Dj JocEe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ez az a 220ba bedugós dolog? vagy mi ez? :D Nagyvonalakban igen :D az egyik fagudugó helyére van beépitve egy ˝fütöszál˝, meg van raja egy idökapcsoló...beállitom az idöt (indulás elött kb 3-4 órára), bekapcsol és felfüti a vizet, és ezzel a motrot is...kiállok a garázsból, mig becsukom a garázsajtót meg a kaput, beülök a kocsiba és majdnemhogy 90fokon van máris a vizem :) van fütés is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hát Mága Zolit hallgassá ne mindíg csak Nirvana-t :) :D :D Hallgasson Győzikét, meg Fási Zsülikét. Azok lebontják a fényezést is. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hallgasson Győzikét, meg Fási Zsülikét. Azok lebontják a fényezést is. :) :D A bódi guszti meg a réz kábelköteget a kocsiból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 A bódi guszti meg a réz kábelköteget a kocsiból :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Húúú de szééép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Húúú de szééép :D Naggyon gyönyörü...ritkaságnak számit...nemis csodálom...senkinek nemkellhetett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kicsit azért tudhatnátok mit fikáztok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Naggyon gyönyörü...ritkaságnak számit...nemis csodálom...senkinek nemkellhetett :) Várjááá anya múltkor mondta, hogy kerítsek már valami kormányt óvodába, hogy a kölkök tudjanak autókázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kicsit azért tudhatnátok mit fikáztok... :) http://www.rtl2.de/images/trailer/1_mantamanta_detail.png Hagyadzoli! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kicsit azért tudhatnátok mit fikáztok... :) http://www.rtl2.de/images/trailer/1_mantamanta_detail.png Számlap is dukál hozzá.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Várjááá anya múltkor mondta, hogy kerítsek már valami kormányt óvodába, hogy a kölkök tudjanak autókázni :lol: Arra tökéletes lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Húúú de szééép :D Ennek nem a szépségében van az értéke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ennek nem a szépségében van az értéke :lol: Értékeeeee??? System error, kérem kapcsojja ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Várjááá anya múltkor mondta, hogy kerítsek már valami kormányt óvodába, hogy a kölkök tudjanak autókázni :lol: Van 2 astra kormányom. ocó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Van 2 astra kormányom. ocó :D Oviba ingyééé teeeeeeee. :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Van 2 astra kormányom. ocó :lol: De a gyerekeknek lufis kell ám!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Oviba ingyééé teeeeeeee. :lol: B) Ingyé' odaviheti, de én pénzért adom oda (bár... meggyőzhető vagyok. Régen ettem már Ovi-menzán, ha egy hétre befizetnek oda kajolni, akkor megbeszéltük :D :D ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Van 2 astra kormányom. ocó B) Oviba ingyééé teeeeeeee. :lol: :D De a gyerekeknek lufis kell ám!!! :D Légzsák nélkül szó sem lehet róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ingyé' odaviheti, de én pénzért adom oda (bár... meggyőzhető vagyok. Régen ettem már Ovi-menzán, ha egy hétre befizetnek oda kajolni, akkor megbeszéltük :lol: B) ) :D Ezzel nagyon nem járnál jól :D Van hogy a kutya is undorral eszi meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 De a gyerekeknek lufis kell ám!!! :D Meg ajándékba a kisszék oldalára övfeszítő patront :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Meg ajándékba a kisszék oldalára övfeszítő patront :lol: Meg műszeregységet, mert véletlenül az is van nálad eladó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ezzel nagyon nem járnál jól :lol: Van hogy a kutya is undorral eszi meg :D Az nem baj. Az után a hét után, sikeres embernek érezném magam egy fél évig :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Meg műszeregységet, mert véletlenül az is van nálad eladó :lol: Van hát. Itt van előttem szétborítva :D Delco vagy VDO kell? Jah, meg van 1111-es, meg 1102-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Van hát. Itt van előttem szétborítva :lol: Delco vagy VDO kell? Jah, meg van 1111-es, meg 1102-es. Olyan VDO-d van, ami 1102-es, és fekete az útjeladója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ma meg lettem dícsérve, hogy megcsináltam a Zafira kuplungját, mert olyan sz.r volt időnként. Tegnap délután "csináltam meg" amikor egy kigyorsításnál kicsit csúszott a dög. De nem volt szívem elmondani, hogy mi volt a baja :lol: (levettem a pedálról a szőnyeget :D B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts