hakapeszimaki Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 sztem a gsi szar mert egy ferrari leelőzi Ilyen kontrasztról én nem beszéltem. diesel octávia,passat,fóka,stb családi autókhoz hasonlítottam. Amivel az elfoglalt fején világító kékfogas manager letol az 1.6nz-ben és a gsi 20xe-ben is.Akik általában nyomulnak és idegesítik az embert. Jáuzsi bácsikat,Mari-néniket meg lehet kerülgetni még 12sz-vel is. Szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Gondolta a f***om hogy van 1.8 gsi.Akkor már igazán gyárthattak volna gsi néven 1.6xe-t,de takarékosabb versenyzőknek az 1.4xe-t is el lehetett volna adni. :lol: Vti-ből van 125lovas is,franciául nem tudok.Azt hittem elírták a c20xe-t 160lóra. Egyre jobban nyeled a saját szarodat. Van 125lovas csak az nem vti hanem esi. A vti az 160ló. Ha nem tudsz valamit, vagy ennyire hiányosak az ismereteid, akkor nem kell okoskodni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 sztem a gsi szar mert egy ferrari leelőzi De csak amíg nem tankol raccsingbenyát :D Egyre jobban nyeled a saját szarodat. Van 125lovas csak az nem vti hanem esi. A vti az 160ló. Ha nem tudsz valamit, vagy ennyire hiányosak az ismereteid, akkor nem kell okoskodni. :D Vártalak má' :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Egyre jobban nyeled a saját szarodat. Van 125lovas csak az nem vti hanem esi. A vti az 160ló. Ha nem tudsz valamit, vagy ennyire hiányosak az ismereteid, akkor nem kell okoskodni. :D Melyik autó a fóka? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 De csak amíg nem tankol raccsingbenyát B) Vártalak má' :lol: :D Akkor most már mehetsz a p.csába. :D Melyik autó a fóka? :D Mondhatnám kókusznak is, de sztem így se lesz meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Akkor most már mehetsz a p.csába. :lol: Mondhatnám kókusznak is, de sztem így se lesz meg... :D szóval focus... most megleptelek mi? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 szóval focus... most megleptelek mi? :lol: :D tdci motor a fordnak van jaja ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 De csak amíg nem tankol raccsingbenyát B) Vártalak má' :lol: :D Miért? Ő csak "vendég" nem? Saab-al az Opelfórumon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 szóval focus... most megleptelek mi? :lol: B) Nehéz feladvány volt pedig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 tdci motor a fordnak van jaja ... :lol: nem olvastam a motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Vártalak má' :lol: :D Tükörrel miújság? Senki nem akar Fehérvár fele jönni mostanság, aki el is hozná azokat? Már bánom, hogy az ősszel elhasználtam a nyíltnapramenési lehetőségeimet, most össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal, és valami Pesti nyíltnap ürügyén felmenni értük. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Tükörrel miújság? Senki nem akar Fehérvár fele jönni mostanság, aki el is hozná azokat? Már bánom, hogy az ősszel elhasználtam a nyíltnapramenési lehetőségeimet, most össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal, és valami Pesti nyíltnap ürügyén felmenni értük. :lol: Vonatjegy árából a posta is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Akkor most már mehetsz a p.csába. B) Már ott vagyok... :lol: várom a k.csög júpíszít, hogy idejöjjön megnézni, hogy a kábelek nem az égből jönnek a 4emeletes tetejére, hanem a földszintről mennek fölfelé. A rendelési programjuk nem ismeri a földszintet, csak az emeletet, és mivel 0. emelet nincs, ezért idejönnek rácsodálkozni, hogy az emeletekre is a földszinti szekrényből mennek föl a kábelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Vonatjegy árából a posta is megvan. Abból igen, de így jobban kijönnék időből, amiből meg sajnos nem sok szabad van mostanság...(meg különben is, vonatozzak, ráadásul Pest fele? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Már ott vagyok... :lol: várom a k.csög júpíszít, hogy idejöjjön megnézni, hogy a kábelek nem az égből jönnek a 4emeletes tetejére, hanem a földszintről mennek fölfelé. A rendelési programjuk nem ismeri a földszintet, csak az emeletet, és mivel 0. emelet nincs, ezért idejönnek rácsodálkozni, hogy az emeletekre is a földszinti szekrényből mennek föl a kábelek :D UPC? B) Hát őket várhatod.. szerencsétlen egy cég... náluk már csak a Digi tv volt "jobb" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Már ott vagyok... :lol: várom a k.csög júpíszít, hogy idejöjjön megnézni, hogy a kábelek nem az égből jönnek a 4emeletes tetejére, hanem a földszintről mennek fölfelé. A rendelési programjuk nem ismeri a földszintet, csak az emeletet, és mivel 0. emelet nincs, ezért idejönnek rácsodálkozni, hogy az emeletekre is a földszinti szekrényből mennek föl a kábelek :D Én meg simán hazajöttem 1kor.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 nem olvastam a motort... Jól van na :D Én meg az alapján azonosítottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Tükörrel miújság? Senki nem akar Fehérvár fele jönni mostanság, aki el is hozná azokat? Már bánom, hogy az ősszel elhasználtam a nyíltnapramenési lehetőségeimet, most össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal, és valami Pesti nyíltnap ürügyén felmenni értük. :D Most bedobozolom, "unalmamban" úgyis éppen rendrakok. (így hívom azt a tevékenységet amikor el kell tüntetni szem elől az autóalkatrészeket a cégnél :lol: ) és bekészítem a kocsiba. Lehet hogy megyek fehérvárra 1-2 héten belül, mert karbantartásos lesz egy gépünk arrafelé, de még nem biztos hogy meg is rendelik. Sürgős lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Én meg simán hazajöttem 1kor.. :D Nah akkor te menjé' oda ahol én vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Most bedobozolom, "unalmamban" úgyis éppen rendrakok. (így hívom azt a tevékenységet amikor el kell tüntetni szem elől az autóalkatrészeket a cégnél :lol: ) és bekészítem a kocsiba. Lehet hogy megyek fehérvárra 1-2 héten belül, mert karbantartásos lesz egy gépünk arrafelé, de még nem biztos hogy meg is rendelik. Sürgős lenne? Dehogy sürgős, csak tegnap azt vettem észre, hogy megint jobban remeg a jobbos tükröm az "átlagnál", és már félek, nehogy megadja magát valamikor hirtelen. Ha jössz erre néhány héten belül az teljesen jó, majd megoldjuk akkor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 tükör: kérdem bontós ######it, elektromos tükör f astrára mennyiért szokott lenni? 4ezer. kérdem párba?? igen, és van? nincs. gyanítom ha lenne biztos nem 4ezer lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 tükör: kérdem bontós ######it, elektromos tükör f astrára mennyiért szokott lenni? 4ezer. kérdem párba?? igen, és van? nincs. gyanítom ha lenne biztos nem 4ezer lenne :lol: Pedig az jó ár érte :D ... volt vaterán 6ért párban...igaz kapcsoló nélkül ... Elektromos az mind fűthető is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Dehogy sürgős, csak tegnap azt vettem észre, hogy megint jobban remeg a jobbos tükröm az "átlagnál", és már félek, nehogy megadja magát valamikor hirtelen. Ha jössz erre néhány héten belül az teljesen jó, majd megoldjuk akkor. :lol: Az enyém is remegett amikor vettem az autót,aztán fél év múlva eljutottam fontossági sorrendben addig,hogy foglalkozzak vele,de addigra magától megjavult és azóta is tökéletes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Az enyém is remegett amikor vettem az autót,aztán fél év múlva eljutottam fontossági sorrendben addig,hogy foglalkozzak vele,de addigra magától megjavult és azóta is tökéletes. :lol: Nekem ez nem fog megjavulni, hacsak nem forr össze magától az elrepedt műanyag (+ nem cseréli ki magát a bebarnult szélű tükörlap) B) Én bontóst már régen megkérdeztem, még amikor hittem, hogy kapok bontott bordót. Sima fekete kockatükörre valami 4500 Ft-ot mondott. Darabonként. Itt tettem le a telefont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Pedig az jó ár érte :lol: ... volt vaterán 6ért párban...igaz kapcsoló nélkül ... Elektromos az mind fűthető is? A tükörlapnak kell olyannak lennie, és kell bele egy relé, a kábelkötege benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts