neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nem változott. Ha gyári riasztós, akkor van egy led a nyomógombon, de ez se facelift tulajdonság. Hát hogy ebbe milyen riasztó van... azt nem tudom. Mivel a távirányítójára Enforcer van ráírva, gondolom olyan :D De legalább tudja villogtatni a helyzetjelzőket, és lehet vele ijesztgetni sötétben a kisgyerekeket az első emeletről :lol: Ezen kívül sok funkciója nincs (hangjelzést is annyit ad, ha véletlenül nem kapcsolom ki és kinyitom az ajtót, mint mikor álló motornál égvehagyott lámpákkal kinyitom az ajtót = "dudál") B) De legalább már tudom, hogy nem eredeti a vészvillogó-kapcsolóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 De van, csak az idő-hely rendszerben van rossz pozícióban, így lehet hogy holnap sem lesz ott ahol kéne neki :lol: És én Pitta vagyok, hogy kérdezgeted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 És én Pitta vagyok, hogy kérdezgeted? :lol: Jóvan Krisztián, azt hittem tudsz valamit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Jóvan Krisztián, azt hittem tudsz valamit :D Teeee kékledesss, csak gyere ki holnap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Teeee kékledesss, csak gyere ki holnap... :lol: Ki is megyek, de viszek magammal valakit aki megvéd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Ki is megyek, de viszek magammal valakit aki megvéd :lol: Dezsvíreddel gyüssz? Száraggyáá össze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Dezsvíreddel gyüssz? Száraggyáá össze! :D Nemtom, lehet hogy a zasszonnyal, mert lázad hogy hétköznap nem megyünk sehova. Hát mehetünk... :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hát hogy ebbe milyen riasztó van... azt nem tudom. Mivel a távirányítójára Enforcer van ráírva, gondolom olyan B) De legalább tudja villogtatni a helyzetjelzőket, és lehet vele ijesztgetni sötétben a kisgyerekeket az első emeletről :lol: Ezen kívül sok funkciója nincs (hangjelzést is annyit ad, ha véletlenül nem kapcsolom ki és kinyitom az ajtót, mint mikor álló motornál égvehagyott lámpákkal kinyitom az ajtót = "dudál") :D De legalább már tudom, hogy nem eredeti a vészvillogó-kapcsolóm. Miből gondolod, hogy nem eredeti a tied? Jóvan Krisztián, azt hittem tudsz valamit :D Éderzoli! Nem Krisztián. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Miből gondolod, hogy nem eredeti a tied? Éderzoli! Nem Krisztián. :lol: Reggel a rággyijóba még Krisztiánt recsegtek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Reggel a rággyijóba még Krisztiánt recsegtek :lol: Nem érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Miből gondolod, hogy nem eredeti a tied? Éderzoli! Nem Krisztián. :lol: Abból, hogy Jürgen szerint teljesen más, mint ami neki van. Bár az is lehet, hogy az övé eltérő és nem is az enyém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nem érted. Persze hogy nem. Vannak dolgok amiket inkább nem akarok érteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Abból, hogy Jürgen szerint teljesen más, mint ami neki van. Bár az is lehet, hogy az övé eltérő és nem is az enyém :lol: Láttam elég F Astrát már életemben belülről, hidd el. Még sosem láttam olyan kapcsolót, mint a tied. :D F Astra B Corsa <- neked is ilyen van, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Abból, hogy Jürgen szerint teljesen más, mint ami neki van. Bár az is lehet, hogy az övé eltérő és nem is az enyém :D Fényképezd már le :lol: kezd érdekelni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Persze hogy nem. Vannak dolgok amiket inkább nem akarok érteni :lol: :D Ő akkor is éderzoli. B) Láttam elég F Astrát már életemben belülről, hidd el. Még sosem láttam olyan kapcsolót, mint a tied. :D Fotót kérek neodd cuccáról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Láttam elég F Astrát már életemben belülről, hidd el. Még sosem láttam olyan kapcsolót, mint a tied. :lol: Tetszik, mi? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Fényképezd már le :lol: kezd érdekelni :D Majd holnap. Mostmár sötét van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Tetszik, mi? B) :D Nekem nyóc, de már mindenki ráizgult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Tetszik, mi? :D :D Nemtudom tetszik -e, de így látatlanban is cserélem Lacika SID-jére :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Majd holnap. Mostmár sötét van :lol: A fényképezőgép tartozéka a vaku. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 A fényképezőgép tartozéka a vaku. :lol: És ha fél a sötétben? Fényképezgessen folyamatosan oda-vissza.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 És ha fél a sötétben? Fényképezgessen folyamatosan oda-vissza.? Huu baxus tényleg. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nemtom, lehet hogy a zasszonnyal, mert lázad hogy hétköznap nem megyünk sehova. Hát mehetünk... :lol: :D LOL B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 összeraktuk a féket, próbaút 4. fékezésre beesik a pedál... dob leszed,baloldalon a hátsó pofa le van esve a munkahengerről.... összeraktam megint, de légteleníteni nem lehet, mert a csavar bele van rohadva, holnap kap egy uj munkahengert, és meglátjuk mit produkál. Érdekessége a dolognak, hogy a jobboldali pergett szét magátol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 És ha fél a sötétben? Fényképezgessen folyamatosan oda-vissza.? A fényképezőgép tartozéka a vaku. 1. A fényképezőgép tartozéka - a vaku mellett - az akkumulátor(ok) is. Jelenleg a pótakksik, valamint a pót-pótakksik is le vannak merülve, szóval esélytelen a dolog. 2. A telefon fényképezőjének nem feltétlenül tartozéka a vaku (nincs ez másként a Samsung I5800 esetében sem). 3. Egészen a hétvégéig sima H4-es izzókkal jártam este. Azóta van bent a megalight. Van összehasonlítási alapom. És mostmár tudom, hogy ha eddig eljártam a szar H4-el is, akkor nem félek a sötétben, sőt! 4. Az autó lent áll a parkolóban, én meg fent ülök az első emeleti lakásban. Le kéne menni is hozzá, meg hideg is van ott. A szobában kellemes a hőmérséklet, és meg se kell moccannom. :lol: Fényképet holnap mellékelek, addig csak bírtok várni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts