Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Engem leginkább az érdekelne még h mi baja lehet a mocinak, miért üzemképtelen :lol: Érdekel az engem? Benzines... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Érdekel az engem? Benzines... B) Tudom...azért érdekelne...van melette egy másik 2.0 8v-m, de az kuka lett :D jó áron meg nemtudok belöle elfogadhatot találni...ebböl megfelelne az 1.8 :D azis jobb mint a semmi, bár azoért nemigazán vagyok oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tudom...azért érdekelne...van melette egy másik 2.0 8v-m, de az kuka lett B) jó áron meg nemtudok belöle elfogadhatot találni...ebböl megfelelne az 1.8 :D azis jobb mint a semmi, bár azoért nemigazán vagyok oda :lol: Ha megveszed, én leszedem a motorháztető-sárvédő-hűtőmaszk-lámpa-lökösök-csomagtartóajtó részeket, többi meg a tied lehet. Nah? Áll az alku? :D Ééééés ezt: http://www.autoalkatresz.hu/auto-fenyszoro...o_parban-241752 a gyönyörűséget ki venné meg nekem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Ha megveszed, én leszedem a motorháztető-sárvédő-hűtőmaszk-lámpa-lökösök-csomagtartóajtó részeket, többi meg a tied lehet. Nah? Áll az alku? :D Ééééés ezt: http://www.autoalkatresz.hu/auto-fenyszoro...o_parban-241752 a gyönyörűséget ki venné meg nekem? :D :lol: Nemtudom még h milessz :) felhivom énis, azt érdeklödök felöle h mi kinja van...most egy komplett zeneépités volt tervben mert kaptam rá egy nagyon jó ajánlatot, de ez keresztbe tenne neki...meg igazán helyem sem lenne hozzá...vagyis az udvarba betonn még elfér, de nem akarok idehozni most egy 5ik autot is már...:D mondjuk ha elvinné vki a g astra-t, már könnyebb lenne a helyzet, és akkor a hifinek sem tenne keresztbe B) Az a fényszoro ugy lenne az igazi ha az index is egyben lenne vele, és azis ilyen lenne...bár azért elég ritka, nemigen láttam még ilyet, bár lehet gyártani hozzá simán otthon, ha ért az ember egy ”kicsit” az üvegszálazáshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Ha megveszed, én leszedem a motorháztető-sárvédő-hűtőmaszk-lámpa-lökösök-csomagtartóajtó részeket, többi meg a tied lehet. Nah? Áll az alku? :D Ééééés ezt: http://www.autoalkatresz.hu/auto-fenyszoro...o_parban-241752 a gyönyörűséget ki venné meg nekem? B) :lol: Kadetten láttam már ilyen lámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Lassan annyian jártok így, hogy már nyithattok külön fészbuk csoportot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Van benne, a belsejébe egy ilyen fehér forgó rész. Azt eltörtem. Valahogy eltört, mikor kivettem. Mintha Öcsibácsinál láttam volna tekerőket, de nem tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Kadetten láttam már ilyen lámpát. Én is azon láttam utoljára, de azon is érdekesen nézett ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Én is azon láttam utoljára, de azon is érdekesen nézett ki :lol: baromi jó, szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 baromi jó, szerintem B) Az a baj, hogy neked képes vagyok elhinni, hogy ez autón jó lehet :lol: Nah, ha lesz időm, izzítom a gimpet, aztán felteszem az autóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Neked is üdv. a klubban B) Én is nemrég jártam így, meg még valaki volt hasonló helyzetben. Lehet olyan pofákat kéne szerezni, amiken szegecselve van a ferrodo, nem csak ragasztva, az talán tartósabb. Ha már szétszeded, nézd meg, hogy a munkahengerek nem eresztenek-e, szerelő srác, akivel csináltatni szoktam, a pofákkal együtt alapból cseréli a munkahengereket is. Azt mondja, többször járt már úgy, hogy kicserélte a pofákat, aztán 1-2hét múlva visszavitték a kocsit, hogy ereszt a munkahenger. Mikor nekem cserélte úgy 2 éve, akkor meg is mutatta, levette a dobot, és félrehúzta a porvédő gumiját a munkahengernek, alatta már ott állt a fékfolyadék. Ha akkor nem cseréli, lehet én is vihettem volna vissza kis idő múlva. nekem ez nem olyan régen volt cserélve, megnéztem a munkahengereket is, azok jok. tavaszig bírja ki :D Utálom a dobféket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Az a baj, hogy neked képes vagyok elhinni, hogy ez autón jó lehet :lol: Nah, ha lesz időm, izzítom a gimpet, aztán felteszem az autóra :D Nem olyan régen felvetettem, hogy ilyen lámpa hogy nézhet ki astrán, és mindenki elhordott minden hülyének, pedig nem is mondtam, hogy jó vagy rossz, csak felvetettem a témát. B) Mindenesetre a gyári indexekkel szerintem "furcsa". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Mindenesetre a gyári indexekkel szerintem "furcsa". Igen azokkal elég furcsán néz ki...:D Az index-et is ki kéne cserélni ilyen "maszkosra" és úgy mutatna, sőtt sztem úgy még elég jól is nézne ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 A vészvillogó kapcsolója változott a faceliftnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 A vészvillogó kapcsolója változott a faceliftnél? Már aprópénz nélkül is működik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Már aprópénz nélkül is működik. :lol: :D Komolyan kérdeztem... ma ültem egy pár kilométer erejéig neodd kolléga Astrájában, és egyből szúrta a szememet a vészvillogó kapcsolója, hogy az nem illik a képbe valahogy. Nem olyan, mint az enyém, mintha B Corsából való lenne. Szóval ezért kérdezem, hogy kinek van igaza akkor... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 :lol: Komolyan kérdeztem... ma ültem egy pár kilométer erejéig neodd kolléga Astrájában, és egyből szúrta a szememet a vészvillogó kapcsolója, hogy az nem illik a képbe valahogy. Nem olyan, mint az enyém, mintha B Corsából való lenne. Szóval ezért kérdezem, hogy kinek van igaza akkor... :D Nem változott. Ha gyári riasztós, akkor van egy led a nyomógombon, de ez se facelift tulajdonság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nah, akkor igazam lett, de jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nem olyan régen felvetettem, hogy ilyen lámpa hogy nézhet ki astrán, és mindenki elhordott minden hülyének, pedig nem is mondtam, hogy jó vagy rossz, csak felvetettem a témát. :D Mindenesetre a gyári indexekkel szerintem "furcsa". http://img.tar.hu/opeltomi/img/19277914.jpg Tudom hogy ez nem olyan, de nem találtam a linkelt lámpásról képet. Szerintem beteg B) Nem mondom hogy nagyon rossz, de azért nem tenném föl az autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 http://img.tar.hu/opeltomi/img/19277914.jpg Tudom hogy ez nem olyan, de nem találtam a linkelt lámpásról képet. Szerintem beteg B) Nem mondom hogy nagyon rossz, de azért nem tenném föl az autóra :lol: Ez morette.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Ez morette.. :D Nekem tök mindegy, hogy milyet nem teszek az autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nekem tök mindegy, hogy milyet nem teszek az autóra :lol: Legalább tudd mit nem teszel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Legalább tudd mit nem teszel. :lol: Inkább azt mondd meg, hogy Pitta lesz -e holnap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Inkább azt mondd meg, hogy Pitta lesz -e holnap :D Ma nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Ma nincs? :lol: De van, csak az idő-hely rendszerben van rossz pozícióban, így lehet hogy holnap sem lesz ott ahol kéne neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts