Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem tudom,de látszik,hogy nem oda való.:lol: De,ha nem zavar,akkor használd.

Elég szar nyomkodni, de ha nem kell sűrűn, akkor nem érdekel :D

Elküldve
tudom h bűn, nem is merem csak linkelni... intő példa h ne maradjatok rajta a ledezésen :D

http://sp4.fotolog.com/photo/52/9/74/carro...657435761_f.jpg

Gyáááá B) Legalább látszik :D

Üdv, íme a tegnap már annyira áhított vészvillogókapcsolóm. Szerintem semmi különös nincs benne, de ahogy gondoljátok :D

http://pics.coldline.hu/pics/166390-20110203-pFAsm5.jpg

:lol: qrvajó :D

Szerk.: Nem kell tippelgetni. B corsa. :D (lásd BC topic, előző oldal :) )

Elküldve
Gyáááá :D Legalább látszik :D

:D qrvajó :D

Szerk.: Nem kell tippelgetni. B corsa. :D (lásd BC topic, előző oldal :) )

Ebből kiéreztem egy csöppnyi iróniát. :lol: B)

Elküldve
Ebből kiéreztem egy csöppnyi iróniát. :lol: :D

Pedig tök praktikusnak tartom. Ha már car, akkor nem csak alulról, hanem oldalról is be lehet támasztani pár-száz forinttal B)

Elküldve
Corsára érkezett tipp Jürgentől. Az lenne?

nem mernék rá megesküdni de sztem b corsa, mintha vmi ilyesmi derengene anyám kocsijából B)

*szerk: ó látom már megfejtettétek :D :lol:

Elküldve
Ez egy elég érdekes öszvér :D úgy indult hogy a gyári izzófoglalatokból kitéptem az izzót, és gyártottam a foglalatokba LEDet ellenállással. Utána az olyan foltos lett mint a qrvaélet, meg halvány is volt, úgyhogy vettem erős LEDeket (akkor még elég sokért volt), amiket szintén belegyártottam foglalatba. Ez már nem volt halvány, csak 4 helyen kisütötte a szemem, a többi meg csak úgy éppen látható volt. Akkor Novy kitalálta hogy csiszoljuk szét a LEDeket, mert akkor tök jól szórják a fényt, csakhogy én addigre vettem már jó(sok)pénzért 3-as osztású LED-hidakat. Ezekből a hidakból, plusz a csiszolt erős fényűekből csináltam egy verziót ami szerintem állat lett. Egy szépséghibája, hogy ez még a sima, fordulatszámmérő nélküli műszeregység volt. Aztán megvettem a ford.számosat, amibe áttettem az egész cumót, és az első bekapcsolás után inkább tettem bele izzókat, olyan remek lett :D Azóta is volt egy pár változat, de most is egy hidakból, bolti-foglalatos LEDekből, és 2 erős fényű csiszoltból álló ragasztópisztoly-hegy adja a fényt, ami mondjuk pont ma besötétült egy nagyobb kátyú után, úgyhogy megint forraszthatok valamit újra :lol:

Szóval ha most építeni kéne egy ledezést, akkor nem ilyet csinálnék, azt tuti B) Szerintem Gábor verzióját lenne érdemes megalkotni. Majd megnézem mi kell hozzá, aztán jól belemásoljuk majd a tiedbe :D

Akkor olyan ledet vettél, aminek kicsit a világítási szöge. a20-30fokos leden a csiszolás sem nagyon segít. Ezért akarok én is olyan ledet venni, aminek 120-150fok a világítási szöge.

Itt vannak ledek, válogass. :D

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=755693a8d...&aid=213999

Elküldve
Hmm.. nem találtam előzményt szóval megkérdezem hogyhogy ez lett beletéve? nem volt gyári vagy esetleg más...?? :D

Amúgy én is egyetértek ha nem kell nyomkodni akkor mind1 milyen!! :) :D :lol: :D

Fogalmam sincs hogy került bele, így vettük.

(Nyomkodni vonatfotózásnál kell csak sokat, ha vonatüldözés van B) Vonatot utólér, lehagy, útszélére félreáll, bekapcs vészvill. És ez vagy 20-szor egy nap alatt. Szerencsére nem az én autómmal szoktunk fotózni járni, hanem valaki mindig elvisz :D :D )

Elküldve
Fogalmam sincs hogy került bele, így vettük.

(Nyomkodni vonatfotózásnál kell csak sokat, ha vonatüldözés van :D Vonatot utólér, lehagy, útszélére félreáll, bekapcs vészvill. És ez vagy 20-szor egy nap alatt. Szerencsére nem az én autómmal szoktunk fotózni járni, hanem valaki mindig elvisz :D B) )

jaaa..hogy benne volt azt hittem most lett beletéve! :D :D Ismertető jel! :lol:

Elküldve
Akkor így írjad, mert az ember bemegy a bontóba, és kér egy bal első felső kábelköteget, akkor kiröhögik...

Spzoli bontójába vajon van nekemvaló hűtőmaszk? Csak mert lassan itt az idei Jennersdorf...

Elküldve

Lurdyból hazafelé, az eddig elég kemény kuplungom hirtelen rohadt könnyű lett :D Lehet hogy valamelyik nap már kuplung nélkül jövök haza? :lol:

Elküldve
Lurdyból hazafelé, az eddig elég kemény kuplungom hirtelen rohadt könnyű lett :D Lehet hogy valamelyik nap már kuplung nélkül jövök haza? :lol:

Nem kell annyit kóricálni a városban. B)

Elküldve

Én dec 31én hajnali 4kor jöttem haza kuplung nélkül B) kb 7km-et :D elszakadt a kuplungbowdenem...vagyis nemis elszakadt hanem ami a pedálba beakad kis pöcök, az tört el :D

Elküldve
Én dec 31én hajnali 4kor jöttem haza kuplung nélkül :lol: kb 7km-et :D elszakadt a kuplungbowdenem...vagyis nemis elszakadt hanem ami a pedálba beakad kis pöcök, az tört el B)

Ismerős a téma :D :D

Elküldve
Én dec 31én hajnali 4kor jöttem haza kuplung nélkül :lol: kb 7km-et B) elszakadt a kuplungbowdenem...vagyis nemis elszakadt hanem ami a pedálba beakad kis pöcök, az tört el :D

Ismerős a téma :D :D

Én egyébként is gyakran kuplung nélkül váltogatok, csak elindulni kicsit macerás :D (meg 2 éve nekem is elszakadt monnyuk :) )

Elküldve
Én egyébként is gyakran kuplung nélkül váltogatok, csak elindulni kicsit macerás :lol: (meg 2 éve nekem is elszakadt monnyuk :D )

MTZ traktornál nem gond,de Opelnál inkább nem próbálom ki :D B) :D

Elküldve
Mizujs az angel eyes lámpával Gabchee?

Jók lettek?

Megmutattam 1 pár emberkének,nekik tetszett.Szerintem is faxa lett,ahhoz képest,hogy én csináltam :lol: :D Még nincs beépítve,mert a lőkössel 1ütt megy majd fel.Most oda van polírozni,elég tréé volt rajta a plexi.Jöhetne már 1 kis jóidő,hogy elkezdődjön a projekt B) 48768_1292938980.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.