Dáwid Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Főleg, hogy egy kis sz?r 16 centis hiába százakárhány wattos, semmit nem ér ilyen kis felületen a nagy teljesítmény. :D Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :) :D Mondjuk megértem a problémádat. A dízel hangjának elnyomásához nagyobb hangerőre van szükség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Mondjuk megértem a problémádat. A dízel hangjának elnyomásához nagyobb hangerőre van szükség. :D kibacottcsúnyánnézekmertmegsértődtemszmájli. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Mondjuk megértem a problémádat. A dízel hangjának elnyomásához nagyobb hangerőre van szükség. :D :D A nagy túróst! <_< Ültem én már olyan benzinesben, ami elnyomta a hangos rádiót.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :D :) De sok pízed lett :D :D A nagy túróst! :D Ültem én már olyan benzinesben, ami elnyomta a hangos rádiót.... :D enyém is elnyomja :PPP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 De sok pízed lett :) Lett a lóf.ct... <_< A maradék is elment :D És áprilisban múszaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Lett a lóf.ct... <_< A maradék is elment :D És áprilisban múszaki :D Akkor meg csak érdekelnek a számszerű adatok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Akkor meg csak érdekelnek a számszerű adatok <_< Az árára vonatkozóan igen, de most a wattyok voltak számszerűsítve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Le sem mostad? <_< Tegnap láttam a tekszó parkolóba, a tied tiszta volt. Még intettem is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :D :D Én előre vettem Kicker ds 650 16.5 hangszórókat azért ezeket,mert az autóhifi boltban ezek szóltak a legszebben. Volt ennél drágább pioneer is,de nem adott olyan szép mélyet szerintem. Állítólag a kábelezés is nagyon sokat számít,aranyozott csatlakozók...stb. :D Beépítőkerettel raktam be és csak a blau fejegységgel hajtom,de nagyobb hangerőnél (75%) zörög a keret. :D De kedvem sincs szigetelgetni,mert úgysem hallgatom annyira hangosan,mert hosszú távon fárasztó és amúgy sem az utcának zenélek. Mostanában a "nagy zene" olyan autókból szokott jönni,hogy füstöl,szét van rohadva az egész,de van alatta olcsó replika malomkerék,meg papírboltos fólia enyhén hólyagos állapotban,meg gondolom full SAL hangrendszer,de legalább hangos... :D Nem szeretnék semmiféleképpen ilyen díszes társaságba tartozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én előre vettem Kicker ds 650 16.5 hangszórókat azért ezeket,mert az autóhifi boltban ezek szóltak a legszebben. Volt ennél drágább pioneer is,de nem adott olyan szép mélyet szerintem. Állítólag a kábelezés is nagyon sokat számít,aranyozott csatlakozók...stb. :D Beépítőkerettel raktam be és csak a blau fejegységgel hajtom,de nagyobb hangerőnél (75%) zörög a keret. <_< De kedvem sincs szigetelgetni,mert úgysem hallgatom annyira hangosan,mert hosszú távon fárasztó és amúgy sem az utcának zenélek. Mostanában a "nagy zene" olyan autókból szokott jönni,hogy füstöl,szét van rohadva az egész,de van alatta olcsó replika malomkerék,meg papírboltos fólia enyhén hólyagos állapotban,meg gondolom full SAL hangrendszer,de legalább hangos... :D Nem szeretnék semmiféleképpen ilyen díszes társaságba tartozni. :D Akkor csináld meg szépen, hogy ne zörögjön, és nem fogsz odatartozni, egyelőre kopogtatsz náluk a zörgős zenéddel :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Akkor csináld meg szépen, hogy ne zörögjön, és nem fogsz odatartozni, egyelőre kopogtatsz náluk a zörgős zenéddel :D :D <_< Áhh csak belülről hallod, álló motorral,nagy hangerővel. Menet közben belülről sem lehet hallani. :D De egyébként mit ajánlott rakni a keret és az ajtó közé? FBS nem játszik,mert akkor az ODA lesz ragasztva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem ez a JVC van benne. 4x50W. A négy gyári hangszóra, és a külön sub kimeneten erősítővel a mély láda. Nagyon szépen szól. Mp3 as. Távirányítós, de azt sosem használom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem ez a JVC van benne. 4x50W. A négy gyári hangszóra, és a külön sub kimeneten erősítővel a mély láda. Nagyon szépen szól. Mp3 as. Távirányítós, de azt sosem használom. <_< Mert akkor kopik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem ez a JVC van benne. 4x50W. A négy gyári hangszóra, és a külön sub kimeneten erősítővel a mély láda. Nagyon szépen szól. Mp3 as. Távirányítós, de azt sosem használom. :D Az enyém is, de jól eldugtam a távvezérlőt, nehogy a kölök megtalálja..... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Az enyém is, de jól eldugtam a távvezérlőt, nehogy a kölök megtalálja..... <_< :) Mér? Nem lenne unalmas az utazás. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Mér? Nem lenne unalmas az utazás. :D :) Ja, neki. :D Amiket hallgat időnként.... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Tegnap láttam a tekszó parkolóba, a tied tiszta volt. Még intettem is.... Nem láttalak, pedig az astrákat mindíg megnézem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nem láttalak, pedig az astrákat mindíg megnézem. <_< Fehér Ducato volt. Akkor indultál. Valami dobozos holmi volt a kezedbe. Gondolom nem sör. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Fehér Ducato volt. Akkor indultál. Valami dobozos holmi volt a kezedbe. Gondolom nem sör. <_< Ja azt láttam, gondolkodtam is ki integethet. :D Kutyakonzervet cipeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Az enyém is, de jól eldugtam a távvezérlőt, nehogy a kölök megtalálja..... :D :D Az én Clarionomnak is lenne elvileg, de azt még az előző tulaj dugta el, nehogy megtaláljam. Bár máig nem értem, minek kell egy autórádióhoz távirányító... <_< Ja azt láttam, gondolkodtam is ki integethet. Kutyakonzervet cipeltem. Nyugodtan valld be, hogy sör volt az, nem kutyakaja :) (esetleg sört adsz a kutyának is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Az én Clarionomnak is lenne elvileg, de azt még az előző tulaj dugta el, nehogy megtaláljam. Bár máig nem értem, minek kell egy autórádióhoz távirányító... <_< Mikor a ládát állítottam be a többi hangszóróhoz akkor pl igencsak jó. Jó az egyébként máskor is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nyugodtan valld be, hogy sör volt az, nem kutyakaja :D (esetleg sört adsz a kutyának is) Tényleg kutyakonzerv volt, nem szeszelek, csak a kocsival. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Az én Clarionomnak is lenne elvileg, de azt még az előző tulaj dugta el, nehogy megtaláljam. Bár máig nem értem, minek kell egy autórádióhoz távirányító... <_< Nyugodtan valld be, hogy sör volt az, nem kutyakaja :D (esetleg sört adsz a kutyának is) Zotya nem iszik alkoholt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Zotya nem iszik alkoholt. :D Nem hát. :D Csak opeltalin. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts