zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Próbálkozott már valaki annak a fekete mintának az eltávolításával, ami a fólia másik oldalára van nyomtatva? szerk: Ami nem oldja: Féktisztító Szintetikus higító Lakkbenzin higító Ami oldja: Bicska :lol: MEK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 MEK. HE? Lekapartad bicskával? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 HE? MEK= metil-etil-keton, majdnem olyan agresszív mint a cromofág szinte mindent old, matricákat, nyomatokat simán leszedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 MEK= metil-etil-keton, majdnem olyan agresszív mint a cromofág szinte mindent old, matricákat, nyomatokat simán leszedi. Kéne egy kicsi :lol: gondolom nem árulják sarki boltokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 MEK= metil-etil-keton, majdnem olyan agresszív mint a cromofág szinte mindent old, matricákat, nyomatokat simán leszedi. Aham. Tudod, van az a vicc: -Én holnap feltalálok egy anyagot, ami mindent felold. -És miben fogod tárolni? :lol: Amúgy ha annyira durva anyag, félek feloldotta volna azt a vékony műanyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 MEK= metil-etil-keton, majdnem olyan agresszív mint a cromofág szinte mindent old, matricákat, nyomatokat simán leszedi. Csak a fényezők, és a festők, vagy más is elsütötte KRESZ oktatáson: Kérdés: Mi oldja fel a záró vonalat? Válasz: Nitrohigitó..... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Csak a fényezők, és a festők, vagy más is elsütötte KRESZ oktatáson: Kérdés: Mi oldja fel a záró vonalat? Válasz: Nitrohigitó..... :lol: :D B) :D El kell mennem újra vizsgázni hogy ezt elsüthessem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kéne egy kicsi :lol: gondolom nem árulják sarki boltokban. nem hiseze, a régi munahelyemen használtuk, de sajna már rég elfogyott. :D Aham. Tudod, van az a vicc: -Én holnap feltalálok egy anyagot, ami mindent felold. -És miben fogod tárolni? :D Amúgy ha annyira durva anyag, félek feloldotta volna azt a vékony műanyagot. Mondjuk az lehet.....a fönököm annó beleáztatta a mukásruháját, kiszedte a festéket, aztán mire kivette eltüntek a gombjai. A műszálas ruhából meg csak a fém petentok maradtak. :D Csak a fényezők, és a festők, vagy más is elsütötte KRESZ oktatáson: Kérdés: Mi oldja fel a záró vonalat? Válasz: Nitrohigitó..... B) :D A munkatársam randalírozik a Suzukijával, mondom nem fordulhatsz meg.. kérdi :miért is? Mondom záróvonal.... na és az milyen magas? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mondtam én egy szóval is, hogy tedd azt? B) áá lemaradtam az 500. hozzászólásomról is ... Nyugi, az 1000-ről is le fogsz :lol: Én az 1000. óta próbálom elkapni a rohadékot, de még a 8000 is elugrott előlem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nyugi, az 1000-ről is le fogsz :D Én az 1000. óta próbálom elkapni a rohadékot, de még a 8000 is elugrott előlem B) Talán me' a :D nnyi ökörséget írtál... Ja és ha nem figyelsz, a 9000 ről is lemaradzs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Talán me' a :D nnyi ökörséget írtál... Ja és ha nem figyelsz, a 9000 ről is lemaradzs... :lol: Hol van az a 9000... :D Messze még a hétvége :D B) :) jaaa... most nézem. Ez még ma meglesz, ha Dzsoni is hagyja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hol van az a 9000... :lol: Messze még a hétvége :D :D :) jaaa... most nézem. Ez még ma meglesz, ha Dzsoni is hagyja B) Reménykedj... :D Amúgy nemnkicsi notebook hibám lenne, már ha valaki tud távgyógyítani megköszönném!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Reménykedj... :lol: Amúgy nemnkicsi notebook hibám lenne, már ha valaki tud távgyógyítani megköszönném!!! B) Egy....ketto....haom...mukodgy!!! Na? Jó már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Reménykedj... :lol: Amúgy nemnkicsi notebook hibám lenne, már ha valaki tud távgyógyítani megköszönném!!! :D Hibakódot dobott? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ma így húztak le tescoba: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ma így húztak le tescoba: http://i55.tinypic.com/34fjz1v.jpg Fogyasztóvédelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Egy....ketto....haom...mukodgy!!! Na? Jó már? :D Ááá, dehogy, próbáld meg még1x... B) Hibakódot dobott? :D Ja, nem működik pár gomb, így mindig más jön fel helyettuk... Lásd... ma így húztak le tescoba: ]http://i55.tinypic.com/34fjz1v.jpg Nem semmi... Menny vissza, kérd el amit kifizettél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ja, nem működik pár gomb, így mindig más jön fel helyettuk... Lásd... :lol: van egy fölös FN gombom, ha érdekel :D (ma vettem még egy notit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :D van egy fölös FN gombom, ha érdekel B) (ma vettem még egy notit) Ember, nekem is van, csak tegnap valamit elb@sztam a gépen, azóta sztrájkol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ember, nekem is van, csak tegnap valamit elb@sztam a gépen, azóta sztrájkol... :lol: Gyógyítsd le róla azt a b.zi progit, ami elsődlegesként ráépült a gombra, és nem engedi hogy a többi funkció használja :D De szerintem amúgy még mindig termosztáthiba lesz ez. (vagy lamdba, de az csak a második ötlet B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Gyógyítsd le róla azt a b.zi progit, ami elsődlegesként ráépült a gombra, és nem engedi hogy a többi funkció használja :lol: De szerintem amúgy még mindig termosztáthiba lesz ez. (vagy lamdba, de az csak a második ötlet :D ) Éés eztet hogyan? Mimódon?Nem vagyok egy számtechguru. Ja és gyere át vele a Windóz Segítségbe, hacsak nem akarod magunkat s@gbe rugatni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Éés eztet hogyan? Mimódon?Nem vagyok egy számtechguru. Ja és gyere át vele a Windóz Segítségbe, hacsak nem akarod magunkat s@gbe rugatni! :D Csak tipp volt, nem értek én a bitekhez B) Amúgy meg... asszem hétvégén megyek autót nézni :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/wartburg/3...l_62ekm-4436206 Nem kell, csak érdekelne hogy milyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Csak tipp volt, nem értek én a bitekhez B) Amúgy meg... asszem hétvégén megyek autót nézni :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/wartburg/3...l_62ekm-4436206 Nem kell, csak érdekelne hogy milyen :D Vigyél hibakód kiolvasót :D Akkor már inkább ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-b...z_w_114-4099500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Csak tipp volt, nem értek én a bitekhez :D Amúgy meg... asszem hétvégén megyek autót nézni :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/wartburg/3...l_62ekm-4436206 Nem kell, csak érdekelne hogy milyen :D Ne szégyelld, vissza a gyökerekhez... :D Jaa, szépen haladsz a fordulóhoz, csak nem fekszel le míg át nem billen, nemigaz? B) Amúgy nem bontunk egy söröt? Pont árválkodik egy a hűtőben, szegényke... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Vigyél hibakód kiolvasót :lol: :D elég egy GemGéza, aztán majd elvillogja magának B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts