Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
értem, szóval ha lenyúzom a kárpitot, akkor kapok egy merev üvegszálas burkolatot, amit tulajdonképpen egyszerűen be lehet burkolni.

köszi.

így ahogy mondod csak: a burkolat egyáltalán nem merev, és egyáltalán nem egyszerű beburkolni :lol:

Elküldve
így ahogy mondod csak: a burkolat egyáltalán nem merev, és egyáltalán nem egyszerű beburkolni :lol:

köszi a bíztatást:-D

Elküldve
köszi a bíztatást:-D

Nincs mit, de nem áltatlak mesékkel, szar volt megcsinálni. eleve a kárpitot beszerezni se egyszerű, itt legalábbis, legközelebb 40kmre kaptam, mert ugye nyúlnia kell vmennyire, hogy a dombor dolgokra fel tudd ragasztani, és a ragasztó se mindegy milyen.

Ja az övfeszítő, de nem tudja mindenki.

Elküldve
Nincs mit, de nem áltatlak mesékkel, szar volt megcsinálni. eleve a kárpitot beszerezni se egyszerű, itt legalábbis, legközelebb 40kmre kaptam, mert ugye nyúlnia kell vmennyire, hogy a dombor dolgokra fel tudd ragasztani, és a ragasztó se mindegy milyen.

Ja az övfeszítő, de nem tudja mindenki.

Lehet keresek egy kárpitost... nála lehet verni az azstalt ha esetleg megereszkedik.

köszi az infokat.

Elküldve

Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... :D Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak...

Elküldve
Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... :D Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak...

..és téged is mennyire utálnak, mert az összes jelentést megkapja, az összes modi. B)

Elküldve
..és téged is mennyire utálnak, mert az összes jelentést megkapja, az összes modi. :lol:

Engem amúgy is utálnak, de legalább rend lesz B) :D

Elküldve
Gyerekek, mostmá' komolyan... nemtom mi van ezen a héten, de annyi képpel idézést köptem egy hét alatt, mint eddig 1 év alatt. Ennyire ne legyen már bonyolult... B) Már Barátnőmnek feltűnt hogy má' megint képpel idéz valaki, pedig nem is fórumozik :lol: Modiknak már zsibbad az egerük, annyit javítgatnak...

én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó?

és má' megtanultam :D

Elküldve
A sebváltó topicban nem úgy látom..... :lol:

ááá az csak véletlen volt, magával ragadott a gyönyör, tudod mint amikor lekerül a budzsi:-))

Elküldve
én új vagyok, szóval nekem el lehet nézni, jó?

és má' megtanultam :lol:

Nem b.szogatásból, de nem. Nem elnézés van, hanem szabályzat, és javítás gomb, amivel a véletlenül képes HSZ-t meg lehet szerkeszteni és utólag is kivenni a képet belőle :D

Elküldve
Nem b.szogatásból, de nem. Nem elnézés van, hanem szabályzat, és javítás gomb, amivel a véletlenül képes HSZ-t meg lehet szerkeszteni és utólag is kivenni a képet belőle :lol:

szerkesztettemisjó?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.