daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Én láttam már sedanon is :lol:Én láttam már fehér sedant piros csíkos lökössel, de nem tudom, gyári volt-e. Kérdezzük meg azt, aki már mindent látott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Kérdezzük meg azt, aki már mindent látott. B) ÁÁ, Zoli még alszik. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 ÁÁ, Zoli még alszik. :lol: :D na most egy évig megint nem kell JÓ poént mondanod B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/168769-20110206-xrbmsF.jpg http://pics.coldline.hu/pics/168770-20110206-RfAEpi.jpg Jövő hétvége (ha megint jó idő lesz) akkor hátsó lökös hőlégfúvás, díszléceken és lökösökön körbe piros csík pótlás :lol: A hőlégfúvás mire jó? A mattulást megszüntetni? Én vettem 1500-ért turtle wax black crome nevű cuccot,azzal átkentem 1x,fél évig bírta.Aztán megint kaptak a műanyagok ilyen kezelést és több mint egy fél éve semmit nem kopott a fényük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 ÁÁ, Zoli még alszik. :lol: :D Most pont nem rólam írt a bakter. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A hőlégfúvás mire jó? A mattulást megszüntetni? Én vettem 1500-ért turtle wax black crome nevű cuccot,azzal átkentem 1x,fél évig bírta.Aztán megint kaptak a műanyagok ilyen kezelést és több mint egy fél éve semmit nem kopott a fényük. Én meg nem vettem. Amúgy egy következő fél évet nem valószínű hogy ki fog kibírni, viszont legalább randán kopik :lol: A hőlégfúvás meglágyítja a felületét, és a gyári feketéje jön vissza. Plusz nem kerül pénzbe, ami elég lényeges szempont ha egy bontott, törött lökössel foglalkozom. Költ a f.com valamire, amitől úgyis csak megszabadulni akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Én meg nem vettem. Amúgy egy következő fél évet nem valószínű hogy ki fog kibírni, viszont legalább randán kopik :lol: A hőlégfúvás meglágyítja a felületét, és a gyári feketéje jön vissza. Plusz nem kerül pénzbe, ami elég lényeges szempont ha egy bontott, törött lökössel foglalkozom. Költ a f.com valamire, amitől úgyis csak megszabadulni akarok :D Kell egy zöld? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Kell egy zöld? :D Mennyivel jobban állna neki B) :lol: Köszi, de piros-feketére gyúrok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mennyivel jobban állna neki :D :lol: Köszi, de piros-feketére gyúrok B) Van fekete is...igaz kicsit megviselt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Van fekete is...igaz kicsit megviselt. :lol: Megviselt, az nekem is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hellótok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismerősöm sajna a hétvégén lámpa zöldről sárgára váltott úgygondolta simán átfér csak épp előtte meg megállt egy autó amit sajnos későn vett észre.... Lámpa, lökös, díszrács, motorháztető, (ha minden igaz akkor első sárvédők nem sérültek) '94-es kocsi, arra ha úgyis kell ezeket cserélni átlehet tenni rá az újabb fajtát? Mármint sárvédők ugyan azok, úgyértve hogy azt ha nem kell cserélni, meg a lökös, a lámpák illesztési fülei?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hellótok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismerősöm sajna a hétvégén lámpa zöldről sárgára váltott úgygondolta simán átfér csak épp előtte meg megállt egy autó amit sajnos későn vett észre.... Lámpa, lökös, díszrács, motorháztető, (ha minden igaz akkor első sárvédők nem sérültek) '94-es kocsi, arra ha úgyis kell ezeket cserélni átlehet tenni rá az újabb fajtát? Mármint sárvédők ugyan azok, úgyértve hogy azt ha nem kell cserélni, meg a lökös, a lámpák illesztési fülei?? :lol: A fényszóróknak, meg a hűtőmaszknak egy félének (facelift előtti-utáni) kell lenni, a többi mindegy. Gyártsuk az öszvéreket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A fényszóróknak, meg a hűtőmaszknak egy félének (facelift előtti-utáni) kell lenni, a többi mindegy. Gyártsuk az öszvéreket :lol: Ok köszi akkor majd próbálok neki így keresni alkatrészeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azért még mindig ki tudok akadni embereken :lol: http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-szarny/tunig Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azért még mindig ki tudok akadni embereken :lol: http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-szarny/tunig és min akadtál ki? a gyönyörű ládán vagy a gyönyörű szövegen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 és min akadtál ki? a gyönyörű ládán vagy a gyönyörű szövegen? :lol: A spoiler-szárny-láda igényesen megfogalmazott marketingszövegén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A spoiler-szárny-láda igényesen megfogalmazott marketingszövegén :D Ekkora tapló ÁLLATot :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azért még mindig ki tudok akadni embereken :lol: http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-szarny/tunig Meglátszik, hogy agynélküli duccer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Meglátszik, hogy agynélküli duccer. :lol: Inkább nem vagyok kíváncsi hogy milyen múzikááát hallgatott ezen a "szet"-en B) Jani ma beugrott hozzám a céghez. Dumáltunk egyet, és jó érzés volt látni végre egy astrát, ami koszosabb mint az enyém :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Inkább nem vagyok kíváncsi hogy milyen múzikááát hallgatott ezen a "szet"-en :D Jani ma beugrott hozzám a céghez. Dumáltunk egyet, és jó érzés volt látni végre egy astrát, ami koszosabb mint az enyém B) :lol: :D WoW-ozás mellett nem sok ideje van mással foglalkozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 WoW-ozás mellett nem sok ideje van mással foglalkozni. :D A BC-je kicsit érdekes mértékegységeket használ még mindig. El kell osztani kettővel a fogyi adatokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A BC-je kicsit érdekes mértékegységeket használ még mindig. El kell osztani kettővel a fogyi adatokat :lol: Mert a műszeregysége még mindig nem a beállított kódhoz való. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mert a műszeregysége még mindig nem a beállított kódhoz való. :D Most adtam neki egyet, hogy próbálja bele, de nem tudta hogy milyen van benne, elvitte belepróbálni. Végül is otthon rájött, hogy ugyan olyanból adtam neki még egyet :lol: Pepe! Megtaláltam a szárnyadat B) http://pics.coldline.hu/pics/168945-20110207-fvLL4E.jpg http://pics.coldline.hu/pics/168946-20110207-GhxhW7.jpg http://pics.coldline.hu/pics/168947-20110207-TzX5Rc.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ma vettem észre,hogy a téli acélkerekek 3db 5.5X13 ET46,1db meg 5X13 ET49. :lol: Futóművet is ezekkel a kerekekkel állíttattam,de nem szóltak semmit,hogy nem mennek egy nyomon az elöl hét,hátul ötéves 145 gumik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ma vettem észre,hogy a téli acélkerekek 3db 5.5X13 ET46,1db meg 5X13 ET49. :lol: Futóművet is ezekkel a kerekekkel állíttattam,de nem szóltak semmit,hogy nem mennek egy nyomon az elöl hét,hátul ötéves 145 gumik :D Pótkereked milyen felnin van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts