Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 értem, szóval ha lenyúzom a kárpitot, akkor kapok egy merev üvegszálas burkolatot, amit tulajdonképpen egyszerűen be lehet burkolni. köszi. így ahogy mondod csak: a burkolat egyáltalán nem merev, és egyáltalán nem egyszerű beburkolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 THX To Zotya :D Kajak volt olyan, aki megkérdezte, hogy ez nitró :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 így ahogy mondod csak: a burkolat egyáltalán nem merev, és egyáltalán nem egyszerű beburkolni :lol: köszi a bíztatást:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 köszi a bíztatást:-D Nincs mit, de nem áltatlak mesékkel, szar volt megcsinálni. eleve a kárpitot beszerezni se egyszerű, itt legalábbis, legközelebb 40kmre kaptam, mert ugye nyúlnia kell vmennyire, hogy a dombor dolgokra fel tudd ragasztani, és a ragasztó se mindegy milyen. Ja az övfeszítő, de nem tudja mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 köszi a bíztatást:-D Ne idézz képpel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ne idézz képpel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nincs mit, de nem áltatlak mesékkel, szar volt megcsinálni. eleve a kárpitot beszerezni se egyszerű, itt legalábbis, legközelebb 40kmre kaptam, mert ugye nyúlnia kell vmennyire, hogy a dombor dolgokra fel tudd ragasztani, és a ragasztó se mindegy milyen. Ja az övfeszítő, de nem tudja mindenki. Lehet keresek egy kárpitost... nála lehet verni az azstalt ha esetleg megereszkedik. köszi az infokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 :lol: Ne röhögj, vedd ki az előző hozzászólásaidból, ha nem akarsz p?csánrúgást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ne röhögj, vedd ki az előző hozzászólásaidból, ha nem akarsz p?csánrúgást. :lol: nabz+ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ne röhögj, vedd ki az előző hozzászólásaidból, ha nem akarsz p?csánrúgást. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=4CgT4N0zU1M...layer_embedded# :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Őszinte véleményeket akarsz? :D B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4CgT4N0zU1M...layer_embedded# :-D Esetleg ennek a zenének a címét nem tudja vki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Esetleg ennek a zenének a címét nem tudja vki? :lol: beteg mi? :-DDDD tessék a track: http://www.youtube.com/watch?v=HVEwXH--ZpA Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Esetleg ennek a zenének a címét nem tudja vki? B) Minek? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... :D Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... :D Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak... ..és téged is mennyire utálnak, mert az összes jelentést megkapja, az összes modi. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 ..és téged is mennyire utálnak, mert az összes jelentést megkapja, az összes modi. :lol: Engem amúgy is utálnak, de legalább rend lesz B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... B) Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak... én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó? és má' megtanultam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó? és má' megtanultam :lol: A sebváltó topicban nem úgy látom..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 A sebváltó topicban nem úgy látom..... :lol: ááá az csak véletlen volt, magával ragadott a gyönyör, tudod mint amikor lekerül a budzsi:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó? és má' megtanultam :lol: Nem b.szogatásból, de nem. Nem elnézés van, hanem szabályzat, és javítás gomb, amivel a véletlenül képes HSZ-t meg lehet szerkeszteni és utólag is kivenni a képet belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Engem amúgy is utálnak, de legalább rend lesz B) :lol: Rend nem lesz, viszont én is utállak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem b.szogatásból, de nem. Nem elnézés van, hanem szabályzat, és javítás gomb, amivel a véletlenül képes HSZ-t meg lehet szerkeszteni és utólag is kivenni a képet belőle :lol: szerkesztettemisjó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Rend nem lesz, viszont én is utállak. :lol: Én is téged. Ki is vettem a váltókart :D szerkesztettemisjó? Jóésjó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 http://overdrive.web4.hu/cikk/peniszt-tala...a-nurburgringen :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts