spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 1. A fényképezőgép tartozéka - a vaku mellett - az akkumulátor(ok) is. Jelenleg a pótakksik, valamint a pót-pótakksik is le vannak merülve, szóval esélytelen a dolog. 2. A telefon fényképezőjének nem feltétlenül tartozéka a vaku (nincs ez másként a Samsung I5800 esetében sem). 3. Egészen a hétvégéig sima H4-es izzókkal jártam este. Azóta van bent a megalight. Van összehasonlítási alapom. És mostmár tudom, hogy ha eddig eljártam a szar H4-el is, akkor nem félek a sötétben, sőt! 4. Az autó lent áll a parkolóban, én meg fent ülök az első emeleti lakásban. Le kéne menni is hozzá, meg hideg is van ott. A szobában kellemes a hőmérséklet, és meg se kell moccannom. :lol: Fényképet holnap mellékelek, addig csak bírtok várni :D ...mert holnap nem lesz hideg. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 ...mert holnap nem lesz hideg. :lol: Lehet, hogy nem, de világos az biztasan lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Csak a móka kevéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Csak a móka kevéért. http://pics.coldline.hu/pics/165693-20110202-mR9bOl.jpg tipptopp(L) good ol' cangás idők :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok lehet h nem ebbe a témába kéne beirnom bár ez az egyéb csevegés gondoltam beirom hogy van 1 eladó f astrám 1.6 benzines 8 szelepes 97 es évjárat képek holnap enyhén sérült az eleje :lol: .Akit érdekel agy tud vkit aki autot akar venni és nembajha sérült akkor irjatok nyugodtan 2hónap müszaki van még rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok lehet h nem ebbe a témába kéne beirnom bár ez az egyéb csevegés gondoltam beirom hogy van 1 eladó f astrám 1.6 benzines 8 szelepes 97 es évjárat képek holnap enyhén sérült az eleje :lol: .Akit érdekel agy tud vkit aki autot akar venni és nembajha sérült akkor irjatok nyugodtan 2hónap müszaki van még rajta. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=520 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 összeraktuk a féket, próbaút 4. fékezésre beesik a pedál... dob leszed,baloldalon a hátsó pofa le van esve a munkahengerről.... összeraktam megint, de légteleníteni nem lehet, mert a csavar bele van rohadva, holnap kap egy uj munkahengert, és meglátjuk mit produkál. Érdekessége a dolognak, hogy a jobboldali pergett szét magátol. Talán mert több vizet kap a pocsolyából, nekem is a jobb dob volt vakrozsdás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 LOL :lol: Nem. Mégis tesókát viszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Valaki esetleg nem tudja hol lehetne T5, T10 foglalatokat szerezni? Olyat amibe a ledes helyzetjelző meg műszerfal diódákat(nem égőket, izzókat) szokták adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Talán mert több vizet kap a pocsolyából, nekem is a jobb dob volt vakrozsdás. Ez erősen rohad, lehet az is baja már, lehet meg van rokkanva az egész, rángattam, erősen tartja magát de sok a rozsda. holnap menézzük, mit mutat egy uj fékhengerrel... ha az se jó, akkor leállítom, amíg nem sikerül tárcsásítani, vagy CRK el nem küldi az ő régi dobjait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 ájjjjj... hogy ilyenkor nincs pénzem :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...ra_caravan_1.8b A motorháztető, az első sárvédők, meg a lökösök nagyon jól jönnének pedig B) (Meg a többi része sem lenne útban :D ) Ez nem játszik?? Bár sokat nem látni belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Ez nem játszik?? Bár sokat nem látni belőle... Néztem, de az első lökije ennek kicsit csúnyácskának tűnt, a motorháztető-sárvédő részeket meg nem láttam rendesen, ahol meg igen, ott 3 motorháztető árából meglenne a komplett egynyócas :lol: . Jelenleg teljesen mindegy, mert nincs pénzem, de ha lenne, elhoznám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Néztem, de az első lökije ennek kicsit csúnyácskának tűnt, a motorháztető-sárvédő részeket meg nem láttam rendesen, ahol meg igen, ott 3 motorháztető árából meglenne a komplett egynyócas :lol: . Jelenleg teljesen mindegy, mert nincs pénzem, de ha lenne, elhoznám :D Ja értem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 lehet már kivolt vesézve, csak lemaradtam, de akkor most j-ből lesz gsi vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 lehet már kivolt vesézve, csak lemaradtam, de akkor most j-ből lesz gsi vagy nem? G óta nincs GSi. OPC van, meg Sport. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 G óta nincs GSi. OPC van, meg Sport. Autobild szerint lesz GSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 G óta nincs GSi. OPC van, meg Sport. azt tudom :lol: de olvastam olyanokat h j-ből lehet lesz megint, de akkor gondolom ez nemet jelent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Médiának nem hiszünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :D Milyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :lol: Az olyan, hogy drága :D Errefele 2ezerért is megcsinálják B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 az milyen h spanomnak a héten tekerik vissza a wallisba 10e-ért a kmórát? :lol: F-ben? (csak mert akkor én megcsinálom akcijjósan, csak most, csak neki 5-ért is :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Milyen? :lol: számomra durva :D márkaszervízbe... F-ben? (csak mert akkor én megcsinálom akcijjósan, csak most, csak neki 5-ért is B) ) g Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 számomra durva :lol: márkaszervízbe... g Szerintem amit kifizetsz, mindent megcsinálnak. Csak fizesd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 számomra durva B) márkaszervízbe... g Számlát adnak róla? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts