spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Kinek? Neked tuti. :D Mondjuk azóta se ajánlottál helyette másikat... Hát mert nincsennnn. <_< Vagyis van egy hibátlan ezüst, meg egy gyászos, de nem eladó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hát mert nincsennnn. <_< Vagyis van egy hibátlan ezüst, meg egy gyászos, de nem eladó :D Ez engem nem vigasztal... A tiédet se lenne olcsóbb átfújatni, úgyhogy az se jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez engem nem vigasztal... A tiédet se lenne olcsóbb átfújatni, úgyhogy az se jó. <_< Akkor falazd le a ledeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez engem nem vigasztal... A tiédet se lenne olcsóbb átfújatni, úgyhogy az se jó. <_< Kell piros? :D ocó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Akkor falazd le a ledeket <_< Gitt aztán színrefújás? Kell piros? :D ocó Mennyire ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Gitt aztán színrefújás? Mennyire ? Nagyon piros :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Gitt aztán színrefújás? Mennyire ? Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. :D Nagyon piros :) <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Nagyon piros :) <_< :D Arra lettem volna kíváncsi mennyire olcsó... (Kékled... :D ) Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. :D :D Oké. Akkor veszek majd az spzolitól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Arra lettem volna kíváncsi mennyire olcsó... (Kékled... <_< ) Oké. Akkor veszek majd az spzolitól... Attól inkább ne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Arra lettem volna kíváncsi mennyire olcsó... (Kékled... :) ) Oké. Akkor veszek majd az spzolitól... Jégfehéééér! 2ezer és rajta van az embléma. Plusz egy ezresért odaadom hozzá a letört lábakat is :D (facelift előtti. Nem yó neked <_< :D ) Nem látszik ki a hó alól az autóm... :D fac kivan... mosás óta naponta eltörölgettem, szép legyen, erre leszakad ez a trutymó alapanyag... elég volt már belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Jégfehéééér! 2ezer és rajta van az embléma. Plusz egy ezresért odaadom hozzá a letört lábakat is :D (facelift előtti. Nem yó neked <_< :D ) Nem látszik ki a hó alól az autóm... :D Szürke. kell nekem. :) És olyan nincs ami nekem kell? (Fiatalember. Február van... Mit vártál 20 fokot? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Szürke. kell nekem. <_< És olyan nincs ami nekem kell? (Fiatalember. Február van... Mit vártál 20 fokot? ) 16 már volt, miért ne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 16 már volt, miért ne? :D xe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 xe :D Az is lötyög, meg kell alkotni a rudazatot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Az is lötyög, meg kell alkotni a rudazatot <_< Ez nem az én hibám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez nem az én hibám :D Nem is mondtam :lol: Nézegettem mit lehetne csinálni vele, de nem jöttem rá. Az a kereszt rúd lötyög oldalirányba, amiben a csap rögzíti a váltókart. Így hiába pöpec a gumigyűrű a karon, ha a rögzítési pontja mászkál <_< Mi a g.cit lehetne kezdeni vele? :D (nem cserélem ki. Mást mondj :D ) http://jajjdecsunya.blog.hu/2011/02/15/a_n...e_felszoritoero :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Megosztanék veletek egy tanúlságos történetet, amit hétvégén meséltek. Nyári gumi volt az autón egész télen mert nem volt használva aztán gyorsba átpattintották rá a télit, mert ki kellett menni külföldre tankolni. A nyárit addig bedobálva az autóba át a határon nem szóltak semmit, visszafele a magyarok megállították, hogy biztos csempészik valamit mondta csak tankolni volt. Félre is állították. A nyári gumikat szétdarabolták, hogy biztos oda rejtették a szajrét. Ugye nem találtak semmit utánna letépték az ajtókárpitokat, majd megbontották a műszerfalat is. De ugyebár nem volt semmi... Aztán továbbengedték a lógó kárpitokkal, kibelezett műszerfallal, szétdarabolt gumikkal... <_< Szerintetek ilyenkor pl lehet perelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Megosztanék veletek egy tanúlságos történetet, amit hétvégén meséltek. Nyári gumi volt az autón egész télen mert nem volt használva aztán gyorsba átpattintották rá a télit, mert ki kellett menni külföldre tankolni. A nyárit addig bedobálva az autóba át a határon nem szóltak semmit, visszafele a magyarok megállították, hogy biztos csempészik valamit mondta csak tankolni volt. Félre is állították. A nyári gumikat szétdarabolták, hogy biztos oda rejtették a szajrét. Ugye nem találtak semmit utánna letépték az ajtókárpitokat, majd megbontották a műszerfalat is. De ugyebár nem volt semmi... Aztán továbbengedték a lógó kárpitokkal, kibelezett műszerfallal, szétdarabolt gumikkal... <_< Szerintetek ilyenkor pl lehet perelni? :D Simán megtenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Megosztanék veletek egy tanúlságos történetet, amit hétvégén meséltek. Nyári gumi volt az autón egész télen mert nem volt használva aztán gyorsba átpattintották rá a télit, mert ki kellett menni külföldre tankolni. A nyárit addig bedobálva az autóba át a határon nem szóltak semmit, visszafele a magyarok megállították, hogy biztos csempészik valamit mondta csak tankolni volt. Félre is állították. A nyári gumikat szétdarabolták, hogy biztos oda rejtették a szajrét. Ugye nem találtak semmit utánna letépték az ajtókárpitokat, majd megbontották a műszerfalat is. De ugyebár nem volt semmi... Aztán továbbengedték a lógó kárpitokkal, kibelezett műszerfallal, szétdarabolt gumikkal... <_< Szerintetek ilyenkor pl lehet perelni? :D Közölni fogják,hogy gyanúja volt a csempészésnek és ők csak a munkájukat végezték.Az ismerősödnek van igaza,de ez senkit nem érdekel.