hakapeszimaki Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Logitech g25 Egy éve vettem 40-ért egy ilyen kormányt,amellett,hogy nagyon jó móka,már 45-50között lehet eladni. <_< Azért olyan nem sokszor van,hogy pc alkatrésznek felfelé megy az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Logitech g25 Egy éve vettem 40-ért egy ilyen kormányt,amellett,hogy nagyon jó móka,már 45-50között lehet eladni. <_< Azért olyan nem sokszor van,hogy pc alkatrésznek felfelé megy az ára. eladhatnád a ms sidewinderem az még kormányváltós is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 PPS futárt vett már valaki igénybe? (vatera futárja) Hétfőn reggel felvették a km-órámat a bontóstól Alsónémedibe és még nem ért ide 80km-re Dunaföldvárra. <_< Azt írták,hogy felvételtől számított 2napon belül ideér viszont a csomagkövető azt írja,hogy még felvételre vár a cucc. :D Ez a sebesség megszokott vagy tépjem le telefonon a töküket? :D A PPS 1 rakás sz.r!Még az ellenségeimnek sem kívánom(pedig biztos vannak sokan) :) Nekem 4 nap múlva jöttek a cuccért,és még 3 kellett a kézbesítéshez.Olcsók,de olyan sz.rok is.Légy türelemmel 1szer biztos odaér a cucc :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 A PPS 1 rakás sz.r!Még az ellenségeimnek sem kívánom(pedig biztos vannak sokan) :D Nekem 4 nap múlva jöttek a cuccért,és még 3 kellett a kézbesítéshez.Olcsók,de olyan sz.rok is.Légy türelemmel 1szer biztos odaér a cucc :) :D Rosszabb esetben, mire odaér cuccok <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Rosszabb esetben, mire odaér cuccok <_< :D Még rosszab esetben ha odaér/nek a cucc/ok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hellótok! Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap volt a TV-ben hogy nappali fényes autókat lehet már csak újonan venni mármint csak azzal beszereltet árúlni. Most akkor kötelező lakotterületen belül, jó látási viszonyoknál is használni a világításunkat? Még mielőtt megreszel a rendőr. Ez most valami új vagy csak az új autók lesznek ilyenek? Csak azért mert pl nappal lakotterületen le szoktam kapcsolni a lámpát, hogy jobban töltse az aksit. <_< Semmi jelentősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Semmi jelentősége. Pedig azt hittem, hogy akkor jobban tölti a generátor mármit nem oszlik meg a világítással. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Pedig azt hittem, hogy akkor jobban tölti a generátor mármit nem oszlik meg a világítással. <_< De legalább nehezebben vesznek észre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 De legalább nehezebben vesznek észre :D Fényes nappal, most nem az éjszakai lopakodó üzemmódra gondolok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Fényes nappal, most nem az éjszakai lopakodó üzemmódra gondolok! <_< Fényes nappal is sokkal észrevehetőbb egy világító valami, mint egy nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Enyhén sérült. <_< A kormány elég érdekesen ergonómikus. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Enyhén sérült. <_< A kormány elég érdekesen ergonómikus. :D :D 10óra 10perc :) Valaki nagyon kapaszkodott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Semmi ilyesmi, minden maradt a régiben, vagyis lakott területen belül akkor kötelező világítást használni, ha a látási viszonyok megkövetelik. Az meg hogy az új autóknál alapból gyújtásra felkapcsolja a nappali menetfényt, az minket nem érint. Asszem... <_< (legalábbis nemsok F-ben van nappali menetfény... :D ) Csak egy spec relé kérdése, a helye megvan a biztitáblán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 mesélj csak, hogy milyen váltógombjaid vannak ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 A PPS 1 rakás sz.r!Még az ellenségeimnek sem kívánom(pedig biztos vannak sokan) <_< Nekem 4 nap múlva jöttek a cuccért,és még 3 kellett a kézbesítéshez.Olcsók,de olyan sz.rok is.Légy türelemmel 1szer biztos odaér a cucc :D :) Most kaptam meg.Egyben van az óra. :D A hátulján ki volt ugorva az 1-es jelű csatlakozó,visszapattintottam,de jobban lötyög,mint a többi. Hátvégén kiderül,hogy mi nem működik benne. Tudja valaki mi lehet az 1-es csatlakozó esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 mesélj csak, hogy milyen váltógombjaid vannak ? <_< Jelenleg egy darab van amit Zolitól szedtem, meg egy ami a Zafirából jön ki (mert bemegy a helyére elvileg az amit eddig használtam én, de még nem tudom hogy a pálcika jó a Zafirába. Szóval egy olyan golyófejű van, ami classicokban is volt, meg "A" Zafirában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Enyhén sérült. :D A kormány elég érdekesen ergonómikus. :D :) Nah de ez kifelé hajlik <_< Ennyire megy az a dízel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nah de ez kifelé hajlik <_< Ennyire megy az a dízel? :D Sztem abba kapaszkodott az illető, mikor hátulról belement valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sztem abba kapaszkodott az illető, mikor hátulról belement valami. Az is egyfajta gyorsulás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Jelenleg egy darab van amit Zolitól szedtem, meg egy ami a Zafirából jön ki (mert bemegy a helyére elvileg az amit eddig használtam én, de még nem tudom hogy a pálcika jó a Zafirába. Szóval egy olyan golyófejű van, ami classicokban is volt, meg "A" Zafirában. Nem csak classicban, mondtam már. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nem csak classicban, mondtam már. <_< Tudom, ezért fogalmaztam így, és nem pedig úgy, hogy "Classic-váltógomb" :D :) Egy "is" szócska is ott van, csak neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Tudom, ezért fogalmaztam így, és nem pedig úgy, hogy "Classic-váltógomb" :D :) Egy "is" szócska is ott van, csak neked :D :D Facelift váltógomb jobb megnevezés. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Facelift váltógomb jobb megnevezés. <_< Ugyanilyen van C Corsában, B Vectrában is ráadásul, amik meg főleg nem Classicok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Az ára húzós, de tetszik. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sztem abba kapaszkodott az illető, mikor hátulról belement valami. Tuti. Én is hajtogattam már össze kormányt. Csak akkor én voltam aki nekiment.(a szemből előbukkanónak....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts