Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Az milyen elem volt? Adtak hozzá töltőt is...? CR1220. 2 db kell bele. Pesten biztos lehet olcsóbban venni, de nálunk falun csak az órás marad :D Ott meg ennyi. :lol:
FPepe Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 CR1220. 2 db kell bele. Pesten biztos lehet olcsóbban venni, de nálunk falun csak az órás marad B) Ott meg ennyi. :lol: 150-200Ft :D
Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 150-200Ft :lol: Ez van. Így jártam. Legközelebb bóklászni lesz kedvem Pesten, vagy ahol kapok annyiért, majd veszek párat, és kicserélem a pótkulcsban is. De legalább megint működik az emeleti ablakból 10 centi hó alól :D
Mester91 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Uhh :lol: Az nem gyenge! +1 verseny szám: Ki kapja el a hengerfejet?
zotya975 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ez van. Így jártam. Legközelebb bóklászni lesz kedvem Pesten, vagy ahol kapok annyiért, majd veszek párat, és kicserélem a pótkulcsban is. De legalább megint működik az emeleti ablakból 10 centi hó alól :lol: Na azért itt is működik valamilyen szinten az olcsó hús-szindróma, a bicajos-kompúterembe ha az órásnál veszem az elemet nyócszázért megy vele két évig, ha a vasbótban kéccszázért akkor fél évig. Lehet jobban jártál így a drágábbal.
Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Na azért itt is működik valamilyen szinten az olcsó hús-szindróma, a bicajos-kompúterembe ha az órásnál veszem az elemet nyócszázért megy vele két évig, ha a vasbótban kéccszázért akkor fél évig. Lehet jobban jártál így a drágábbal. Téényleg, az is merül, jó hogy szólsz :lol: Újra is kéne forrasztanom már. Érdekes, még sose volt, hogy bicósórám elem miatt adta volna meg magát. Általában előbb szakad el a madzag vagy valami. Ezzel is ez volt, de új hangszórózsinórt húztam be a teljes hosszában. Valami OBI-s vacak, 8-900 Forintért, de már vagy 4-5000 km óta bírja B) Pedig kap ám mindent, esőt, havat, sarat, van hogy slaggal mostam le az egész bicóval együtt. És legalább nem kell leszedni, ha bemegyek a boltba és kint hagyom :D
zotya975 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Téényleg, az is merül, jó hogy szólsz :lol: Újra is kéne forrasztanom már. Érdekes, még sose volt, hogy bicósórám elem miatt adta volna meg magát. Általában előbb szakad el a madzag vagy valami. Ezzel is ez volt, de új hangszórózsinórt húztam be a teljes hosszában. Valami OBI-s vacak, 8-900 Forintért, de már vagy 4-5000 km óta bírja B) Pedig kap ám mindent, esőt, havat, sarat, van hogy slaggal mostam le az egész bicóval együtt. És legalább nem kell leszedni, ha bemegyek a boltba és kint hagyom :D Nekem is ez a második de a spirálos-mutatóst jobban szerettem. Csak annál meg 30 ezer kilóméter körül szétkopott a csigahajtás a keréknél, és nem kaptam hozzá sehol másikat. Pedig tettem bele még műszer megvilágítást is, a dinamóra kötve volt benne egy kis izzó a számlap alatt. Akkor még nem voltak ledes villogók.
Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Nekem is ez a második de a spirálos-mutatóst jobban szerettem. Csak annál meg 30 ezer kilóméter körül szétkopott a csigahajtás a keréknél, és nem kaptam hozzá sehol másikat. Pedig tettem bele még műszer megvilágítást is, a dinamóra kötve volt benne egy kis izzó a számlap alatt. Akkor még nem voltak ledes villogók. Az mi? :lol: :D Jó, nekem is volt régebben, mindenre jó volt, csak világítani nem. Egyszerűen ha túl lassan mentél, nem világított, ha túl gyorsan, akkor meg nem világított elég messzire :D Most már ledes van, ami elég jó cucc, és nem is volt drága. 4 AAA-s elemmel egész jól visz, és nem is eszi meg túl hamar. Mivel tölthető van benne, még annyira se B)
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Jut eszembe, tapasztalatokat gyűjtenék, volt már aki tetőre síboxot tett? Mennyivel dobja meg a fogyasztást (pályatempónál) És aludt már valaki Caravanban? :lol: Hát... ha fáradtak lettünk volna akkor aludhattunk is volna, de nem voltunk :D (amúgy simán lehet) Ezt kérdezd meg Mélykék Pistától. Szerintem ő régen, abban lakott. Legalábbis ugy nézett ki a kék caravanja. B) Egyszer néztem bele az autójába, de ahogy hallottam másoktól, nem szokatlan dolgot láttam, csak az alap-felszerelést :D :D :D
Tiv. Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Nekem is ez a második de a spirálos-mutatóst jobban szerettem. Csak annál meg 30 ezer kilóméter körül szétkopott a csigahajtás a keréknél, és nem kaptam hozzá sehol másikat. Pedig tettem bele még műszer megvilágítást is, a dinamóra kötve volt benne egy kis izzó a számlap alatt. Akkor még nem voltak ledes villogók. Mennyi? :lol: :D Az alatt 3 bicikli is szétkopik. B) :D
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Mennyi? :lol: :D Az alatt 3 bicikli is szétkopik. B) :D De ő rendesen cserélt olajat 10ezrenként, és így megmaradt :D
beligrom Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 van itt nyílászáró szakértő? :lol: (ablaknyílás)
Dj JocEe Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 És aludt már valaki Caravanban? :lol: Én aludtam már nemis egyszer...szoktunk kijárni apósomékkal horgászni...aztán nem egyszer jártunk már ugy h nagy vihar kapott el minket, olyankor nemigazán nyerö a sátor :D meg volt rá eset h nem éppen szomjas állapotban oda tettek be...hátsó ülés lehajt, aztan keresztbe elég jól el lehet férni...pedig nemvagyok egy alacsony növésü...bár a vastag matrac nagyon ajánlatos, mert anélkül nagyon kemény, és nagyon tudja nyomni az ember oldalát B) mondjuk azért nyujtozkodni nem lehet benne :D de ha jo a matrac alattad, akkor oldalt fekve, a abadat kicsit behajlitva elég jo :D
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 ma jó korán megléptetek Én voltam egész este, csak magammal nem nagy cucc beszélgetni. (azt elintézzük magammal PÜ-ben :lol: )
zozor Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Hát... ha fáradtak lettünk volna akkor aludhattunk is volna, de nem voltunk :lol: (amúgy simán lehet) Vagyis inkább nem emlékszel rá... B) Én voltam egész este, csak magammal nem nagy cucc beszélgetni. (azt elintézzük magammal PÜ-ben :D ) +küldtél magadnak SMS-t, hogy gyere fel msn-re v. Skype-ra, majd egy(két) sör mellet megbeszéltétek a világ dolgait... :D
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Mennyi? :D B) Az alatt 3 bicikli is szétkopik. :D :D 1990-től 2009-ig bicajjal jártam, először iskolába aztán melózni. Ez min. napi 20kilométer ha nem számolod az egyéb mászkálásokat pölö Győr-Csepel túra. Évi 300nappal számolva évente 6000, a 19 év alatt meg 114ezer kilóméter. Egy haszált Puch -cangával kezdtem, és jól mondod a végére már csak a váz volt eredeti a többi szétkopott. :lol: van itt nyílászáró szakértő? :D (ablaknyílás) Miről van szó?
mélykék76 Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 van itt nyílászáró szakértő? :lol: (ablaknyílás) egy szót mondok csak : kalapács :D B) :D :D
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 +küldtél magadnak SMS-t, hogy gyere fel msn-re v. Skype-ra, majd egy(két) sör mellet megbeszéltétek a világ dolgait... B) Teljesen jó, velem beszélgetni, mert mindig egyetértünk :lol: :D
pebe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Teljesen jó, velem beszélgetni, mert mindig egyetértünk :lol: :D Gálvölgyi után szabadon: Magához meg kiszólt? :D B) :D Ez megvan?
Tiv. Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Én voltam egész este, csak magammal nem nagy cucc beszélgetni. (azt elintézzük magammal PÜ-ben :lol: ) Én telefonon szooktam. :D
pebe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Én telefonon szooktam. :D Hát ha van Családi csomagod, úgy OK, mert ingyen van :lol:
Mester91 Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Én telefonon szooktam. :lol: Azért néha csak elő fordul, hogy üzenet rögzítőre beszélsz nem? :D
Recommended Posts