Örüljön,hogy nem vertek rá semmi balhét,mert nem egy ember ült már ártatlanul csempészésért. :D Corsa b topikban is van egy srác aki a nagy zabálógép x12sz-vel Szerbiába jár át,mert ott vagy 30ft-tal olcsóbb. Mondom neki én akkor sem mennék ha 100Ft-tal olcsóbb lenne,mert amit nyersz a réven....vagy a rendőr büntet mert nincs rajtad sapka,vagy a vámos nem adja oda az útleveled csak mondjuk 10euróért. :) De persze abban a topikban is én vagyok hülye,mindenki más helikopter,mert velük nem szarozhatna a g*ci vámos,rendőr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Közölni fogják,hogy gyanúja volt a csempészésnek és ők csak a munkájukat végezték.Az ismerősödnek van igaza,de ez senkit nem érdekel.Örüljön,hogy nem vertek rá semmi balhét,mert nem egy ember ült már ártatlanul csempészésért. <_< Corsa b topikban is van egy srác aki a nagy zabálógép x12sz-vel Szerbiába jár át,mert ott vagy 30ft-tal olcsóbb. Mondom neki én akkor sem mennék ha 100Ft-tal olcsóbb lenne,mert amit nyersz a réven....vagy a rendőr büntet mert nincs rajtad sapka,vagy a vámos nem adja oda az útleveled csak mondjuk 10euróért. :D De persze abban a topikban is én vagyok hülye,mindenki más helikopter,mert velük nem szarozhatna a g*ci vámos,rendőr. :D Nem szoktad még meg? :) Attól hogy valaminek gyanúja van valaminek, még nehogy már széttéphessék az autót, meg amit visz, aztán pacsi... Estére már a kókusz kamerái előtt adná le a műszakot az összes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem szoktad még meg? <_< Attól hogy valaminek gyanúja van valaminek, még nehogy már széttéphessék az autót, meg amit visz, aztán pacsi... Estére már a kókusz kamerái előtt adná le a műszakot az összes... De kezdem megszokni. :D Amit mutattam e23-as bimmerünknek a kárpitjai össze vissza álltak amikor megvettük és a hátsó karfa is lógott,bele volt szakítva a menet. Azzal is benzinezni járt az előző tulaja és ott is szétkapták egyszer a vámosok. Mi is jártunk vele egyszer-kétszer,de megúsztuk némi jattal. Viszont ha okoskodsz velük akkor könnyen így járhatsz. Endre sem volt ott,tehát nem tudhatjuk hogyan viselkedett az emberünk a vámosokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 De kezdem megszokni. :D Amit mutattam e23-as bimmerünknek a kárpitjai össze vissza álltak amikor megvettük és a hátsó karfa is lógott,bele volt szakítva a menet. Azzal is benzinezni járt az előző tulaja és ott is szétkapták egyszer a vámosok. Mi is jártunk vele egyszer-kétszer,de megúsztuk némi jattal. Viszont ha okoskodsz velük akkor könnyen így járhatsz. Endre sem volt ott,tehát nem tudhatjuk hogyan viselkedett az emberünk a vámosokkal. De azt nem értem, hogy még ha végig is néznek mindent, és esetleg bontanak hozzá, viszont nem találnak semmit, akkor milyen alapon nem állítják vissza a bontás előtti állapotot? Ennyi erővel gyanús az autó kereke, végigvágják a gumik oldalát aztán asszondja bocsi? <_< Ha ez minden vágya, nézzen bele az autóba, de akkor egy marék új kárpitbolhával a kezében jöjjön vissza az kuckójából. Azé'má' nehogymá'... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 De azt nem értem, hogy még ha végig is néznek mindent, és esetleg bontanak hozzá, viszont nem találnak semmit, akkor milyen alapon nem állítják vissza a bontás előtti állapotot? Ennyi erővel gyanús az autó kereke, végigvágják a gumik oldalát aztán asszondja bocsi? <_< Ha ez minden vágya, nézzen bele az autóba, de akkor egy marék új kárpitbolhával a kezében jöjjön vissza az kuckójából. Azé'má' nehogymá'... Az biztos, hogy én addig nem tágítanék onnan, amíg helyre nem állítják...Mondjuk az is, hogy ha a határ közelében laknék se járnék át oda benzinért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 az nem csak Z-tengelyen mozog hanem X-en is :D Ha meglessz az új motor, akkor majd beszámolok a változásokról! :D Sziasztok! Ahogy ígértem beszámolok a változásokról, amint berakom az új alapjárati motort. Tegnap beszereltem és hatalmas változásokon ment keresztül az autóm! Motorféknél nincs rángatás akkor se ha, 2-es alapjáratban gurulok esetleg ilyenkor, ha adok egy kis gázfröccsöt neki! Végre jó lett. <_< Az új alapjárati motor Tiszta alapjárati motor fészek Az új és a régi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 nemtudom volt e téma, de Daynak ajánlanám szives figyelmébe: http://www.autopult.hu/index.php/hirek/ujd...-opel-astra-gsi kb féléve jeleztem, hogy lesz GSI <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts