Breki Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Breki! De jól tetted,hogy leírtad a corsa b topikba hogyan jön szét a középkonzol! Tudod az a két kis rohadt torx csavar hátulról becsavarva,ha nem írod le még lehet mindig azt keresném hogyan jön le az előlap! :D Szóval hálás köszönet! Beszereltem a tigra órát is,azt viszont csak beraktam és működött,nem kellett kábelt húzgálni szerencsére. Minden működik benne,holnap kérek kölcsön gps-t,megnézem mennyit csal az óra. Pont ezért írtam le. Én hatalmasat cumiztam vele, mire rájöttem, hogy ott is van 2 kis rohadék. Ez nem szerepelt a corsás leírásban. :D Mondjuk csak volt a 2 kis mocsok, mert úgy elhajintottam őket, hogy...... :) Találtam valami érdekeset. Lehet, hogy csak nekem újdonság. http://www.norc.hu/street-view/ Lehet császkálni a digitálisan rögzített városban, forgolódhatsz balra - jobbra, előre - hátra, fel és le... Keresd meg a házadat, ismerősödet, iskoládat, sétálj a Duna parton, vagy a belvárosban...döbbenetes!!!! Állítólag 2 hónap alatt készítették. Én is találkoztam a belvárosban tavaly nyáron azzal az autóval, aminek a teteje meg volt pakolva kamerákkal. Ez lett az eredménye. Kár, hogy csak Budapest készült el. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Pont ezért írtam le. Én hatalmasat cumiztam vele, mire rájöttem, hogy ott is van 2 kis rohadék. Ez nem szerepelt a corsás leírásban. :D Mondjuk csak volt a 2 kis mocsok, mert úgy elhajintottam őket, hogy...... :) Találtam valami érdekeset. Lehet, hogy csak nekem újdonság. http://www.norc.hu/street-view/ Lehet császkálni a digitálisan rögzített városban, forgolódhatsz balra - jobbra, előre - hátra, fel és le... Keresd meg a házadat, ismerősödet, iskoládat, sétálj a Duna parton, vagy a belvárosban...döbbenetes!!!! Állítólag 2 hónap alatt készítették. Én is találkoztam a belvárosban tavaly nyáron azzal az autóval, aminek a teteje meg volt pakolva kamerákkal. Ez lett az eredménye. Kár, hogy csak Budapest készült el. <_< Az én autóm angellel és steinmetz felnivel van rajta. :D Tavaly már nem ilyen volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Pont ezért írtam le. Én hatalmasat cumiztam vele, mire rájöttem, hogy ott is van 2 kis rohadék. Ez nem szerepelt a corsás leírásban. :D Mondjuk csak volt a 2 kis mocsok, mert úgy elhajintottam őket, hogy...... :D Találtam valami érdekeset. Lehet, hogy csak nekem újdonság. http://www.norc.hu/street-view/ Lehet császkálni a digitálisan rögzített városban, forgolódhatsz balra - jobbra, előre - hátra, fel és le... Keresd meg a házadat, ismerősödet, iskoládat, sétálj a Duna parton, vagy a belvárosban...döbbenetes!!!! Állítólag 2 hónap alatt készítették. Én is találkoztam a belvárosban tavaly nyáron azzal az autóval, aminek a teteje meg volt pakolva kamerákkal. Ez lett az eredménye. Kár, hogy csak Budapest készült el. <_< Elég régi projekt. Ők megcsinálhatták, de a Gúglisokat elzavarta az ombucman (akiknek nincs jobb dolguk klub). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Pont ezért írtam le. Én hatalmasat cumiztam vele, mire rájöttem, hogy ott is van 2 kis rohadék. Ez nem szerepelt a corsás leírásban. :D Mondjuk csak volt a 2 kis mocsok, mert úgy elhajintottam őket, hogy...... :) Találtam valami érdekeset. Lehet, hogy csak nekem újdonság. http://www.norc.hu/street-view/ Lehet császkálni a digitálisan rögzített városban, forgolódhatsz balra - jobbra, előre - hátra, fel és le... Keresd meg a házadat, ismerősödet, iskoládat, sétálj a Duna parton, vagy a belvárosban...döbbenetes!!!! Állítólag 2 hónap alatt készítették. Én is találkoztam a belvárosban tavaly nyáron azzal az autóval, aminek a teteje meg volt pakolva kamerákkal. Ez lett az eredménye. Kár, hogy csak Budapest készült el. <_< Valami kötsög visszahozta azt a piros E30-ast a cég elé, amit fél évbe tellett kitúrnom onnan hogy enyém legyen a parkolóhelye (kb 2 éve) :D :D De jó cucc, ma este se fogok unatkozni már látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Az én autóm angellel és steinmetz felnivel van rajta. :D Tavaly már nem ilyen volt. :D Jogos. Most vettem észre a képek felső részén ott van: norc 2009, és van néhány nagyobb város is a listán <_< Mindennemű reklamációra a válasz ott van az aláírásomban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Az én autóm angellel és steinmetz felnivel van rajta. :D Tavaly már nem ilyen volt. :) Akinek ennyit áll az autója... könnyű megtalálni <_< Én megnéztem már 40 helyet amerre fellelhető vagyok általában, de sehol sem vagyok. Most sétálhatom végig a várost hogy megtaláljam magam :D Aki megmutatja hogy hol vagyok rajta, az kap egy sört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Jogos. Most vettem észre a képek felső részén ott van: norc 2009, és van néhány nagyobb város is a listán <_< Mindennemű reklamációra a válasz ott van az aláírásomban. :D Nekem a Balaton körüli részek tetszettek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Sziasztok, uj vagyok itt es a kovetkezo a kerdesem, van egy 93 as opel astram, 1.7 XDTL szetment benne a vezermuszij spanolo es ledobta a vezermuszijat , szetment az osszes szelephimba , egyebb baj nem latszik rajta , de vennek egy komplett hengerfejet bele, csak az a gond hogy a bontobann kerik a motor referenciaszamat , ijet en nem tudok adni .........mivel az osszes pairjait elloptak..........................es nem tudok ujat csinaltatni mindaddig amig be nem megyek az autoval a muszaki vizsgat vegzo muhelybe!!!!!! dehat az auto nem mukszik........szoval uj papirok nem lesznek egyelore....Ti mit tanacsoltok??????mit tudok mondani a bontobann honnan vegyek referenciaszamot?????egyaltalann mik a pontos adatai egy ijen motornak???? Nagyonn csipem az autot, es tenyleg meg szeretnem csinalni .......de muhely kizarva , rengeteget kernek egy ijen meloert, min 1000 euroval ijesztgettek...... hazilag olcsobban kijovok , es nem is az elso amit csinalnek az udvaronn!!Szoval please help............koszike Szia. Elvileg ha eltörtek a himbák, más kár nem keletkezett a motorban. Ezért vannak a himbák kikönnyítve, hogy ilyen esetben törjenek mint a ropi. Ha szerencséd van, uj himbákkal mehet a motor. Elvileg a hengerfejet sem kell levenni. Mennyi km. volt a vezérlésedben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szia. Elvileg ha eltörtek a himbák, más kár nem keletkezett a motorban. Ezért vannak a himbák kikönnyítve, hogy ilyen esetben törjenek mint a ropi. Ha szerencséd van, uj himbákkal mehet a motor. Elvileg a hengerfejet sem kell levenni. Mennyi km. volt a vezérlésedben? Tiedében még mindig az NE himba van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Tiedében még mindig az NE himba van? <_< Az az egy igen. :D Ezért fosok a szakadástól, mert az a himba nem adná meg magát. Átbökné a szelep a dugót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Az az egy igen. :) Ezért fosok a szakadástól, mert az a himba nem adná meg magát. Átbökné a szelep a dugót. :D Tudna alkotni. <_< Miért nincs még mindig kicserélve? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaty Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szia. Elvileg ha eltörtek a himbák, más kár nem keletkezett a motorban. Ezért vannak a himbák kikönnyítve, hogy ilyen esetben törjenek mint a ropi. Ha szerencséd van, uj himbákkal mehet a motor. Elvileg a hengerfejet sem kell levenni. Mennyi km. volt a vezérlésedben? Fogalmam sincs , de az egessz motor mar le van bontva , hengerfej le van veve, szoval total kaosz de a bontobannakad olcso motor csak akadekoskodnak a referencia miatt.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Fogalmam sincs ,de az egész motor már le van bontva. Hengerfej le van véve, szóval totál káosz, de a bontóban akad olcsó motor, csak akadékoskodnak a referencia miatt... De mi a tök ez a "referencia" ? :D Motorkód megvan, mit akar még? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 De mi a tök ez a "referencia" ? :D Motorkód megvan, mit akar még? <_< Én is ezt akartam kérdezni. Miért nem elég a motorkód? Amugy meg tényleg szar a régi Hf?? Mi baja van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 De mi a tök ez a "referencia" ? :D Motorkód megvan, mit akar még? :D Spanyoloknál lehet más az egész rendszer, mint nálunk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Valami kötsög visszahozta azt a piros E30-ast a cég elé, amit fél évbe tellett kitúrnom onnan hogy enyém legyen a parkolóhelye (kb 2 éve) :D <_< De jó cucc, ma este se fogok unatkozni már látom :D Miért mit csinálsz, parkolót aszfaltozol magadnak..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Miért mit csinálsz, parkolót aszfaltozol magadnak..? Kerestem magam, de nem voltam sehol. Már feladtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez a komoly fiúk!! Használtautó A fordulatszámmérőt figyeljétek!!!! Nekem akkor csinált ilyet, amikor benzines műszercsoport volt benne... <_< Amúgy a váltó is alig kopott! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez a komoly fiúk!! Használtautó A fordulatszámmérőt figyeljétek!!!! Nekem akkor csinált ilyet, amikor benzines műszercsoport volt benne... <_< Amúgy a váltó is alig kopott! :D :) Neki is az van benne. 7ezerig van skálázva :D Az a műszerfalból kialakított konzol is megér egy mondatot :D "picit" olajos is szegény, a váltógomb is komoly :D Ülést, és ajtókárpitokat biztos nem cserélt:lol: Reklámár, reklámár, de drága reklám... ennyiért már autót is lehet kapni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez a komoly fiúk!! Használtautó A fordulatszámmérőt figyeljétek!!!! Nekem akkor csinált ilyet, amikor benzines műszercsoport volt benne... <_< Amúgy a váltó is alig kopott! :D :D A kalaptartó is érdekesen áll benne,biztos valami utángyárott lehet :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 http://overdrive.web4.hu/cikk/2012tol-megi...-opel-astra-gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hellótok! Jóval régebben valaki vett itt sötétített indexeket, ha jól emlékszem fehér Astrához, esetleg ha felkerültek már dobna egy képet hogy mégis hogy mutat vele? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Neki is az van benne. 7ezerig van skálázva <_< Az a műszerfalból kialakított konzol is megér egy mondatot :D "picit" olajos is szegény, a váltógomb is komoly :D Ülést, és ajtókárpitokat biztos nem cserélt:lol: Reklámár, reklámár, de drága reklám... ennyiért már autót is lehet kapni :) Így biztosan nem tekerték az órát az életükre is megesküsznek! A csomagtartó teleszkóp helyettesítésére a seprűnyél amatőr,jobbak kábelkötegelőt raknak a teleszkóp tengelyére. Papírokkal,műszakival nem kapsz jobbat ennyiért,de lassan papírok nélkül sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 http://overdrive.web4.hu/cikk/2012tol-megi...-opel-astra-gsi párszor átmennék a torkán ennek is meg a totalcarosnak is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ez a komoly fiúk!! Használtautó A fordulatszámmérőt figyeljétek!!!! Nekem akkor csinált ilyet, amikor benzines műszercsoport volt benne... <_< Amúgy a váltó is alig kopott! :D :D Ha ebbe 188ezer Km van, akkor az enyémbe 40ezer!! :) :D Még hogy reklám ár.....Pfff Még tyúkólnak sem kéne az udvarba!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts