daykiller Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Nem vagyok egy tuning őrült, sőt... , de ez a járgány nagyon adja! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Ha lenne fölös 1,3 milkám már indulnék is érte! Ez Zima kocsija. :lol:
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Szerintetek milyen lett a hátsó lökös, vonószemtakaró módosítással? :D http://kephost.hu/thumb-E963_4D4550F9.jpg Fehér B) Nem vagyok egy tuning őrült, sőt... , de ez a járgány nagyon adja! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Ha lenne fölös 1,3 milkám már indulnék is érte! Meg nagy találkozós sem, mert akkor már 3x körbecsúsztad volna a nyáladon, és már nem is mennél oda közelről megnézni :lol: :D
Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Fehér :D Meg nagy találkozós sem, mert akkor már 3x körbecsúsztad volna a nyáladon, és már nem is mennél oda közelről megnézni :lol: B) Voltak már páran így, ezt se fogja eladni ennyiért.
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Voltak már páran így, ezt se fogja eladni ennyiért. Szerintem ő is tudja, de így van miből alkudozni :lol:
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Zotya kedvéért ide, a sihuhus topikba teszem. :lol:
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Zotya kedvéért ide, a sihuhus topikba teszem. :lol: Kösz, de kár volt fáradni miattam, nem fog meg benne semmi. :D
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Kösz, de kár volt fáradni miattam, nem fog meg benne semmi. :D :lol:
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 :D.... Ez viszont felkeltette a kívácsiságomat! B) Mi történt? :lol:
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ez viszont felkeltette a kívácsiságomat! :D Mi történt? :lol: Megharapta a betonfal. B)
megadave Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Megharapta a betonfal. :lol: Ügyes. :D Mit kellett még cserélni?
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Megharapta a betonfal. :D Ja és még én vagyok a béna a Passatommal. :lol:
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ügyes. :lol: Mit kellett még cserélni? Az egész autót. :D Így vettem a garnitúrát már...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Az egész autót. :D Így vettem a garnitúrát már... Kaptál hozzá jó állapotú alig használt futómű alkatrészeket is? B) Amúgy tetszik ez a felni, csak nekem túl sok rajta a lyuk. (bár ahogy elnézem, neked is, mert erős többségben vannak a furatok, a csavarokkal szemben :lol: )
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. 1
spzoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ja és még én vagyok a béna a Passatommal. :lol: Mindentől függetlenül béna vagy. :D Kaptál hozzá jó állapotú alig használt futómű alkatrészeket is? :D Amúgy tetszik ez a felni, csak nekem túl sok rajta a lyuk. (bár ahogy elnézem, neked is, mert erős többségben vannak a furatok, a csavarokkal szemben :D ) Hülye... :D Minek becsavarni mindet, úgy sem maradt fenn. B)
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. Jól látod: Én műbőrt ragasztottam rá pámatexel, de a meleget nem bírja, a nyári hőségben mindíg elválik, de ha felsímítom visszaragad. Mindentől függetlenül béna vagy. :lol: Ezt majd akkor mond, ha fél méterről mellédütök. :D
Alex0403 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Szerintetek milyen lett a hátsó lökös, vonószemtakaró módosítással? B) http://kephost.hu/thumb-E963_4D4550F9.jpg Őszinte véleményeket akarsz? :lol: srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. Tapasztalatom nincs, de olvastam róla itt...Egyszerűbb ha keresel bontóba egy szépet, vagy ha dobsz hozzá még egy kis gempát, és keresel egy autókárpitost. :D Ha jól emlékszem tízen pár ezer forint...és akkor rendesen meg van csinálva :D
Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 srácok, tetőkárpit cserével, újrahúzással van valakinek tapasztalata? vagy rossz helyen kopogtatok? kárpittisztítószer használatának következményeképp megereszkedett... ahogy néztem a kárpit nem egy merev dologra van ragasztva, hanem valami szivacsos b*szásra. Én megcsináltam, mert én is úgy jártam mint te. Ha nincs kedved sokat szopni vele akkor vegyél 8-10ezerért egy szép állapotú gyárit, jobban jársz :lol: 6 ezer csak a kárpit anyaga, 2ezer a ragasztó hozzá, és két napos munka.
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Én megcsináltam, mert én is úgy jártam mint te. Ha nincs kedved sokat szopni vele akkor vegyél 8-10ezerért egy szép állapotú gyárit, jobban jársz :lol: 6 ezer csak a kárpit anyaga, 2ezer a ragasztó hozzá, és két napos munka. a kárpit mire van felhúzva? valami műanyag alapra, vagy mi az a szivacsos cucc amin a gyári van?
Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 a kárpit mire van felhúzva? valami műanyag alapra, vagy mi az a szivacsos cucc amin a gyári van? A kárpit az egy szivacsos anyaggal van együtt, és a szivacs van felragasztva egy üvegszálas hordozórétegre. A kárpit és a szivacs válik el egymástól a nedvesség miatt, amit a kárpit tisztítód adott neki.
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 A kárpit az egy szivacsos anyaggal van együtt, és a szivacs van felragasztva egy üvegszálas hordozórétegre. A kárpit és a szivacs válik el egymástól a nedvesség miatt, amit a kárpit tisztítód adott neki. értem, szóval ha lenyúzom a kárpitot, akkor kapok egy merev üvegszálas burkolatot, amit tulajdonképpen egyszerűen be lehet burkolni. köszi.
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 (edited) a kárpit mire van felhúzva? valami műanyag alapra, vagy mi az a szivacsos cucc amin a gyári van? 3 réteg van alatta egy szivacs ami rendszerint már elporladt, ezt jobb eltávolítani a ragasztás előtt, alatta van egy üvegszálas réteg alatta meg talán keménypapír. Itt éppen a szivacsot kezdem letúrni az üvegszálról. Lassú vagyok.....Novy csomag odeért? Módosítva Január30, 2011 : zotya975
Novy Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 a nitróm így legalább nem látják mitől megy annyira B) THX To Zotya :D Kajak volt olyan, aki megkérdezte, hogy ez nitró :lol:
crka Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 (edited) 3 réteg van alatta egy szivacs ami rendszerint már elporladt, ezt jobb eltávolítani a ragasztás előtt, alatta van egy üvegszálas réteg alatta meg talán keménypapír. [ig]http://pics.coldline.hu/pics/163538-20110130-pTbVhf.jpg Itt éppen a szivacsot kezdem letúrni az üvegszálról. Lassú vagyok.....Novy csomag odeért? úgy érzem izgalmas projekt lesz:-D Módosítva Január30, 2011 : uhuhu
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 THX To Zotya :D Kajak volt olyan, aki megkérdezte, hogy ez nitró :lol: Nincs mit, Karcsié vót. B)
Recommended Posts