daykiller Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Múltkor még a munkatársadé volt... Csak jól megy a vasúton na... :lol: Most már nekem is van. B) Nem volt olyan drága... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Most már nekem is van. :D Nem volt olyan drága... :lol: Egy 4éves mobil ne is legyen drága. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ez a lényeg :D És egyébként mit lehet tudni róla műszakilag? Astra F, 1998 évj., 5 ajtós, 1.4 es (x14nz), szervokormány + a gyári beépítések légzsákok, BC, elektromos ablak elől, elektromos fűthető tükör, fűthető ülések ami nem gyári riasztó, központizár, ablakfelhúzó modul, elektromos csomagtérajtó nyitás + módosított hűtőrács, lehúzott géptető, módosított gsi hátsó lökös, falazott hátsóajtó Nagyjából ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 "... (néhány melléktudás: GPS, WLAN, 3G, GPRS, 8GB etc.) Van benne kipörgésgátló is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hozzám is megérkeztek a megalight izzók. Köszi mégegyszer. :lol: Dáwnak meg a fuvart. :D Mer' aztán akkora kerülőt csaptam :D :) Ha a megfordulást is beleszámolom, tolatással együtt, akkor kb. 20 méter volt :D Már második este kezdtem el csodálkozni rajta, hogy látok sötétben. Hozzá kell még szokni :D (meg ahhoz is hogy ne a műszeregységet nézzem állandóan B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Mer' aztán akkora kerülőt csaptam :D :D Ha a megfordulást is beleszámolom, tolatással együtt, akkor kb. 20 méter volt B) Már második este kezdtem el csodálkozni rajta, hogy látok sötétben. Hozzá kell még szokni :D (meg ahhoz is hogy ne a műszeregységet nézzem állandóan :lol: ) Tényleg. Nem túl erős a fénye éjszaka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Tényleg. Nem túl erős a fénye éjszaka? Neeem... a fényképező nagyon sokat dob rajta. Meg a fényerőállító is működik, csak kicsit szűkebb skálán mint izzókkal, de amúgy egyáltalán nem vakít :lol: Most egy darabig ez lesz a végleges. Annyira, hogy már a kormányoszlop-burkolatot is visszateszem holnap. Most elegem lett egy időre ebből. Inkább nekiállok ködlámpázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Neeem... a fényképező nagyon sokat dob rajta. Meg a fényerőállító is működik, csak kicsit szűkebb skálán mint izzókkal, de amúgy egyáltalán nem vakít :lol: Most egy darabig ez lesz a végleges. Annyira, hogy már a kormányoszlop-burkolatot is visszateszem holnap. http://pics.coldline.hu/pics/160796-20110125-2edVAc.jpg Most elegem lett egy időre ebből. Inkább nekiállok ködlámpázni :D Pedig most akartalak megkérni hogy lécci az enyémet is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Pedig most akartalak megkérni hogy lécci az enyémet is... :D Majd jövőre. Idén elég vót :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Neeem... a fényképező nagyon sokat dob rajta. Meg a fényerőállító is működik, csak kicsit szűkebb skálán mint izzókkal, de amúgy egyáltalán nem vakít :lol: Most egy darabig ez lesz a végleges. Annyira, hogy már a kormányoszlop-burkolatot is visszateszem holnap. Most elegem lett egy időre ebből. Inkább nekiállok ködlámpázni :D Jó ez! Csak az a 20-as.... :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Jó ez! Csak az a 20-as.... :lol: :D B) Meg a 120, meg a "C°" , meg a "Ltr" felirat. (tiszta sz.pás hogy én csináltam, és tudom hogy mik a sz.rok rajta) Haver autóját jobban szeretem nézni mert nem tudom hogy tele van karcolásokkal, nem égő lámpákkal, meg kis carságokkal, amik őt idegesítik, de én észre se veszem. Ő meg az enyémet szereti, mert ennek az idegesítő dolgait ő nem ismeri :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Mer' aztán akkora kerülőt csaptam B) :D Ha a megfordulást is beleszámolom, tolatással együtt, akkor kb. 20 méter volt :D Már második este kezdtem el csodálkozni rajta, hogy látok sötétben. Hozzá kell még szokni :D (meg ahhoz is hogy ne a műszeregységet nézzem állandóan :D ) Tegnap elmentél érte, ma meg elhoztad nem? :lol: Mindegy....köszi! Meglett a cím? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Tegnap elmentél érte, ma meg elhoztad nem? :lol: Mindegy....köszi! Meglett a cím? Meg... a megadott házszám az volt hogy 5-7. Ehhez képest a 4-es lépcsőház, 3-as bejárata melletti pince-helyiségbe kellett menni :D B) csaptam 3 kört a tömb körül aztán fölhívtam az embert hogy csámpázzon ki az ajtó elé, aztán integessen, hogy lássam hova is kéne menni :D Hogy még egyszerűbb legyen, a megrendelő számlaneve pedig az volt, hogy 12-es társasház :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Közérdekű információ: Előre láthatóan holnap a Jászberény-Veszprém-Jászberény útvonalon közlekedek autópályán. Sok szabadidőm nem lesz, de ha valakinek ezen az útvonalon hozni-vinni kell valamit, akkor megpróbálok segíteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Közérdekű információ: Előre láthatóan holnap a Jászberény-Veszprém-Jászberény útvonalon közlekedek autópályán. Sok szabadidőm nem lesz, de ha valakinek ezen az útvonalon hozni-vinni kell valamit, akkor megpróbálok segíteni :D Hozzá' má' sört! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Közérdekű információ: Előre láthatóan holnap a Jászberény-Veszprém-Jászberény útvonalon közlekedek autópályán. Sok szabadidőm nem lesz, de ha valakinek ezen az útvonalon hozni-vinni kell valamit, akkor megpróbálok segíteni B) Ne bax ki velem. Nem is tudtam hogy van itt autópálya. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ne bax ki velem. Nem is tudtam hogy van itt autópálya. :lol: :D Holnapra lesz, de csak én használhatom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Múltkor még a munkatársadé volt... Csak jól megy a vasúton na... :lol: Körbeadják aztán felváltva dicsekednek vele... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Körbeadják aztán felváltva dicsekednek vele... B) :lol: amúgy meg a főnök cégese aki a héten szabin van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 amúgy meg a főnök cégese aki a héten szabin van :D Szép kis bagázs legközelebb a titkárnőt adják körbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Haverom most küldte! Klikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Haverom most küldte! Klikk! :lol: Nagyon ottvan szóval király ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Körbeadják aztán felváltva dicsekednek vele... :D :D Ez jó, milyen igazad van!!! B) amúgy meg a főnök cégese aki a héten szabin van :D Jaja, ezzel bezzeg nem dicsekednek... :) Szép kis bagázs legközelebb a titkárnőt adják körbe. :D Jó kis melóhely, csak nehogy megbánják... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Haverom most küldte! Klikk! :lol: Jó szöveg.... Én lejjebb állnék B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Sziasztok! Valaki esetleg ismeri ezt a terméket? Most vettem 1 flakon ilyet, csak Petrol +Plus+ benzinadalék van rá írva, és egy piros benzin kút van rá rajzolva. Hétvégén teli tankhoz akarnám hozzá keverni, és kicsit ki taposni a kis Corsa lelkét, mert eléggé nagy le rakódások vannak a motorba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts