daykiller Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Akkor a mai nap képekben: http://pics.coldline.hu/pics/164849-20110201-8Vdy9S.jpg http://pics.coldline.hu/pics/164848-20110201-Bxkx5A.jpg http://pics.coldline.hu/pics/164847-20110201-7xl8tD.jpg http://pics.coldline.hu/pics/164846-20110201-XQ724W.jpg http://pics.coldline.hu/pics/164845-20110201-qBZunu.jpg Nem irigyellek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Nem irigyellek. :lol: a java még csak holnap jön :s Pofákat kicserélni :S mindig is utáltam :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Hátsó ablakfűtés, és egyben a ventillátor állító kapcsoló nincs valakinek elfekvőben? Azt hiszem sikerült kinyírnom ledezés közben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Hátsó ablakfűtés, és egyben a ventillátor állító kapcsoló nincs valakinek elfekvőben? Azt hiszem sikerült kinyírnom ledezés közben... :lol: Hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Vezérműtengely rögzitő szerszáma, vkinek véletlenül nincs :S Méreteknek nagyon örülnék Képen a középső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Hogyan? Van benne, a belsejébe egy ilyen fehér forgó rész. Azt eltörtem. Valahogy eltört, mikor kivettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én is el akaram kezdeni, de a fék elvitte az összes kedvemet, még a mocitető telóit se tettem be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én is el akaram kezdeni, de a fék elvitte az összes kedvemet, még a mocitető telóit se tettem be :lol: Van pár projekt tervben és alakulóban, de kivárom a jobb időt. :D A fék az más dolog, azt meg kell csinálni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én is el akaram kezdeni, de a fék elvitte az összes kedvemet, még a mocitető telóit se tettem be :lol: Mit? Szétgyilkolni a kapcsolót? :D Inkább ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Mit? Szétgyilkolni a kapcsolót? B) Inkább ne. Most gondolkozom, hogy mit lehet eltörni rajta egyáltalán :D A "szárnyait" törted le, amik bent tartják? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Most gondolkozom, hogy mit lehet eltörni rajta egyáltalán :D A "szárnyait" törted le, amik bent tartják? :lol: Nem rajta, benne. Ha szétpattintod, akkor van benne egy fehér, meg egy vajszínű műanyag. A fehér műanyag forgatja a vajszínűt, amibe a golyó meg a fém érintkező van. Na az a fehér rész törött el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Van pár projekt tervben és alakulóban, de kivárom a jobb időt. :lol: A fék az más dolog, azt meg kell csinálni. :D ha meg nem haragszom rá... Mit? Szétgyilkolni a kapcsolót? B) Inkább ne. én már megcsináltam egyszer, működik azóta is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 délelőtt állok ki, egyszer csak fékez magátol a kocsi, és onnantol se előre se hátra... mostanra sikerült levennem a job hátsó dobot, és a pofák levedlették a ferodolt.... Érdeklődnék, hogy bontós cartársak közzül, nincs e vkinek egy pár jó állapotú hátsó nagy dob féke kompletten aggyal, és ha lenne mennyi pénzért. Tőlem elviheted ingyen. Nem tökéletes, de működött. Tárcsás agy került hátra, azért vettem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tőlem elviheted ingyen. Nem tökéletes, de működött. Tárcsás agy került hátra, azért vettem le. köszi, de már több felajánlást is kaptam, de megcsinálom ezt ami van, meg készül a tárcsás verzió is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ilyen helyesírással nem is csodálom. :lol: Jolvan na...van mikor lemaradnak az ékezetek :D nah meg van elég sok billentyü elütés is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ájjjjj... hogy ilyenkor nincs pénzem :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...ra_caravan_1.8b A motorháztető, az első sárvédők, meg a lökösök nagyon jól jönnének pedig B) (Meg a többi része sem lenne útban :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ájjjjj... hogy ilyenkor nincs pénzem :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...ra_caravan_1.8b A motorháztető, az első sárvédők, meg a lökösök nagyon jól jönnének pedig B) (Meg a többi része sem lenne útban :D ) Persze jövő héten meg utánfutó is kellene a cégbeli rendrakáshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ájjjjj... hogy ilyenkor nincs pénzem :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...ra_caravan_1.8b A motorháztető, az első sárvédők, meg a lökösök nagyon jól jönnének pedig B) (Meg a többi része sem lenne útban :D ) Nekem jól jönne a csomiajtó. Sajnos egyre nagyobbak a rozsdafoltok......cserés lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Persze jövő héten meg utánfutó is kellene a cégbeli rendrakáshoz... Caravan mellett nem kell utánfutó :D Amúgy, ha erre lenne pénzem, ezt helyből elvinném a telekre, és betenném a garázsba. Vagy levinném nagyszüleimhez. Aztán nyáron lehetne foglalkozni vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Nekem jól jönne a csomiajtó. Sajnos egyre nagyobbak a rozsdafoltok......cserés lesz B) Enyém is kezdi elhagyni magát, de még nem akartam foglalkozni vele. Bár ha így színben van... ááhhhh.... de fölb.sztam magam. Francért találtam meg :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 délelőtt állok ki, egyszer csak fékez magátol a kocsi, és onnantol se előre se hátra... mostanra sikerült levennem a job hátsó dobot, és a pofák levedlették a ferodolt.... Érdeklődnék, hogy bontós cartársak közzül, nincs e vkinek egy pár jó állapotú hátsó nagy dob féke kompletten aggyal, és ha lenne mennyi pénzért. Neked is üdv. a klubban :lol: Én is nemrég jártam így, meg még valaki volt hasonló helyzetben. Lehet olyan pofákat kéne szerezni, amiken szegecselve van a ferrodo, nem csak ragasztva, az talán tartósabb. Ha már szétszeded, nézd meg, hogy a munkahengerek nem eresztenek-e, szerelő srác, akivel csináltatni szoktam, a pofákkal együtt alapból cseréli a munkahengereket is. Azt mondja, többször járt már úgy, hogy kicserélte a pofákat, aztán 1-2hét múlva visszavitték a kocsit, hogy ereszt a munkahenger. Mikor nekem cserélte úgy 2 éve, akkor meg is mutatta, levette a dobot, és félrehúzta a porvédő gumiját a munkahengernek, alatta már ott állt a fékfolyadék. Ha akkor nem cseréli, lehet én is vihettem volna vissza kis idő múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Lassan annyian jártok így, hogy már nyithattok külön fészbuk csoportot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ájjjjj... hogy ilyenkor nincs pénzem :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...ra_caravan_1.8b A motorháztető, az első sárvédők, meg a lökösök nagyon jól jönnének pedig :D (Meg a többi része sem lenne útban :D ) Hu ezt most kár volt...B) már most igysem férek nemhogy a garázsba, már az udvaron is van igyis egy kocsi...jól jönne ez most nekemis, bár a szine nemjo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Hu ezt most kár volt...:D már most igysem férek nemhogy a garázsba, már az udvaron is van igyis egy kocsi...jól jönne ez most nekemis, bár a szine nemjo B) Nekem meg túlságosan is jó a színe... pont bódé elemeket kerestem, meg lököst is szerettem volna... Holnap fölhívom hogy 70-ért odaadja -e, aztán elmegyek érte 60-al. (csak előtte valahonnan kérek kölcsön :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Nekem meg túlságosan is jó a színe... pont bódé elemeket kerestem, meg lököst is szerettem volna... Holnap fölhívom hogy 70-ért odaadja -e, aztán elmegyek érte 60-al. (csak előtte valahonnan kérek kölcsön :lol: ) Engem leginkább az érdekelne még h mi baja lehet a mocinak, miért üzemképtelen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts