Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Az milyen elem volt? Adtak hozzá töltőt is...? CR1220. 2 db kell bele. Pesten biztos lehet olcsóbban venni, de nálunk falun csak az órás marad :D Ott meg ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 CR1220. 2 db kell bele. Pesten biztos lehet olcsóbban venni, de nálunk falun csak az órás marad B) Ott meg ennyi. :lol: 150-200Ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Uhh :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 150-200Ft :lol: Ez van. Így jártam. Legközelebb bóklászni lesz kedvem Pesten, vagy ahol kapok annyiért, majd veszek párat, és kicserélem a pótkulcsban is. De legalább megint működik az emeleti ablakból 10 centi hó alól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Uhh :lol: Az nem gyenge! +1 verseny szám: Ki kapja el a hengerfejet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ez van. Így jártam. Legközelebb bóklászni lesz kedvem Pesten, vagy ahol kapok annyiért, majd veszek párat, és kicserélem a pótkulcsban is. De legalább megint működik az emeleti ablakból 10 centi hó alól :lol: Na azért itt is működik valamilyen szinten az olcsó hús-szindróma, a bicajos-kompúterembe ha az órásnál veszem az elemet nyócszázért megy vele két évig, ha a vasbótban kéccszázért akkor fél évig. Lehet jobban jártál így a drágábbal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Na azért itt is működik valamilyen szinten az olcsó hús-szindróma, a bicajos-kompúterembe ha az órásnál veszem az elemet nyócszázért megy vele két évig, ha a vasbótban kéccszázért akkor fél évig. Lehet jobban jártál így a drágábbal. Téényleg, az is merül, jó hogy szólsz :lol: Újra is kéne forrasztanom már. Érdekes, még sose volt, hogy bicósórám elem miatt adta volna meg magát. Általában előbb szakad el a madzag vagy valami. Ezzel is ez volt, de új hangszórózsinórt húztam be a teljes hosszában. Valami OBI-s vacak, 8-900 Forintért, de már vagy 4-5000 km óta bírja B) Pedig kap ám mindent, esőt, havat, sarat, van hogy slaggal mostam le az egész bicóval együtt. És legalább nem kell leszedni, ha bemegyek a boltba és kint hagyom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Téényleg, az is merül, jó hogy szólsz :lol: Újra is kéne forrasztanom már. Érdekes, még sose volt, hogy bicósórám elem miatt adta volna meg magát. Általában előbb szakad el a madzag vagy valami. Ezzel is ez volt, de új hangszórózsinórt húztam be a teljes hosszában. Valami OBI-s vacak, 8-900 Forintért, de már vagy 4-5000 km óta bírja B) Pedig kap ám mindent, esőt, havat, sarat, van hogy slaggal mostam le az egész bicóval együtt. És legalább nem kell leszedni, ha bemegyek a boltba és kint hagyom :D Nekem is ez a második de a spirálos-mutatóst jobban szerettem. Csak annál meg 30 ezer kilóméter körül szétkopott a csigahajtás a keréknél, és nem kaptam hozzá sehol másikat. Pedig tettem bele még műszer megvilágítást is, a dinamóra kötve volt benne egy kis izzó a számlap alatt. Akkor még nem voltak ledes villogók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Nekem is ez a második de a spirálos-mutatóst jobban szerettem. Csak annál meg 30 ezer kilóméter körül szétkopott a csigahajtás a keréknél, és nem kaptam hozzá sehol másikat. Pedig tettem bele még műszer megvilágítást is, a dinamóra kötve volt benne egy kis izzó a számlap alatt. Akkor még nem voltak ledes villogók. Az mi? :lol: :D Jó, nekem is volt régebben, mindenre jó volt, csak világítani nem. Egyszerűen ha túl lassan mentél, nem világított, ha túl gyorsan, akkor meg nem világított elég messzire :D Most már ledes van, ami elég jó cucc, és nem is volt drága. 4 AAA-s elemmel egész jól visz, és nem is eszi meg túl hamar. Mivel tölthető van benne, még annyira se B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Jut eszembe, tapasztalatokat gyűjtenék, volt már aki tetőre síboxot tett? Mennyivel dobja meg a fogyasztást (pályatempónál) És aludt már valaki Caravanban? :lol: Hát... ha fáradtak lettünk volna akkor aludhattunk is volna, de nem voltunk :D (amúgy simán lehet) Ezt kérdezd meg Mélykék Pistától. Szerintem ő régen, abban lakott. Legalábbis ugy nézett ki a kék caravanja. B) Egyszer néztem bele az autójába, de ahogy hallottam másoktól, nem szokatlan dolgot láttam, csak az alap-felszerelést :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Nekem is ez a második de a spirálos-mutatóst jobban szerettem. Csak annál meg 30 ezer kilóméter körül szétkopott a csigahajtás a keréknél, és nem kaptam hozzá sehol másikat. Pedig tettem bele még műszer megvilágítást is, a dinamóra kötve volt benne egy kis izzó a számlap alatt. Akkor még nem voltak ledes villogók. Mennyi? :lol: :D Az alatt 3 bicikli is szétkopik. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Mennyi? :lol: :D Az alatt 3 bicikli is szétkopik. B) :D De ő rendesen cserélt olajat 10ezrenként, és így megmaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 van itt nyílászáró szakértő? :lol: (ablaknyílás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 És aludt már valaki Caravanban? :lol: Én aludtam már nemis egyszer...szoktunk kijárni apósomékkal horgászni...aztán nem egyszer jártunk már ugy h nagy vihar kapott el minket, olyankor nemigazán nyerö a sátor :D meg volt rá eset h nem éppen szomjas állapotban oda tettek be...hátsó ülés lehajt, aztan keresztbe elég jól el lehet férni...pedig nemvagyok egy alacsony növésü...bár a vastag matrac nagyon ajánlatos, mert anélkül nagyon kemény, és nagyon tudja nyomni az ember oldalát B) mondjuk azért nyujtozkodni nem lehet benne :D de ha jo a matrac alattad, akkor oldalt fekve, a abadat kicsit behajlitva elég jo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 ma jó korán megléptetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 ma jó korán megléptetek Én voltam egész este, csak magammal nem nagy cucc beszélgetni. (azt elintézzük magammal PÜ-ben :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 'Reggelt! De korán kelt a nép... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hát... ha fáradtak lettünk volna akkor aludhattunk is volna, de nem voltunk :lol: (amúgy simán lehet) Vagyis inkább nem emlékszel rá... B) Én voltam egész este, csak magammal nem nagy cucc beszélgetni. (azt elintézzük magammal PÜ-ben :D ) +küldtél magadnak SMS-t, hogy gyere fel msn-re v. Skype-ra, majd egy(két) sör mellet megbeszéltétek a világ dolgait... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mennyi? :D B) Az alatt 3 bicikli is szétkopik. :D :D 1990-től 2009-ig bicajjal jártam, először iskolába aztán melózni. Ez min. napi 20kilométer ha nem számolod az egyéb mászkálásokat pölö Győr-Csepel túra. Évi 300nappal számolva évente 6000, a 19 év alatt meg 114ezer kilóméter. Egy haszált Puch -cangával kezdtem, és jól mondod a végére már csak a váz volt eredeti a többi szétkopott. :lol: van itt nyílászáró szakértő? :D (ablaknyílás) Miről van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 van itt nyílászáró szakértő? :lol: (ablaknyílás) egy szót mondok csak : kalapács :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 +küldtél magadnak SMS-t, hogy gyere fel msn-re v. Skype-ra, majd egy(két) sör mellet megbeszéltétek a világ dolgait... B) Teljesen jó, velem beszélgetni, mert mindig egyetértünk :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Teljesen jó, velem beszélgetni, mert mindig egyetértünk :lol: :D Gálvölgyi után szabadon: Magához meg kiszólt? :D B) :D Ez megvan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Én voltam egész este, csak magammal nem nagy cucc beszélgetni. (azt elintézzük magammal PÜ-ben :lol: ) Én telefonon szooktam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Én telefonon szooktam. :D Hát ha van Családi csomagod, úgy OK, mert ingyen van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Én telefonon szooktam. :lol: Azért néha csak elő fordul, hogy üzenet rögzítőre beszélsz nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts