zotya975 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 a tetőn belül a kárpit egy foltban behullámosodott azzal mit tudok kezdeni? :lol: Igazából normális megoldás nincs rá, vagy az egészet újrakárpitozod, vagy megpróbálod pölö fecskendőbe töltött ragasztóval ezt visszamókolni. Ezt a csiszolást tényleg nekem mondtad? :D Na jó, hülyeség volt részemről. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 960 Ft :lol: Most tuti nem fog évekig egy se kiégni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 960 Ft :lol: http://kepfeltoltes.hu/110131/Image00001_w...ltoltes.hu_.jpg Most tuti nem fog évekig egy se kiégni :D Márka? B) Én tungsramból vásároltam be. :D Első helyzetjelzők merre vannak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Márka? :D Én tungsramból vásároltam be. :D Első helyzetjelzők merre vannak? B) A színtelenek Hellák, a sárgát nem tudom, de szerintem az is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Márka? :D Én tungsramból vásároltam be. :D Első helyzetjelzők merre vannak? B) Oda izzó?? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Oda izzó?? :lol: B) :D :D Márka? :D Én tungsramból vásároltam be. :) Első helyzetjelzők merre vannak? :D Szerintem valahol kaparok itthon egyet, de mikor látja meg a rendőr a Megalighttól, hogy nem ég alatta az a kis vacak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Oda izzó?? :lol: :D :D Nem mindenki rak oda kék ledet. :D :) Szerintem valahol kaparok itthon egyet, de mikor látja meg a rendőr a Megalighttól, hogy nem ég alatta az a kis vacak? B) Mikor mondjuk megkér, hogy kapcsold le a tompítottat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem mindenki rak oda kék ledet. :D Mikor mondjuk megkér, hogy kapcsold le a tompítottat? :D Le lehet külön is? :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Le lehet külön is? :lol: :D :D Amúgy is le vagy baszarintva a lábadról, mert nem Tungsramból vásároltál be. Csak az én autómban vannak only Tungsram izzók? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Amúgy is le vagy baszarintva a lábadról, mert nem Tungsramból vásároltál be. Csak az én autómban vannak only Tungsram izzók? :D Ennyi erővel a régi "fossárga" tompítottjaimat a megalightok dobozába raktam bele. Ha újra beépítem őket, ők is fényesebbek lesznek? :D Hát nem mindegy, milyen márka van benne? B) Ez nem a tompított (báááár zsír lenne tolatólámpának is berakni olyan izzót... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Amúgy is le vagy baszarintva a lábadról, mert nem Tungsramból vásároltál be. Csak az én autómban vannak only Tungsram izzók? :lol: Úgy néz ki :D De sokan a javulás útjára léptek (ld.: Megalájt) B) Amúgy tényleg jobb, feltűnt tegnap hazafele, hogy látom az utat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Úgy néz ki :lol: De sokan a javulás útjára léptek (ld.: Megalájt) :D Amúgy tényleg jobb, feltűnt tegnap hazafele, hogy látom az utat B) Nekem fel se tűnik, hogy mindent látok. :D fck h4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Úgy néz ki B) De sokan a javulás útjára léptek (ld.: Megalájt) :D Amúgy tényleg jobb, feltűnt tegnap hazafele, hogy látom az utat :D Akkor tűnik még fel, amikor lemosod róla azt a tavaszi szutykot, amit felvernek rá. Mondjuk most tiszta a kocsi, de van ajtózsebben nedves törlőkendő, azzal szoktam lepucolni :D Mondjuk mostanában nemigen, mert téglakeménységűre fagyott :D Nem írták rá, hogy nem fagyálló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nekem fel se tűnik, hogy mindent látok. :lol: fck h4 :D Nem kell itt szidni a hátrányos helyzetű halogéneseket... B) Bár tudom, ez egyéb csevegés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nekem van vagy 4 készlet a kocsiban, előző gazdi betárazta, de hogy mik vannak benne, nemtudom :lol: Hella egyébként jobb mint a tungsram nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem kell itt szidni a hátrányos helyzetű halogéneseket... :lol: Bár tudom, ez egyéb csevegés. :D Mi nem vagyunk hátrányos helyzetűek, csak ő akar itt e-peenkedni az illegálkszenonnal. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mi nem vagyunk hátrányos helyzetűek, csak ő akar itt e-peenkedni az illegálkszenonnal. :D jaj, pedig a xenon csúnyagonosz dolog, megvakulnak a szembejövők :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 jaj, pedig a xenon csúnyagonosz dolog, megvakulnak a szembejövők :lol: kitérdekel csak én lássak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem mindenki rak oda kék ledet. :D Neeeem... áhh mindegy... feladom B) :D Nekem fel se tűnik, hogy mindent látok. :D fck h4 :D De ha megállít a tányérsapis, akkor vannak előnyei :D jaj, pedig a xenon csúnyagonosz dolog, megvakulnak a szembejövők :lol: Be lehet azt rakni úgy is hogy nem, de attól még sokba kerül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mi nem vagyunk hátrányos helyzetűek, csak ő akar itt e-peenkedni az illegálkszenonnal. :D Láttál már sárga xenont? Na akkor ez sem xenon. B) jaj, pedig a xenon csúnyagonosz dolog, megvakulnak a szembejövők :lol: Egy "jól" beállított halogen is kinyomja a szemedet.. Az már más kérdés, hogy foncsoros lámpába rakják a xenont és vakít...azokra én is ráhúzom a refit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 kitérdekel csak én lássak :lol: Te is csak addig látsz,amíg a szembejövők nem qurják rád a refit a vakkittós lámpa miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Egy "jól" beállított halogen is kinyomja a szemedet.. Az már más kérdés, hogy foncsoros lámpába rakják a xenont és vakít...azokra én is ráhúzom a refit. :lol: Én tudom :D B) De valamiért a legtöbb ember, akinek még ismerőse sem látott xenont, mindig azzal kezdi a témát, hogy az vakít, meg szabályellenes, meg tilcsákbe és kapcsojjaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Láttál már sárga xenont? Na akkor ez sem xenon. :lol: Egy "jól" beállított halogen is kinyomja a szemedet.. Az már más kérdés, hogy foncsoros lámpába rakják a xenont és vakít...azokra én is ráhúzom a refit. :D Szabad tükrösbe még talán, de prizmabúrásba már állatkínzás. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Te is csak addig látsz,amíg a szembejövők nem qurják rád a refit a vakkittós lámpa miatt. Egyelőre több olyan jön velem szembe, akinek "jól" van beállítva a kibebaszOtt lámpája, és h4esetén is vakít. mostanában az összes G asrának vakít a tompítottja, csak nekem tünik úgy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Egyelőre több olyan jön velem szembe, akinek "jól" van beállítva a kibebaszOtt lámpája, és h4esetén is vakít. mostanában az összes G asrának vakít a tompítottja, csak nekem tünik úgy? B) Én is nagyon sokszor találkozok rosszul beállított tompított fényszórós autóssal. :lol: ... és akkor még a seggembe loholnak, de basznak megelőzni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts