spzoli Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 1. A fényképezőgép tartozéka - a vaku mellett - az akkumulátor(ok) is. Jelenleg a pótakksik, valamint a pót-pótakksik is le vannak merülve, szóval esélytelen a dolog. 2. A telefon fényképezőjének nem feltétlenül tartozéka a vaku (nincs ez másként a Samsung I5800 esetében sem). 3. Egészen a hétvégéig sima H4-es izzókkal jártam este. Azóta van bent a megalight. Van összehasonlítási alapom. És mostmár tudom, hogy ha eddig eljártam a szar H4-el is, akkor nem félek a sötétben, sőt! 4. Az autó lent áll a parkolóban, én meg fent ülök az első emeleti lakásban. Le kéne menni is hozzá, meg hideg is van ott. A szobában kellemes a hőmérséklet, és meg se kell moccannom. :lol: Fényképet holnap mellékelek, addig csak bírtok várni :D ...mert holnap nem lesz hideg. B)
neodd Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 ...mert holnap nem lesz hideg. :lol: Lehet, hogy nem, de világos az biztasan lesz! :D
beligrom Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Csak a móka kevéért. http://pics.coldline.hu/pics/165693-20110202-mR9bOl.jpg tipptopp(L) good ol' cangás idők :lol:
Bazsi19 Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Sziasztok lehet h nem ebbe a témába kéne beirnom bár ez az egyéb csevegés gondoltam beirom hogy van 1 eladó f astrám 1.6 benzines 8 szelepes 97 es évjárat képek holnap enyhén sérült az eleje :lol: .Akit érdekel agy tud vkit aki autot akar venni és nembajha sérült akkor irjatok nyugodtan 2hónap müszaki van még rajta.
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Sziasztok lehet h nem ebbe a témába kéne beirnom bár ez az egyéb csevegés gondoltam beirom hogy van 1 eladó f astrám 1.6 benzines 8 szelepes 97 es évjárat képek holnap enyhén sérült az eleje :lol: .Akit érdekel agy tud vkit aki autot akar venni és nembajha sérült akkor irjatok nyugodtan 2hónap müszaki van még rajta. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=520
zotya975 Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 összeraktuk a féket, próbaút 4. fékezésre beesik a pedál... dob leszed,baloldalon a hátsó pofa le van esve a munkahengerről.... összeraktam megint, de légteleníteni nem lehet, mert a csavar bele van rohadva, holnap kap egy uj munkahengert, és meglátjuk mit produkál. Érdekessége a dolognak, hogy a jobboldali pergett szét magátol. Talán mert több vizet kap a pocsolyából, nekem is a jobb dob volt vakrozsdás.
Hjoe Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Valaki esetleg nem tudja hol lehetne T5, T10 foglalatokat szerezni? Olyat amibe a ledes helyzetjelző meg műszerfal diódákat(nem égőket, izzókat) szokták adni?
Novy Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Talán mert több vizet kap a pocsolyából, nekem is a jobb dob volt vakrozsdás. Ez erősen rohad, lehet az is baja már, lehet meg van rokkanva az egész, rángattam, erősen tartja magát de sok a rozsda. holnap menézzük, mit mutat egy uj fékhengerrel... ha az se jó, akkor leállítom, amíg nem sikerül tárcsásítani, vagy CRK el nem küldi az ő régi dobjait.
Peti85 Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 ájjjjj... hogy ilyenkor nincs pénzem :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...ra_caravan_1.8b A motorháztető, az első sárvédők, meg a lökösök nagyon jól jönnének pedig B) (Meg a többi része sem lenne útban :D ) Ez nem játszik?? Bár sokat nem látni belőle...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Ez nem játszik?? Bár sokat nem látni belőle... Néztem, de az első lökije ennek kicsit csúnyácskának tűnt, a motorháztető-sárvédő részeket meg nem láttam rendesen, ahol meg igen, ott 3 motorháztető árából meglenne a komplett egynyócas :lol: . Jelenleg teljesen mindegy, mert nincs pénzem, de ha lenne, elhoznám :D
Peti85 Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Néztem, de az első lökije ennek kicsit csúnyácskának tűnt, a motorháztető-sárvédő részeket meg nem láttam rendesen, ahol meg igen, ott 3 motorháztető árából meglenne a komplett egynyócas :lol: . Jelenleg teljesen mindegy, mert nincs pénzem, de ha lenne, elhoznám :D Ja értem B)
beligrom Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 lehet már kivolt vesézve, csak lemaradtam, de akkor most j-ből lesz gsi vagy nem?
daykiller Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 lehet már kivolt vesézve, csak lemaradtam, de akkor most j-ből lesz gsi vagy nem? G óta nincs GSi. OPC van, meg Sport.
Novy Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 G óta nincs GSi. OPC van, meg Sport. Autobild szerint lesz GSI
beligrom Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 G óta nincs GSi. OPC van, meg Sport. azt tudom :lol: de olvastam olyanokat h j-ből lehet lesz megint, de akkor gondolom ez nemet jelent :D
beligrom Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :lol:
daykiller Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :D Milyen? :lol:
neodd Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :lol: Az olyan, hogy drága :D Errefele 2ezerért is megcsinálják B)
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :lol: F-ben? (csak mert akkor én megcsinálom akcijjósan, csak most, csak neki 5-ért is :D )
beligrom Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 Milyen? :lol: számomra durva :D márkaszervízbe... F-ben? (csak mert akkor én megcsinálom akcijjósan, csak most, csak neki 5-ért is B) ) g
Hjoe Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 számomra durva :lol: márkaszervízbe... g Szerintem amit kifizetsz, mindent megcsinálnak. Csak fizesd meg.
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Elküldve Február2, 2011 számomra durva B) márkaszervízbe... g Számlát adnak róla? :lol: :D :D
Recommended Posts