neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Oké, már kezdtem aggódni, hogy szikét keresel a szerszámosládában... :lol: B) Azért mert én kivágtam még nem az a normális eljárás. :D Tegnap találkoztam egy ismerőssel. Ő tűvel szúrta ki magának :D Jobbnál jobb dolgok. Én maradok a krémnél meg ennél a szar kötésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Tegnap találkoztam egy ismerőssel. Ő tűvel szúrta ki magának :D Jobbnál jobb dolgok. Én maradok a krémnél meg ennél a szar kötésnél. Bölcs döntés. :D Corsát valaki? :lol: Felszereltség-leírás. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Bölcs döntés. :D Corsát valaki? :lol: Felszereltség-leírás. :D Ez teeljesen jó B) majdnem full extra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ilyen a tüköré is. De miért nincs a másik oldalon? :D talán mert a jobboldalon nincsen tükör állító kapcsoló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nekem csak elöl vannak elektromos emelők, de úgy tudom bonyolultabb bővíteni a hátsókkal, mint az egészet cserélni komplett 4-ablakosra. De ha szaki csinálja akkor dolgozzon meg a pénzéért. :D meg aki hátul ül am is levan szarva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 meg aki hátul ül am is levan szarva :lol: Így igaz...de nekem nem a hátul ülők miatt kell hátra is :D Legtöbbször amúgy is max 2en megyünk.... Jobban szeretem ha hátul van lehúzva picit , úgy nem zavar a menetszél... sajna nagyon kényes a fülem, könnyen begyullad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Így igaz...de nekem nem a hátul ülők miatt kell hátra is :lol: Legtöbbször amúgy is max 2en megyünk.... Jobban szeretem ha hátul van lehúzva picit , úgy nem zavar a menetszél... sajna nagyon kényes a fülem, könnyen begyullad... Na, ilyenkor jó a tetőablak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Na, ilyenkor jó a tetőablak :lol: Az biztos! Szerintem az egyik legjobb dolog a nem klímás kocsiban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Na, ilyenkor jó a tetőablak B) Igen... de egyszerűbb nekem ez a megoldás, mint a tetőt cseréltetni :lol: Már Én is bánom hogy nem tetőablakosat vettem anno...De se baj...következő kocsi csakis klímás lesz... Bár lehet azt se szeretné a fülem...ki tudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Tegnap találkoztam egy ismerőssel. Ő tűvel szúrta ki magának :lol: Jobbnál jobb dolgok. Én maradok a krémnél meg ennél a szar kötésnél. Én meg hagytam, hogy elmúljon és megtanultam figyelni arra, hogy ne kapjon huzatot a szemem. :D Egyébként is tilos a vonat ablakból kihajolni, főleg 120km/h-s sebességnél. B) Na, ilyenkor jó a tetőablak :D A klímával meg menetzaj se lesz nagyobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Én meg hagytam, hogy elmúljon és megtanultam figyelni arra, hogy ne kapjon huzatot a szemem. :lol: Egyébként is tilos a vonat ablakból kihajolni, főleg 120km/h-s sebességnél. :D 120 km/h? Hát, ha menne annyival legalább B) (Várpalota-Sv között is 100 a Vmax csak :D ) A klímával meg menetzaj se lesz nagyobb. :D Na ja, én is jobban örülnék egy klímának, mint egy lyuknak a tetőn :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 A klímával meg menetzaj se lesz nagyobb. :D Kéretik ne menőzni :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 120 km/h? Hát, ha menne annyival legalább :lol: (Várpalota-Sv között is 100 a Vmax csak :D ) Na ja, én is jobban örülnék egy klímának, mint egy lyuknak a tetőn :D Hegyeshalom - Bp. vonalon megy néhol annyit:) Meg most már elvileg a Zalalövői vonal is 120as lett... Bobai delta 100 Jánosháza 60 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Hegyeshalom - Bp. vonalon megy néhol annyit:) Meg most már elvileg a Zalalövői vonal is 120as lett... Bobai delta 100 Jánosháza 60 :lol: 1-esen megy néhol 140-el is (valahol hivatalosan,valahol meg kevésbé szabályosan). 25-ös vonal is 120-as, Hodosig. De ha jól tudom, akkor a legjobb minőségű jelenleg a 120-as vonal Szolnok-Gyoma között, csak ott nincs 160-ra engedélyeztetve (csak 120-ra). De itt Fehérvár meg Pest között is megy a kavarás rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 1-esen megy néhol 140-el is (valahol hivatalosan,valahol meg kevésbé szabályosan). 25-ös vonal is 120-as, Hodosig. De ha jól tudom, akkor a legjobb minőségű jelenleg a 120-as vonal Szolnok-Gyoma között, csak ott nincs 160-ra engedélyeztetve (csak 120-ra). De itt Fehérvár meg Pest között is megy a kavarás rendesen... 160-as csak az 1es vonal ha jól tudom..nem? De szégyenszemre tele van lassú jellel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 160-as csak az 1es vonal ha jól tudom..nem? De szégyenszemre tele van lassú jellel... Igen, csak az, de idén már talán sehol se 160-as. 140 is csak ritkán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 öcsééém hát a menetszél a legkirályabb :lol: üvölt a zene mindnki lóg ki a kocsiból 50 fok és 150el tépünk a hetesen velence felé :D egyszer amugy egy ilyen úton kipróbáltuk a fűtést B) 10 perc után má olyan rosszulvoltam h lekellett húzni az ablakot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 öcsééém hát a menetszél a legkirályabb :lol: üvölt a zene mindnki lóg ki a kocsiból 50 fok és 150el tépünk a hetesen velence felé :D egyszer amugy egy ilyen úton kipróbáltuk a fűtést B) 10 perc után má olyan rosszulvoltam h lekellett húzni az ablakot :D Jó is az olyankor :D Jó szar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 1-esen megy néhol 140-el is (valahol hivatalosan,valahol meg kevésbé szabályosan). 25-ös vonal is 120-as, Hodosig. De ha jól tudom, akkor a legjobb minőségű jelenleg a 120-as vonal Szolnok-Gyoma között, csak ott nincs 160-ra engedélyeztetve (csak 120-ra). De itt Fehérvár meg Pest között is megy a kavarás rendesen... Az idén elkezdik talán Gyomától tovább is,legalábbis remélem.Mert akkor lehet bizniszelni a kaviccsal :lol: :D B) Meg persze a gázolajjal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Oké, már kezdtem aggódni, hogy szikét keresel a szerszámosládában... :lol: B) Azért mert én kivágtam még nem az a normális eljárás. :D Már kezdtem gondolkozni hogy ilyen célra lehet -e alkalmas egy féltengely, de nem sikerült még elméletben sem összehozni :D Zafirába beleraktam a felújított TID-et. Most szép és jó, csak még mindig sz.r hogy le kell venni miatta a műszerfal felét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sőt, G Astrában és B Vekiben még használtak X16SZ® mocit, ami szintén központis ugyebár. Akkor nem egyértelműen elmondható, hogy a hengerénkénti modernebb, újabb, hatékonyabb, jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ezaz! Megalight +90% beüzemelve :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 meg aki hátul ül am is levan szarva :D Hátul a kölkök ülnek, egész úton a gombal játszanának.... :lol: Ilyet nézegtek unalmamban, nézd már a nyomit 5.50-nél. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Hátul a kölkök ülnek, egész úton a gombal játszanának.... :lol: Ilyet nézegtek unalmamban, nézd már a nyomit 5.50-nél. :D még autókat is törtek ilyen vidókért? :D vicci, meg elég kommersz B) ez a hang meg zene... a kocsikról ne is beszéljünk :D mondjuk az a baj h ma már ennek a fele se köztudott, van aki baszik bemenni a belső sávba akkori ha üre az út, van aki meg azt hiszi h a kapaszkodósávból neki előbbsége van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 még autókat is törtek ilyen vidókért? :D vicci, meg elég kommersz B) ez a hang meg zene... a kocsikról ne is beszéljünk :D mondjuk az a baj h ma már ennek a fele se köztudott, van aki baszik bemenni a belső sávba akkori ha üre az út, van aki meg azt hiszi h a kapaszkodósávból neki előbbsége van :D Az elhangzott szabályok viszont még most is érvényesek, persze a sebességindexek már nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts