hakapeszimaki Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Logitech g25 Egy éve vettem 40-ért egy ilyen kormányt,amellett,hogy nagyon jó móka,már 45-50között lehet eladni. <_< Azért olyan nem sokszor van,hogy pc alkatrésznek felfelé megy az ára.
beligrom Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 hakapeszimaki írta: Logitech g25 Egy éve vettem 40-ért egy ilyen kormányt,amellett,hogy nagyon jó móka,már 45-50között lehet eladni. <_< Azért olyan nem sokszor van,hogy pc alkatrésznek felfelé megy az ára. eladhatnád a ms sidewinderem az még kormányváltós is :D
gabchee Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 hakapeszimaki írta: PPS futárt vett már valaki igénybe? (vatera futárja) Hétfőn reggel felvették a km-órámat a bontóstól Alsónémedibe és még nem ért ide 80km-re Dunaföldvárra. <_< Azt írták,hogy felvételtől számított 2napon belül ideér viszont a csomagkövető azt írja,hogy még felvételre vár a cucc. :D Ez a sebesség megszokott vagy tépjem le telefonon a töküket? :D A PPS 1 rakás sz.r!Még az ellenségeimnek sem kívánom(pedig biztos vannak sokan) :) Nekem 4 nap múlva jöttek a cuccért,és még 3 kellett a kézbesítéshez.Olcsók,de olyan sz.rok is.Légy türelemmel 1szer biztos odaér a cucc :D :D
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 gabchee írta: A PPS 1 rakás sz.r!Még az ellenségeimnek sem kívánom(pedig biztos vannak sokan) :D Nekem 4 nap múlva jöttek a cuccért,és még 3 kellett a kézbesítéshez.Olcsók,de olyan sz.rok is.Légy türelemmel 1szer biztos odaér a cucc :) :D Rosszabb esetben, mire odaér cuccok <_< :D
zozor Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Dáwid írta: Rosszabb esetben, mire odaér cuccok <_< :D Még rosszab esetben ha odaér/nek a cucc/ok... :D
daykiller Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Endre06 írta: Hellótok! Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap volt a TV-ben hogy nappali fényes autókat lehet már csak újonan venni mármint csak azzal beszereltet árúlni. Most akkor kötelező lakotterületen belül, jó látási viszonyoknál is használni a világításunkat? Még mielőtt megreszel a rendőr. Ez most valami új vagy csak az új autók lesznek ilyenek? Csak azért mert pl nappal lakotterületen le szoktam kapcsolni a lámpát, hogy jobban töltse az aksit. <_< Semmi jelentősége.
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 daykiller írta: Semmi jelentősége. Pedig azt hittem, hogy akkor jobban tölti a generátor mármit nem oszlik meg a világítással. <_<
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Endre06 írta: Pedig azt hittem, hogy akkor jobban tölti a generátor mármit nem oszlik meg a világítással. <_< De legalább nehezebben vesznek észre :D
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Dáwid írta: De legalább nehezebben vesznek észre :D Fényes nappal, most nem az éjszakai lopakodó üzemmódra gondolok! <_<
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Endre06 írta: Fényes nappal, most nem az éjszakai lopakodó üzemmódra gondolok! <_< Fényes nappal is sokkal észrevehetőbb egy világító valami, mint egy nem. :D
Tiv. Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Enyhén sérült. <_< A kormány elég érdekesen ergonómikus. :D :D
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Tiv. írta: Enyhén sérült. <_< A kormány elég érdekesen ergonómikus. :D :D 10óra 10perc :) Valaki nagyon kapaszkodott.
FPepe Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 zozor írta: Semmi ilyesmi, minden maradt a régiben, vagyis lakott területen belül akkor kötelező világítást használni, ha a látási viszonyok megkövetelik. Az meg hogy az új autóknál alapból gyújtásra felkapcsolja a nappali menetfényt, az minket nem érint. Asszem... <_< (legalábbis nemsok F-ben van nappali menetfény... :D ) Csak egy spec relé kérdése, a helye megvan a biztitáblán.
mélykék76 Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Dáwid írta: mesélj csak, hogy milyen váltógombjaid vannak ? <_<
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 gabchee írta: A PPS 1 rakás sz.r!Még az ellenségeimnek sem kívánom(pedig biztos vannak sokan) <_< Nekem 4 nap múlva jöttek a cuccért,és még 3 kellett a kézbesítéshez.Olcsók,de olyan sz.rok is.Légy türelemmel 1szer biztos odaér a cucc :D :) Most kaptam meg.Egyben van az óra. :D A hátulján ki volt ugorva az 1-es jelű csatlakozó,visszapattintottam,de jobban lötyög,mint a többi. Hátvégén kiderül,hogy mi nem működik benne. Tudja valaki mi lehet az 1-es csatlakozó esetleg?
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 mélykék76 írta: mesélj csak, hogy milyen váltógombjaid vannak ? <_< Jelenleg egy darab van amit Zolitól szedtem, meg egy ami a Zafirából jön ki (mert bemegy a helyére elvileg az amit eddig használtam én, de még nem tudom hogy a pálcika jó a Zafirába. Szóval egy olyan golyófejű van, ami classicokban is volt, meg "A" Zafirában.
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Tiv. írta: Enyhén sérült. :D A kormány elég érdekesen ergonómikus. :D :) Nah de ez kifelé hajlik <_< Ennyire megy az a dízel? :D
FPepe Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Dáwid írta: Nah de ez kifelé hajlik <_< Ennyire megy az a dízel? :D Sztem abba kapaszkodott az illető, mikor hátulról belement valami.
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 FPepe írta: Sztem abba kapaszkodott az illető, mikor hátulról belement valami. Az is egyfajta gyorsulás <_<
daykiller Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Dáwid írta: Jelenleg egy darab van amit Zolitól szedtem, meg egy ami a Zafirából jön ki (mert bemegy a helyére elvileg az amit eddig használtam én, de még nem tudom hogy a pálcika jó a Zafirába. Szóval egy olyan golyófejű van, ami classicokban is volt, meg "A" Zafirában. Nem csak classicban, mondtam már. <_<
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 daykiller írta: Nem csak classicban, mondtam már. <_< Tudom, ezért fogalmaztam így, és nem pedig úgy, hogy "Classic-váltógomb" :D :) Egy "is" szócska is ott van, csak neked :D :D
daykiller Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Dáwid írta: Tudom, ezért fogalmaztam így, és nem pedig úgy, hogy "Classic-váltógomb" :D :) Egy "is" szócska is ott van, csak neked :D :D Facelift váltógomb jobb megnevezés. <_<
Jürgen Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 daykiller írta: Facelift váltógomb jobb megnevezés. <_< Ugyanilyen van C Corsában, B Vectrában is ráadásul, amik meg főleg nem Classicok. :D
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 FPepe írta: Sztem abba kapaszkodott az illető, mikor hátulról belement valami. Tuti. Én is hajtogattam már össze kormányt. Csak akkor én voltam aki nekiment.(a szemből előbukkanónak....)
Recommended Posts