szabad szoftver rulez. :) Mondjuk a Win7 is eredeti. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Operációs rendszer, Office, Nero...stb esetében is? <_< Hogyne, a szoftverlopás bűncselekmény! Nézd meg Bill Gates-t például. Nemrég el kellett adnia az egyik Mclaren F1-ét! És midezt azért mert nagyon sokan tört windowst és office-t használnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Hogyne, a szoftverlopás bűncselekmény! Nézd meg Bill Gates-t például. Nemrég el kellett adnia az egyik Mclaren F1-ét! És midezt azért mert nagyon sokan tört windowst és office-t használnak! Szegény Bill, elmegyek holnap Win7-en venni akkor talán megtarthatja az egyik kerékcsavart.... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Szegény Bill, elmegyek holnap Win7-en venni akkor talán megtarthatja az egyik kerékcsavart.... <_< :D Azt biztosan nem,mert akkor kiesik a mclaren kereke. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Szegény Bill, elmegyek holnap Win7-en venni akkor talán megtarthatja az egyik kerékcsavart.... :D :D Nagyon tudom sajnálni. :) Francért kell annyi pénzt elkérni egy oprendszerért. :D Mondjuk a Win7 elég jól sikerült. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Nagyon tudom sajnálni. :D Francért kell annyi pénzt elkérni egy oprendszerért. :) Mondjuk a Win7 elég jól sikerült. <_< Attól még aránytalanul drága... És ők vannak felháborodva, hogy senki nem hajlandó fizetni érte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Attól még aránytalanul drága... És ők vannak felháborodva, hogy senki nem hajlandó fizetni érte... :D Tény, hogy az én win7-m nem volt olcsó, de akinek már van eredeti fostája, az 30 ezeré frissítheti legálisan win7-re. <_< Legalábbis hóm edisönnél. Nekem ultimátum win7 van és nem OEM egygépes telepítős. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Tény, hogy az én win7-m nem volt olcsó, de akinek már van eredeti fostája, az 30 ezeré frissítheti legálisan win7-re. <_< Legalábbis hóm edisönnél. Nekem ultimátum win7 van és nem OEM egygépes telepítős. :D A hóm edisön kb egy kalap sz@rt ér szvsz. Ultimate-el már lehet valamit kezdeni. De mondjuk szerintem az épp elég pofátlanság, hogy 30-ezret ki kell pengetni, hogy arról a fosról váltsak egy kevésbé fosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 A hóm edisön kb egy kalap sz@rt ér szvsz. Ultimate-el már lehet valamit kezdeni. De mondjuk szerintem az épp elég pofátlanság, hogy 30-ezret ki kell pengetni, hogy arról a fosról váltsak egy kevésbé fosra. Jóhát, attól függ, hogy ki mire használja. <_< Amúgy ez eddig a legjobban használható windóz, szerintem. :D Aki meg aszondja, hogy fagyogat neki, meg baromkodik a windóz, az tanulja meg kezelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Jóhát, attól függ, hogy ki mire használja. :D Amúgy ez eddig a legjobban használható windóz, szerintem. :) Aki meg aszondja, hogy fagyogat neki, meg baromkodik a windóz, az tanulja meg kezelni. :D Ebben egyetértünk <_< De azért a hómedisön még egy átlag júzernek is okozhat a kezelés terén kellemetlenségeket (igaz, szerencsére azt nem sokat használtam, inkább csak mások véleménye alapján ismerem :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 napi shokk: dohány/körút sarok fekete C4 hátulján teszkós betűkből "ÖRDÖG" felirat, tetején 7+2 cápa antenna tarajba ill. szarvba rendezve :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 napi shokk: dohány/körút sarok fekete C4 hátulján teszkós betűkből "ÖRDÖG" felirat, tetején 7+2 cápa antenna tarajba ill. szarvba rendezve :) <_< :D Kb 2 éve láttam a Kertész utcában, amikor éppen az önindítómat vittem vissza megetetni a drága felújítókkal :D Legalább nem estek le azok a sz.rok a tetejéről. Olyan volt mint egy sündisznó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 hénapgyilkos, kell rossz klímakomp ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 hénapgyilkos, kell rossz klímakomp ? Igen, ezért írtam a keresek topicba, nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 :D Kb 2 éve láttam a Kertész utcában, amikor éppen az önindítómat vittem vissza megetetni a drága felújítókkal :) Legalább nem estek le azok a sz.rok a tetejéről. Olyan volt mint egy sündisznó <_< :D szép a mai duplafogásod is :D am a k***@ g**! k******t hp fos nincs benne egy patron a 7ből és nem tudok scannelni. EZ MI? :@ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 szép a mai duplafogásod is :D am a k***@ g**! k******t hp fos nincs benne egy patron a 7ből és nem tudok scannelni. EZ MI? :@ LOL <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 LOL <_< az lesz a lol amikor kib****** az ablakon :D VICC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 az lesz a lol amikor kib****** az ablakon :D VICC :D hápé, és tintás. Mit akarsz még? <_< Tudod hogy a multifunkciós tintasugarasoknak a service manualja hogy néz ki? 3 pontból áll: 1- cserélj nyomtató egységet 2- cserélj lapolvasó egységet 3- cserélj gépet :D :D A szamszung ezt még tudja a kisebb lézereknél is. Viszont akcijjó van, tudok hápémultitintástot 2 patronnyal 10pénzért :D (és az origi patron hozzá B:2300, és C:2600 :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 szép a mai duplafogásod is :D :D Köszi :) Majd nézd meg a hómméd tükörrögzítést is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Valami nagyon nyöszörög. <_< Generátorra tippelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Valami nagyon nyöszörög. :D Generátorra tippelek. Hát eléggé halódó csapágy hangot vélek hallani. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hát eléggé halódó csapágy hangot vélek hallani. <_< Igen, csak megfelelő villáskulcs hiányában nem tudtam megállapítani a pontos helyét. :D A hosszbordás fezsíője szól már egy ideje, de annak más a hangja és hallani is a videón. :) Na majd hétfőn kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts