Jürgen Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Hát mindenki nyomja, hogy itt Fehérváron földrengés volt, meg világvége... nekem nem tűnt fel. Szép estét egyébként. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Hát mindenki nyomja, hogy itt Fehérváron földrengés volt, meg világvége... nekem nem tűnt fel. Szép estét egyébként. :lol: Autód megvan még? (világvégéről senki nem beszélt) :D Neked is szép estét, kollega! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Hát mindenki nyomja, hogy itt Fehérváron földrengés volt, meg világvége... nekem nem tűnt fel. Szép estét egyébként. :D Barátomat is hívtam, neten ahol ő lakik az az első h ott mi volt meg onnan volt az első bejelentés aztán azt mondja milyen földrengés hol??? B) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Autód megvan még? (világvégéről senki nem beszélt) :D Neked is szép estét, kollega! Megvan, meg is volt eddig is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Éreztem is, hogy "vki" lökdösi a székemet. :lol: :D Igen kb ez volt nekem is az érzés B) Körbe néztem.. de sehol senki... mondom ajhe :D Tegnap 4 óra után valamivel az aluljáróban kb egyszerre értünk fel a lámpához, csak én elfordultam a Lidl felé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Megvan, meg is volt eddig is. :lol: Akkor nézd meg nem dőlt-e rá a ház :D Amúgy most jól hallottam pénteken, hogy nem hallom a majmokat a motorból fémet fűrészelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Akkor nézd meg nem dőlt-e rá a ház :D Amúgy most jól hallottam pénteken, hogy nem hallom a majmokat a motorból fémet fűrészelni? Nem dőlt rá. :) Pedig több, mint 120-130 éve áll már szerintem... Hát... Miki és Maki meghaltak. B) Múltkor hidegindításkor nem figyeltek, és bekapta őket az ékszíj. :D :D Egyébként nem tudom, mitől lehet, de azért még van néha egy fura hang, de szerintem a hővédő lemez lesz az. De van ott egy csavar, ami nincs ott (:lol:), aminek szerintem a rezgés megakadályozása lenne a feladata. De lehet, hogy nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nem dőlt rá. :D Pedig több, mint 120-130 éve áll már szerintem... Hát... Miki és Maki meghaltak. B) Múltkor hidegindításkor nem figyeltek, és bekapta őket az ékszíj. :D :D Egyébként nem tudom, mitől lehet, de azért még van néha egy fura hang, de szerintem a hővédő lemez lesz az. De van ott egy csavar, ami nincs ott (:lol:), aminek szerintem a rezgés megakadályozása lenne a feladata. De lehet, hogy nem. :D Gondolom van azon kívül még más feladata is, de a hiánya okozhatja a rezgést is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Gondolom van azon kívül még más feladata is, de a hiánya okozhatja a rezgést is :lol: Mittudomén. Más látható gondot nem okoz, és láthatólag semmi feladata nincs. A lambda csere óta van amúgy, lehet, akkor csesztek el valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Mittudomén. Más látható gondot nem okoz, és láthatólag semmi feladata nincs. A lambda csere óta van amúgy, lehet, akkor csesztek el valamit? Az autószerelők sokmindenre képesek. Elviszed a járgányt egy probléma miatt, megcsinálják, de lesz helyett rögtön másik 3 új gond :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Az autószerelők sokmindenre képesek. Elviszed a járgányt egy probléma miatt, megcsinálják, de lesz helyett rögtön másik 3 új gond :D :lol: Ettől félek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 120 km/h? Hát, ha menne annyival legalább B) (Várpalota-Sv között is 100 a Vmax csak ;) ) Na ja, én is jobban örülnék egy klímának, mint egy lyuknak a tetőn :D Voltál már a SV- Déli vonalon? Elvileg már kész van (jó kis 60-as sínekből :D), csak még nem engedélyezték a 160-at rá. Meg még itt-ott van szintbeli kereszteződés autóúttal ugye, ami 160-as pályánál már nem megengedett. Ahogy a gyalogos sem. Bár Nyéken tökölnek még az új alagúttal és útátjáróval, nameg ott még lesznek nem kicsi változtatások. :lol: Alig várom a márciust, hogy kijárhassunk oda megint naponta... :D Hegyeshalom - Bp. vonalon megy néhol annyit:) Meg most már elvileg a Zalalövői vonal is 120as lett... Bobai delta 100 Jánosháza 60 :D Tudtommal Pest és Győr között 160-as a pálya. Anno ott küldték meg a flörtöket, hogy mit bírnak. :) Hát mindenki nyomja, hogy itt Fehérváron földrengés volt, meg világvége... nekem nem tűnt fel. Szép estét egyébként. :D Én se vettem észre, de muter észrevette. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 És nem mondtad neki, hogy "Nyugi, csak autót szerelek"? :lol: :D Nem, azt délelőtt mondtam amikor 4X lecsapattam az autómatát a hegesztővel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Igen kb ez volt nekem is az érzés :lol: Körbe néztem.. de sehol senki... mondom ajhe :D Tegnap 4 óra után valamivel az aluljáróban kb egyszerre értünk fel a lámpához, csak én elfordultam a Lidl felé... :D Néztelek is, hogy nini, egy ismerős. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Néztelek is, hogy nini, egy ismerős. :D Van valami fejlemény a kocsival? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Van valami fejlemény a kocsival? :lol: Enyémmel? Voltam fék, és gátló vizsgálaton. Fékek 1, és 3 %-osak. Gátlók 50 % körüliek, bár a jobb hátsó indításkor kiment a tűrésből. Úgyhogy vszínű csere lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Az autószerelők sokmindenre képesek. Elviszed a járgányt egy probléma miatt, megcsinálják, de lesz helyett rögtön másik 3 új gond :D :lol: Igen lesz helyette 3 kisebb gond, és plusz 30Km az órába B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Voltál már a SV- Déli vonalon? Elvileg már kész van (jó kis 60-as sínekből B)), csak még nem engedélyezték a 160-at rá. Meg még itt-ott van szintbeli kereszteződés autóúttal ugye, ami 160-as pályánál már nem megengedett. Ahogy a gyalogos sem. Bár Nyéken tökölnek még az új alagúttal és útátjáróval, nameg ott még lesznek nem kicsi változtatások. :lol: Alig várom a márciust, hogy kijárhassunk oda megint naponta... :D Tudtommal Pest és Győr között 160-as a pálya. Anno ott küldték meg a flörtöket, hogy mit bírnak. :D Én se vettem észre, de muter észrevette. :D Nem voltam mostanság arra, még nincs kész teljesen, nem is lesz 160 rá engedélyeztetve, csak 120. Egyelőre. Gondolom sokat járhattatok oda, amikor minden nap elvágták a biztber. drótját :D Pest és Győr között egy éve utaztam a RJ-en 160-al. Azóta a 140 is ritkaságszámba megy, annyi a lassújel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Beszarás!!!! Reng a föld Fehérváron!!!! Ja, Pestiek még nem érzékelték. Jav.: Már igen B) Nah... mikből maradtam ki. :D (lehet hogy akkor tényleg nem haverom rúgta föl a pipát? :lol: mindegy... már leb.sztuk érte :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem voltam mostanság arra, még nincs kész teljesen, nem is lesz 160 rá engedélyeztetve, csak 120. Egyelőre. Gondolom sokat járhattatok oda, amikor minden nap elvágták a biztber. drótját :D Pest és Győr között egy éve utaztam a RJ-en 160-al. Azóta a 140 is ritkaságszámba megy, annyi a lassújel... Bizt.ber-hez semmi közünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Enyémmel? Voltam fék, és gátló vizsgálaton. Fékek 1, és 3 %-osak. Gátlók 50 % körüliek, bár a jobb hátsó indításkor kiment a tűrésből. Úgyhogy vszínű csere lesz. :D Az qrva jó nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Bizt.ber-hez semmi közünk. :lol: Akkor nagyon szerencsésnek mondhatjátok magatokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szerintetek milyen lett a hátsó lökös, vonószemtakaró módosítással? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blakahblakah Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem vagyok egy tuning őrült, sőt... , de ez a járgány nagyon adja! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Ha lenne fölös 1,3 milkám már indulnék is érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem vagyok egy tuning őrült, sőt... , de ez a járgány nagyon adja! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Ha lenne fölös 1,3 milkám már indulnék is érte! Ízlések és pofonok... Szerintem állati ronda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts