Tiv. Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Felhívlak én. 30-as számod van nekem meg. Ok. Már vagyok.
hakapeszimaki Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Undormány a Nokia gyárija. <_< A szoftvert-t azt bonyolult felrakni rá? Letöltöm torrenttel aztán egyszerű crack? Persze először csak kipróbálom,aztán ha tetszik megveszem eredetiben,mint ahogy az összes szoftverem esetében így csinálom!
Alex0403 Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 A szoftvert-t azt bonyolult felrakni rá? Letöltöm torrenttel aztán egyszerű crack? Persze először csak kipróbálom,aztán ha tetszik megveszem eredetiben,mint ahogy az összes szoftverem esetében így csinálom! Operációs rendszer, Office, Nero...stb esetében is? <_<
daykiller Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Operációs rendszer, Office, Nero...stb esetében is? :D Ebből a felsorolásból csak az oprendszer a gépemen ami fizetős. :D Szabad szoftver rulez. :) Mondjuk a Win7 is eredeti. <_<
hakapeszimaki Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Operációs rendszer, Office, Nero...stb esetében is? <_< Hogyne, a szoftverlopás bűncselekmény! Nézd meg Bill Gates-t például. Nemrég el kellett adnia az egyik Mclaren F1-ét! És midezt azért mert nagyon sokan tört windowst és office-t használnak!
zotya975 Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Hogyne, a szoftverlopás bűncselekmény! Nézd meg Bill Gates-t például. Nemrég el kellett adnia az egyik Mclaren F1-ét! És midezt azért mert nagyon sokan tört windowst és office-t használnak! Szegény Bill, elmegyek holnap Win7-en venni akkor talán megtarthatja az egyik kerékcsavart.... <_< :D
hakapeszimaki Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Szegény Bill, elmegyek holnap Win7-en venni akkor talán megtarthatja az egyik kerékcsavart.... <_< :D Azt biztosan nem,mert akkor kiesik a mclaren kereke. :D
daykiller Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Szegény Bill, elmegyek holnap Win7-en venni akkor talán megtarthatja az egyik kerékcsavart.... :D :D Nagyon tudom sajnálni. :) Francért kell annyi pénzt elkérni egy oprendszerért. :D Mondjuk a Win7 elég jól sikerült. <_<
neodd Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Nagyon tudom sajnálni. :D Francért kell annyi pénzt elkérni egy oprendszerért. :) Mondjuk a Win7 elég jól sikerült. <_< Attól még aránytalanul drága... És ők vannak felháborodva, hogy senki nem hajlandó fizetni érte... :D
daykiller Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Attól még aránytalanul drága... És ők vannak felháborodva, hogy senki nem hajlandó fizetni érte... :D Tény, hogy az én win7-m nem volt olcsó, de akinek már van eredeti fostája, az 30 ezeré frissítheti legálisan win7-re. <_< Legalábbis hóm edisönnél. Nekem ultimátum win7 van és nem OEM egygépes telepítős. :D
neodd Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Tény, hogy az én win7-m nem volt olcsó, de akinek már van eredeti fostája, az 30 ezeré frissítheti legálisan win7-re. <_< Legalábbis hóm edisönnél. Nekem ultimátum win7 van és nem OEM egygépes telepítős. :D A hóm edisön kb egy kalap sz@rt ér szvsz. Ultimate-el már lehet valamit kezdeni. De mondjuk szerintem az épp elég pofátlanság, hogy 30-ezret ki kell pengetni, hogy arról a fosról váltsak egy kevésbé fosra.
daykiller Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 A hóm edisön kb egy kalap sz@rt ér szvsz. Ultimate-el már lehet valamit kezdeni. De mondjuk szerintem az épp elég pofátlanság, hogy 30-ezret ki kell pengetni, hogy arról a fosról váltsak egy kevésbé fosra. Jóhát, attól függ, hogy ki mire használja. <_< Amúgy ez eddig a legjobban használható windóz, szerintem. :D Aki meg aszondja, hogy fagyogat neki, meg baromkodik a windóz, az tanulja meg kezelni. :D
neodd Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 Jóhát, attól függ, hogy ki mire használja. :D Amúgy ez eddig a legjobban használható windóz, szerintem. :) Aki meg aszondja, hogy fagyogat neki, meg baromkodik a windóz, az tanulja meg kezelni. :D Ebben egyetértünk <_< De azért a hómedisön még egy átlag júzernek is okozhat a kezelés terén kellemetlenségeket (igaz, szerencsére azt nem sokat használtam, inkább csak mások véleménye alapján ismerem :D ).
beligrom Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 napi shokk: dohány/körút sarok fekete C4 hátulján teszkós betűkből "ÖRDÖG" felirat, tetején 7+2 cápa antenna tarajba ill. szarvba rendezve :D <_<
Dáwid Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 napi shokk: dohány/körút sarok fekete C4 hátulján teszkós betűkből "ÖRDÖG" felirat, tetején 7+2 cápa antenna tarajba ill. szarvba rendezve :) <_< :D Kb 2 éve láttam a Kertész utcában, amikor éppen az önindítómat vittem vissza megetetni a drága felújítókkal :D Legalább nem estek le azok a sz.rok a tetejéről. Olyan volt mint egy sündisznó :D :D
daykiller Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 hénapgyilkos, kell rossz klímakomp ? Igen, ezért írtam a keresek topicba, nem? <_<
beligrom Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 :D Kb 2 éve láttam a Kertész utcában, amikor éppen az önindítómat vittem vissza megetetni a drága felújítókkal :) Legalább nem estek le azok a sz.rok a tetejéről. Olyan volt mint egy sündisznó <_< :D szép a mai duplafogásod is :D am a k***@ g**! k******t hp fos nincs benne egy patron a 7ből és nem tudok scannelni. EZ MI? :@
daykiller Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 szép a mai duplafogásod is :D am a k***@ g**! k******t hp fos nincs benne egy patron a 7ből és nem tudok scannelni. EZ MI? :@ LOL <_<
beligrom Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 LOL <_< az lesz a lol amikor kib****** az ablakon :D VICC
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 az lesz a lol amikor kib****** az ablakon :D VICC :D hápé, és tintás. Mit akarsz még? <_< Tudod hogy a multifunkciós tintasugarasoknak a service manualja hogy néz ki? 3 pontból áll: 1- cserélj nyomtató egységet 2- cserélj lapolvasó egységet 3- cserélj gépet :D :D A szamszung ezt még tudja a kisebb lézereknél is. Viszont akcijjó van, tudok hápémultitintástot 2 patronnyal 10pénzért :D (és az origi patron hozzá B:2300, és C:2600 :) )
Dáwid Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 szép a mai duplafogásod is :D :D Köszi :) Majd nézd meg a hómméd tükörrögzítést is <_<
daykiller Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Valami nagyon nyöszörög. <_< Generátorra tippelek.
zotya975 Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Valami nagyon nyöszörög. :D Generátorra tippelek. Hát eléggé halódó csapágy hangot vélek hallani. <_<
daykiller Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Hát eléggé halódó csapágy hangot vélek hallani. <_< Igen, csak megfelelő villáskulcs hiányában nem tudtam megállapítani a pontos helyét. :D A hosszbordás fezsíője szól már egy ideje, de annak más a hangja és hallani is a videón. :) Na majd hétfőn kiderül. :D
Recommended Posts