daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem vagyok egy tuning őrült, sőt... , de ez a járgány nagyon adja! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Ha lenne fölös 1,3 milkám már indulnék is érte! Ez Zima kocsija. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szerintetek milyen lett a hátsó lökös, vonószemtakaró módosítással? :D http://kephost.hu/thumb-E963_4D4550F9.jpg Fehér B) Nem vagyok egy tuning őrült, sőt... , de ez a járgány nagyon adja! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Ha lenne fölös 1,3 milkám már indulnék is érte! Meg nagy találkozós sem, mert akkor már 3x körbecsúsztad volna a nyáladon, és már nem is mennél oda közelről megnézni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Fehér :D Meg nagy találkozós sem, mert akkor már 3x körbecsúsztad volna a nyáladon, és már nem is mennél oda közelről megnézni :lol: B) Voltak már páran így, ezt se fogja eladni ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Voltak már páran így, ezt se fogja eladni ennyiért. Szerintem ő is tudja, de így van miből alkudozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Zotya kedvéért ide, a sihuhus topikba teszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Zotya kedvéért ide, a sihuhus topikba teszem. :lol: Kösz, de kár volt fáradni miattam, nem fog meg benne semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Kösz, de kár volt fáradni miattam, nem fog meg benne semmi. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 :D.... Ez viszont felkeltette a kívácsiságomat! B) Mi történt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ez viszont felkeltette a kívácsiságomat! :D Mi történt? :lol: Megharapta a betonfal. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Megharapta a betonfal. :lol: Ügyes. :D Mit kellett még cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Megharapta a betonfal. :D Ja és még én vagyok a béna a Passatommal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ügyes. :lol: Mit kellett még cserélni? Az egész autót. :D Így vettem a garnitúrát már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Az egész autót. :D Így vettem a garnitúrát már... Kaptál hozzá jó állapotú alig használt futómű alkatrészeket is? B) Amúgy tetszik ez a felni, csak nekem túl sok rajta a lyuk. (bár ahogy elnézem, neked is, mert erős többségben vannak a furatok, a csavarokkal szemben :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ja és még én vagyok a béna a Passatommal. :lol: Mindentől függetlenül béna vagy. :D Kaptál hozzá jó állapotú alig használt futómű alkatrészeket is? :D Amúgy tetszik ez a felni, csak nekem túl sok rajta a lyuk. (bár ahogy elnézem, neked is, mert erős többségben vannak a furatok, a csavarokkal szemben :D ) Hülye... :D Minek becsavarni mindet, úgy sem maradt fenn. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. Jól látod: Én műbőrt ragasztottam rá pámatexel, de a meleget nem bírja, a nyári hőségben mindíg elválik, de ha felsímítom visszaragad. Mindentől függetlenül béna vagy. :lol: Ezt majd akkor mond, ha fél méterről mellédütök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szerintetek milyen lett a hátsó lökös, vonószemtakaró módosítással? B) http://kephost.hu/thumb-E963_4D4550F9.jpg Őszinte véleményeket akarsz? :lol: srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. Tapasztalatom nincs, de olvastam róla itt...Egyszerűbb ha keresel bontóba egy szépet, vagy ha dobsz hozzá még egy kis gempát, és keresel egy autókárpitost. :D Ha jól emlékszem tízen pár ezer forint...és akkor rendesen meg van csinálva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. Én megcsináltam, mert én is úgy jártam mint te. Ha nincs kedved sokat szopni vele akkor vegyél 8-10ezerért egy szép állapotú gyárit, jobban jársz :lol: 6 ezer csak a kárpit anyaga, 2ezer a ragasztó hozzá, és két napos munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Én megcsináltam, mert én is úgy jártam mint te. Ha nincs kedved sokat szopni vele akkor vegyél 8-10ezerért egy szép állapotú gyárit, jobban jársz :lol: 6 ezer csak a kárpit anyaga, 2ezer a ragasztó hozzá, és két napos munka. a kárpit mire van felhúzva? valami műanyag alapra, vagy mi az a szivacsos cucc amin a gyári van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 a kárpit mire van felhúzva? valami műanyag alapra, vagy mi az a szivacsos cucc amin a gyári van? A kárpit az egy szivacsos anyaggal van együtt, és a szivacs van felragasztva egy üvegszálas hordozórétegre. A kárpit és a szivacs válik el egymástól a nedvesség miatt, amit a kárpit tisztítód adott neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 A kárpit az egy szivacsos anyaggal van együtt, és a szivacs van felragasztva egy üvegszálas hordozórétegre. A kárpit és a szivacs válik el egymástól a nedvesség miatt, amit a kárpit tisztítód adott neki. értem, szóval ha lenyúzom a kárpitot, akkor kapok egy merev üvegszálas burkolatot, amit tulajdonképpen egyszerűen be lehet burkolni. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 (edited) a kárpit mire van felhúzva? valami műanyag alapra, vagy mi az a szivacsos cucc amin a gyári van? 3 réteg van alatta egy szivacs ami rendszerint már elporladt, ezt jobb eltávolítani a ragasztás előtt, alatta van egy üvegszálas réteg alatta meg talán keménypapír. Itt éppen a szivacsot kezdem letúrni az üvegszálról. Lassú vagyok.....Novy csomag odeért? Módosítva Január30, 2011 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 a nitróm így legalább nem látják mitől megy annyira B) THX To Zotya :D Kajak volt olyan, aki megkérdezte, hogy ez nitró :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 (edited) 3 réteg van alatta egy szivacs ami rendszerint már elporladt, ezt jobb eltávolítani a ragasztás előtt, alatta van egy üvegszálas réteg alatta meg talán keménypapír. [ig]http://pics.coldline.hu/pics/163538-20110130-pTbVhf.jpg Itt éppen a szivacsot kezdem letúrni az üvegszálról. Lassú vagyok.....Novy csomag odeért? úgy érzem izgalmas projekt lesz:-D Módosítva Január30, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 THX To Zotya :D Kajak volt olyan, aki megkérdezte, hogy ez nitró :lol: Nincs mit, Karcsié vót. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts