hakapeszimaki Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 daykiller írta: 13-asnál nagyobbat nem lehet rakni Astrára. :lol: Az már balesetveszélyes, ráadásul 20 literes lesz a fogyasztás. :D Cégesen 16-os van. A 308-as fék miatt ez a legkisebb, ami felrakható rá. B) Audi A6-ot 18as felnin 225/35 gumival próbáltam. Nagyon jól nézett ki az biztos. Itt nagyjából véget is ért az előnyök felsorolása. :D Kátyúsabb szakaszokon sokkal óvatosabban kellett menni,mint amit megszoktam,mert nagyon rázta a futóművet.Aztán a nyomvályúk annyira sétáltatták,hogy egy vékonyabb gumi egyértelműen jobb ilyen esetben.Téli 195 gumival is próbáltam ugyanezt az autót és sokkal jobb volt.Viszont nem nézett ki olyan jól,kétségtelen. :D Ha csak pályán tépni akarsz tükör sima aszfalton akkor jó a széles gumi,vékony oldalfallal. Nekem bármilyen autóm lesz hanyagolni fogom a malomkereket,de én már csak ilyen korlátolt maradok és nem is értek hozzá! :D
Gabor -- C14Se Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Meg tudnátok mondani, X12SZ-nél hol van a motorhőfok jeladó ? Az ami nálam a DIS kocka alatt van. Haveroméknak elkezdett sokat zabálni, bár esélyes, hogy a helytelen használat és a hideg miatt, de megnyugtatásképp ezt megmérni semmibe se kerül. Köszi előre is.
hakapeszimaki Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Gabor -- C14Se írta: Meg tudnátok mondani, X12SZ-nél hol van a motorhőfok jeladó ? Az ami nálam a DIS kocka alatt van. Haveroméknak elkezdett sokat zabálni, bár esélyes, hogy a helytelen használat és a hideg miatt, de megnyugtatásképp ezt megmérni semmibe se kerül. Köszi előre is. A központi injektor mögött a tűzfalnál.Ha az autóval szembe állsz és a bal oldalon a generátornál kell matatni. A blokkba van betekerve...
kknl Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Gabor -- C14Se írta: 3000 szerintem nem sok, ennyi szokott lenni, legalábbis én ennyiket hallottam defektjavításra :D De lehet, hogy rosszul emlékszem. Viszont 500 Forint fél perc kalapálásért sok, főleg hogy nem is kértem :lol: Nekem lekapták kszedték a szöget belöle talpas áthúzosfoltot kapott , centir , felszerelés 1400
spzoli Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Én már be sem merem írni mennyit fizetek a gumisnál..... :lol:
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? :lol:
gabchee Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 hakapeszimaki írta: Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? B) Tuti!!!! :lol: :D
Gabor -- C14Se Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 hakapeszimaki írta: Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? :D Én is ettől félek, hogy amint megvenném a nyáriakat, jönne megint a szar idő :lol: Most Fulda Ecocontrolt nézek 11990ért. Tegnap voltam centríroztatni, most nézem, hogy a jobb elsőn kívül nincs súly B) Még nem mentem vele gyorsan, de ha holnap vissza kell vinnem durcás leszek :D Amúgy itt vásárolt már valaki?
Free Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Hali! 96 -os asrtrámon mi lehet ez a felírat? http://www.kepfeltoltes.hu/view/110205/DSC...ltoltes.hu_.jpg bocs másképp nem bírtam :lol:
beligrom Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 hakapeszimaki írta: Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? :lol: igen, szal lécci ne, mert én holnapra terveztem :D
daykiller Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Tök felesleges még feltenni a nyárit. :lol:
beligrom Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 daykiller írta: Tök felesleges még feltenni a nyárit. :lol: azért sztem ez sokmindentől függ :D
zotya975 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 beligrom írta: azért sztem ez sokmindentől függ :lol: Ma itt 12 fok volt, de az útburkolat nem biztos, hogy mindenhol felmelegedett ennyire. Én még várok vele szerintem márciusig.
daykiller Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 zotya975 írta: Ma itt 12 fok volt, de az útburkolat nem biztos, hogy mindenhol felmelegedett ennyire. Én még várok vele szerintem márciusig. Egyetértek. Ez a minimum hónap.
beligrom Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 zotya975 írta: Ma itt 12 fok volt, de az útburkolat nem biztos, hogy mindenhol felmelegedett ennyire. Én még várok vele szerintem márciusig. nekem már nagyon cink a téli, már ősszel akartam újat csak nem volt rá keret... ráadásul az egyik lassudefektes vagy ereszt valahol. sőtt még nagyobb is mint a váltóméret :lol:
zotya975 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 beligrom írta: nekem már nagyon cink a téli, már ősszel akartam újat csak nem volt rá keret... ráadásul az egyik lassudefektes vagy ereszt valahol. sőtt még nagyobb is mint a váltóméret :lol: Hát a téli már lehet csak a következő szezonba lesz jó, mert úgy 5 mili körül lehet a nyáriakat meg elviszem kiegyensúlyoztatni Faterhez. Tiszta mázli, hogy kettőt defektes volt, így most csak kettőt kell megnézetni. :D
Gabor -- C14Se Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 beligrom írta: nekem már nagyon cink a téli, már ősszel akartam újat csak nem volt rá keret... ráadásul az egyik lassudefektes vagy ereszt valahol. sőtt még nagyobb is mint a váltóméret :D Szintén :lol: Viszont nekem váltóméret, nem ereszt, cserébe kemény mint a fagyott kutyasz.r, és húz jobbra. Az oldalra húzás szerintem nem a futóműtől van, mert a nyárival balra húzott B)
gabchee Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Gabor -- C14Se írta: Amúgy itt vásárolt már valaki? Én csak innen vásárolok gumikat.Már vettem tőlük 1 jó párat,de semmi rosszat nem tudok mondani róluk.Gyorsak megbízhatóak,korrektek.Nyugodtan vásárolhatsz tőlük! :lol: :D
neodd Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 daykiller írta: Tök felesleges még feltenni a nyárit. :lol: Nekem még őszig marad a téli. Aztán jöhet rá az új majd. :D Szóval felőlem akár áprilisban is havazhat. B)
daykiller Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 neodd írta: Nekem még őszig marad a téli. Aztán jöhet rá az új majd. :lol: Szóval felőlem akár áprilisban is havazhat. :D Ezen a megoldáson gondolkozom én is egyébként.
bandika Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Free írta: Hali! 96 -os asrtrámon mi lehet ez a felírat? http://www.kepfeltoltes.hu/view/110205/DSC...ltoltes.hu_.jpg bocs másképp nem bírtam :lol: Nem mutat rosszul, neked nem tetszik?
neodd Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 daykiller írta: Ezen a megoldáson gondolkozom én is egyébként. Ha nem mész nagyon sok kilómétert vele, akkor jobban megéri szerintem. Nomeg persze, ha nem zavar, hogy nyáron állandóan csikorog a gumi :lol:
daykiller Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 neodd írta: Ha nem mész nagyon sok kilómétert vele, akkor jobban megéri szerintem. Nomeg persze, ha nem zavar, hogy nyáron állandóan csikorog a gumi :lol: Nem ez lenne az első nyaram, amit téli gumival abszolválok. :D
neodd Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 daykiller írta: Nem ez lenne az első nyaram, amit téli gumival abszolválok. :D Hát akkor ismered a témát B) Azért én ősszel feltétlen le akarom cserélni ezeket a vacak Dayton gumikat. Ha legalább ugyan olyat használok télen-nyáron, akkor legyen kicsit minőségibb :lol:
Recommended Posts