Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 értem, szóval ha lenyúzom a kárpitot, akkor kapok egy merev üvegszálas burkolatot, amit tulajdonképpen egyszerűen be lehet burkolni. köszi. így ahogy mondod csak: a burkolat egyáltalán nem merev, és egyáltalán nem egyszerű beburkolni :lol:
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 THX To Zotya :D Kajak volt olyan, aki megkérdezte, hogy ez nitró :lol:
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 így ahogy mondod csak: a burkolat egyáltalán nem merev, és egyáltalán nem egyszerű beburkolni :lol: köszi a bíztatást:-D
Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 köszi a bíztatást:-D Nincs mit, de nem áltatlak mesékkel, szar volt megcsinálni. eleve a kárpitot beszerezni se egyszerű, itt legalábbis, legközelebb 40kmre kaptam, mert ugye nyúlnia kell vmennyire, hogy a dombor dolgokra fel tudd ragasztani, és a ragasztó se mindegy milyen. Ja az övfeszítő, de nem tudja mindenki.
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Nincs mit, de nem áltatlak mesékkel, szar volt megcsinálni. eleve a kárpitot beszerezni se egyszerű, itt legalábbis, legközelebb 40kmre kaptam, mert ugye nyúlnia kell vmennyire, hogy a dombor dolgokra fel tudd ragasztani, és a ragasztó se mindegy milyen. Ja az övfeszítő, de nem tudja mindenki. Lehet keresek egy kárpitost... nála lehet verni az azstalt ha esetleg megereszkedik. köszi az infokat.
daykiller Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 :lol: Ne röhögj, vedd ki az előző hozzászólásaidból, ha nem akarsz p?csánrúgást. :D
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ne röhögj, vedd ki az előző hozzászólásaidból, ha nem akarsz p?csánrúgást. :lol: nabz+ :D
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ne röhögj, vedd ki az előző hozzászólásaidból, ha nem akarsz p?csánrúgást. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=4CgT4N0zU1M...layer_embedded# :-D
Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4CgT4N0zU1M...layer_embedded# :-D Esetleg ennek a zenének a címét nem tudja vki? :lol:
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Esetleg ennek a zenének a címét nem tudja vki? :lol: beteg mi? :-DDDD tessék a track: http://www.youtube.com/watch?v=HVEwXH--ZpA
daykiller Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Esetleg ennek a zenének a címét nem tudja vki? B) Minek? :lol: :D
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... :D Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... :D Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak... ..és téged is mennyire utálnak, mert az összes jelentést megkapja, az összes modi. B)
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 ..és téged is mennyire utálnak, mert az összes jelentést megkapja, az összes modi. :lol: Engem amúgy is utálnak, de legalább rend lesz B) :D
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... B) Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak... én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó? és má' megtanultam :D
Breki Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó? és má' megtanultam :lol: A sebváltó topicban nem úgy látom..... :D
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 A sebváltó topicban nem úgy látom..... :lol: ááá az csak véletlen volt, magával ragadott a gyönyör, tudod mint amikor lekerül a budzsi:-))
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó? és má' megtanultam :lol: Nem b.szogatásból, de nem. Nem elnézés van, hanem szabályzat, és javítás gomb, amivel a véletlenül képes HSZ-t meg lehet szerkeszteni és utólag is kivenni a képet belőle :D
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Engem amúgy is utálnak, de legalább rend lesz B) :lol: Rend nem lesz, viszont én is utállak. :D
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Nem b.szogatásból, de nem. Nem elnézés van, hanem szabályzat, és javítás gomb, amivel a véletlenül képes HSZ-t meg lehet szerkeszteni és utólag is kivenni a képet belőle :lol: szerkesztettemisjó?
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Rend nem lesz, viszont én is utállak. :lol: Én is téged. Ki is vettem a váltókart :D szerkesztettemisjó? Jóésjó.
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 http://overdrive.web4.hu/cikk/peniszt-tala...a-nurburgringen :-DD
Recommended Posts