Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ne szégyelld, vissza a gyökerekhez... :D Jaa, szépen haladsz a fordulóhoz, csak nem fekszel le míg át nem billen, nemigaz? :D Amúgy nem bontunk egy söröt? Pont árválkodik egy a hűtőben, szegényke... :lol: Az enyémben nem árulkodik... :D tegnap este akartam pattintani egyet, nem volt a hűtőben. Egy darabot találtam, de az is meleg volt. Este 2x kimentem megnézni, hogy hűlt-e, de melegen akkor se iszom meg, mert csakazért se, aztán bealudtam. Reggelre drága kisöcsém megoldotta a problémát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Reggelre drága kisöcsém megoldotta a problémát :lol: A kocsog!!! B) Csak elkenném a száját... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Fogyasztóvédelem. Nem semmi... Menny vissza, kérd el amit kifizettél! :lol: aha aztán még én bizonygassam h akkor vettem meg azt... minden egyes alkalommal menni kell a vevőszolgálathoz mer vmi levan értékelve azt a régi ár van a kasszába, most siettem és csak itthon néztem át... :D mekibe is lehuztak mutkor... rajta van a kuponon h 1et fizet kettőt kap, megtakaritás 690 és 710et fizetek B) az volt az indok h a kupont áremelés előtt nyomtatták :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 A kocsog!!! :) Csak elkenném a száját... B) Én is, csak akkor egy darabig a hideg sört se tudnám meginni, max. szívószállal. :D Örököltem a "Kisgyerektől" egy kabátot, de még úgy is nagy volt vállban, hogy 3 pulóvert vettem föl, amikor mentünk Bécsbe :D 1 fejjel magasabb mint én, pedig nem szoktam kicsinek érezni magam általában :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Én is, csak akkor egy darabig a hideg sört se tudnám meginni, max. szívószállal. :D Örököltem a "Kisgyerektől" egy kabátot, de még úgy is nagy volt vállban, hogy 3 pulóvert vettem föl, amikor mentünk Bécsbe B) 1 fejjel magasabb mint én, pedig nem szoktam kicsinek érezni magam általában :lol: :D :D Akkor ez szívás... :D Ha megteszed, kapsz egy csomaggal plussz a szívószálat is állom... :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Akkor ez szívás... :lol: Ha megteszed, kapsz egy csomaggal plussz a szívószálat is állom... :D B) :D Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor még az ingyen sör miatt sem mozdulok meg :D (hopp... lassan örülés van :) ) Bontok egy... egy... ásványvizet, mert az van. De pezsgős pohárba öntöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor még az ingyen sör miatt sem mozdulok meg :lol: (hopp... lassan örülés van B) ) Bontok egy... egy... ásványvizet, mert az van. De pezsgős pohárba öntöm :D Hát ezaz, egyedul meg ökör iszik magába... vagyis ha Te sem, akkó' én senem iszok söröt ma este! Szolidarítást vállalok, szomjazzunk egyutt!!! :D ÉÉÉsss átfordult már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nem akarja azt a 9000-est a fickó. Majd holnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :D megvan a 9000. Heh... elkaptam a rohadékot B) Nem akarja azt a 9000-est a fickó. Majd holnap. :D Csak gondoltam várok 23:59-ig, de rájöttem hogy arról is le fogok maradni, úgyhogy inkább mégse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :D megvan a 9000. Heh... elkaptam a rohadékot :D Csak gondoltam várok 23:59-ig, de rájöttem hogy arról is le fogok maradni, úgyhogy inkább mégse :lol: GRat hozzá B) ezt a pezsgöbontos ˝trükköt˝ már nagyon rég kiakarom próbálni, de mikor alkalom lenne rá, soha nincs eszembe h kikéne probalni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 grat offer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 :D megvan a 9000. Heh... elkaptam a rohadékot :D Csak gondoltam várok 23:59-ig, de rájöttem hogy arról is le fogok maradni, úgyhogy inkább mégse B) Micsoda gyerekes dolog pofázni-pofázni meg a hsz-ek számát gyarapoítani.... :D :D Én a Wartburgot vinném, nem a Mercit. Nekünk is volt, de az OT-vizsga nem két fillér gondolom. Meg hogyan van ez, hátul nincs biztonsági öv, ha rakok bele akkor már buktam az OT-t nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Micsoda gyerekes dolog pofázni-pofázni meg a hsz-ek számát gyarapoítani.... :D :D Én a Wartburgot vinném, nem a Mercit. Nekünk is volt, de az OT-vizsga nem két fillér gondolom. Meg hogyan van ez, hátul nincs biztonsági öv, ha rakok bele akkor már buktam az OT-t nem? :lol: Én meg inkább a mercit vinném, nekem az jobban bejön. De nem is, jó nekem az Astra :D :D De leginkább elnéznék a dokihoz: reggel felkelek, belenézek a tükörbe, és úgy néz ki a bal szemem, mintha behúztak volna egyet... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Csak tipp volt, nem értek én a bitekhez :D Amúgy meg... asszem hétvégén megyek autót nézni :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/wartburg/3...l_62ekm-4436206 Nem kell, csak érdekelne hogy milyen B) Azt írja, hogy unatkozók kíméljenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Azt írja, hogy unatkozók kíméljenek :lol: Azt is írtha hogy teljesen eredeti, mégis a 4T-s kormány ott kommandózik benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Azt is írtha hogy teljesen eredeti, mégis a 4T-s kormány ott kommandózik benne :D Te Dáwid! Egyszer már beszéltünk róla, hogy rendszámot cserélünk autóinkon, a ma reggeli nemindulásom kapcsán ismét aktuális lenne a dolog részemről :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Te Dáwid! Egyszer már beszéltünk róla, hogy rendszámot cserélünk autóinkon, a ma reggeli nemindulásom kapcsán ismét aktuális lenne a dolog részemről :lol: :D B) És gondolod, hogy ha ráteszed az én rendszámomat, akkor jobban fog indulni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 És gondolod, hogy ha ráteszed az én rendszámomat, akkor jobban fog indulni? :D :lol: Ki tudja? Lehet, hogy a te rendszámod előfűti a motorteret... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ki tudja? Lehet, hogy a te rendszámod előfűti a motorteret... Cserélhetünk. Legalább nem én kapom mostantól a kötsög csekkeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Cserélhetünk. Legalább nem én kapom mostantól a kötsög csekkeket :D Én 15 perce kaptam egyet... :lol: Igaz helyszínes volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Én 15 perce kaptam egyet... :lol: Igaz helyszínes volt... Mesélj. Biztonsági öv? Ködlámpa? Gyalogátkelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Eddig nem gondoltam volna, hogy ilyen is van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Én 15 perce kaptam egyet... :D Igaz helyszínes volt... És mekkora számok vannak rajta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Eddig nem gondoltam volna, hogy ilyen is van... :lol: Most komolyan, ebben az orcágban mi nincs?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts