Tiv. Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Azért néha csak elő fordul, hogy üzenet rögzítőre beszélsz nem? :D Azt nem. Mert tudom magamról hogy soha nem hallgatnám vissza, és akkor honnan tudnám hogy mit üzentem magamnak? Az azért bosszantó, hogy néha a legalkalmatlanabb pillanatban hivom fel magam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Azt nem. Mert tudom magamról hogy soha nem hallgatnám vissza, és akkor honnan tudnám hogy mit üzentem magamnak? Az azért bosszantó, hogy néha a legalkalmatlanabb pillanatban hivom fel magam. :D Pedig éjszakára ki is kapcsolod a mobilod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Azt nem. Mert tudom magamról hogy soha nem hallgatnám vissza, és akkor honnan tudnám hogy mit üzentem magamnak? Az azért bosszantó, hogy néha a legalkalmatlanabb pillanatban hivom fel magam. :lol: vannak problémáid hallod e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 egy szót mondok csak : kalapács :lol: :D B) :D józsi? :D amúgy én inkább a zárásra mennék rá, nem a nyitásra .D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Aki itt félrelép, annak nem kell kerekesszék. Tudom hogy volt már, de teljes képernyőn nézve, akkor is nagyon brutális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :lol: És itt a srác kb 0:45-től 1:00-ig? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 És itt a srác kb 0:45-től 1:00-ig? :D Ő beteg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ő beteg. B) Láttam már rosszabbakat is videón, de most hirtelen csak ezt találtam. Amúgy tényleg azért gáz sziklán kötél nélkül menni, mert mondjuk mi van, ha a kezedben marad :D Vagy belelépsz egy madársz.rba, és megcsúszol :lol: Dehát ők tudják. Na megyek szétbombázni a műszeregységem. Drukkoljatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :lol: valszószinű igyis van, mivel a szöveg szerint ő a turavezető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Aki itt félrelép, annak nem kell kerekesszék. Tudom hogy volt már, de teljes képernyőn nézve, akkor is nagyon brutális. Ő beteg. :D Az is aki az első videón 1:25-től még továbbmegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 1 óra 40 perc alatt leszedtem a mutatót, és nem törött el, az jó eredmény? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 1 óra 40 perc alatt leszedtem a mutatót, és nem törött el, az jó eredmény? :lol: Ilyen hidegben? Remek :D Én még az izzócserére se szántam rá magam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Vettem ilyet. Tiszta Vanishing Point! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/up...ndracer-v10.jpg Vettem ilyet. Tiszta Vanishing Point! :lol: Miért nem inkább egy Kamaz motort tettél bele? Ugyanezt tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Miért nem inkább egy Kamaz motort tettél bele? Ugyanezt tudja. ez am wtf!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 1 óra 40 perc alatt leszedtem a mutatót, és nem törött el, az jó eredmény? :lol: Végülis... nem tört el, ez már jó eredmény. Az igénybe vett idő, másodlagos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Végülis... nem tört el, ez már jó eredmény. Az igénybe vett idő, másodlagos. :lol: Próbálkozott már valaki annak a fekete mintának az eltávolításával, ami a fólia másik oldalára van nyomtatva? szerk: Ami nem oldja: Féktisztító Szintetikus higító Lakkbenzin higító Ami oldja: Bicska :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Próbálkozott már valaki annak a fekete mintának az eltávolításával, ami a fólia másik oldalára van nyomtatva? szerk: Ami nem oldja: Féktisztító Szintetikus higító Lakkbenzin higító Ami oldja: Bicska :lol: Mivel jobb az ha leszeded róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mivel jobb az ha leszeded róla? :D Mert nekem félkörívben mögötte helyezkednek el a ledek, és ez a vacak nagyon beárnyékolja. Nem (csak) gyári helyről világítok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mert nekem félkörívben mögötte helyezkednek el a ledek, és ez a vacak nagyon beárnyékolja. Nem (csak) gyári helyről világítok :lol: Ja étem. Akkor lehet van értelme a te esetedbe. :D De akkor én nem szedem szét levakarni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ja étem. Akkor lehet van értelme a te esetedbe. :lol: De akkor én nem szedem szét levakarni. :D Mondtam én egy szóval is, hogy tedd azt? B) áá lemaradtam az 500. hozzászólásomról is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mondtam én egy szóval is, hogy tedd azt? B) áá lemaradtam az 500. hozzászólásomról is ... Ne de jó 5letnek tűnt. De így nem az. :lol: ÖÖHM Kitaláltam egy jobb megoldást. Csiszolópapír? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ne de jó 5letnek tűnt. De így nem az. :D ÖÖHM Kitaláltam egy jobb megoldást. Csiszolópapír? B) Máá kész van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Máá kész van :D Lekapartad bicskával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts