Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nyugodj meg. :D

Épp most nézem a Teutulékat / OCC / mMost a fiatal Paul csinál egy pókos motort. A festő a tankkal csodát tett. Airbrush, és kézzel a hajszálcsíkozás. Nagyon állat lett. :D

Az a fiatal Paul mindig csak pókos motort tud csinálni? :) :D

Elküldve
A kérdés az volt, kinek van? :D

Oké, rendben. De az is benne volt hogy kölcsönbe. :) Gondoltam csak valami közelebbi ember ír.

Elküldve
Azt mondta a szerelő, hogy ilyen öreg autótól mit várok? :) ( :D )

Igen, ezt nekem is mondta egy fazon mikor bontott elemeket kerestem és nem tetszett a rohadt elem... erre megszólal a fazon...öreg autóra az is jó...gondoltam magamba anyád... aztán léptem...

Elküldve

Tegnap vettem vaterán egy km-órát.

Hirdetésben benne volt,hogy érdeklődjek mielőtt leütöm,hogy van-e.Már ezt a paradoxont sem nagyon értem,hogy miért kell kérdezni hogy van-e,mikor kint van a hirdetés..

Kérdeztem is vétel előtt három nappal,hogy akkor van-e,nem szólt semmit viszont elolvasta,meg más kérdésekre válaszolt is.

Gondoltam akkor biztosan van,tehát leütöttem.Tegnap mailt is írtam,ma délután felhívtam,aztán mondta hogy nincs neki most,de miért nem kérdeztem..hiába mondtam,hogy de megkérdeztem ő csak be akarta bizonyítani nekem,hogy nem kérdeztem :)

Azt mondta,majd csütörtökön érdeklődjek,mert Olaszországban van,hozza az alkatrészeket,hátha talál.. :D

Nyáron is kifogtam valami idiótát a vaterán,akitől cdr500-at vettem,de az meg két nap után elhallgatott,de legalább a pénzem visszaadta.

Elküldve
Nincs valakinek kölcsönbe egy "szobaantennája"...? :D

Van, jöhetsz érte... :)

Nekem van, csak kölcsönadtam valakinek évekkel ezelőtt. :D

Te is jöhetsz érte, aki előbb ideér, azé... :D

Vaaagy, ha megyek Győrbe, elviszem, de hogy mikor megyek... Vagy nem kell? :D :D

Elküldve
Igen, ezt nekem is mondta egy fazon mikor bontott elemeket kerestem és nem tetszett a rohadt elem... erre megszólal a fazon...öreg autóra az is jó...gondoltam magamba anyád... aztán léptem...

Az ilyen paliktól a rosszullét kerüldöz.... Hálát adok az istenek, hogy a szerelőm is Opel fan, és a fanatizmusa meglátszik a munkáján is :) !

Elküldve

Igen, én is ezen szánakozom... nem bírom felfogni... ha az autó 15 éves, akkor a rossz motor és a rohadt karosszéria megfelelő? Nem azért rossz, mert 15 éves, hanem mert valami baja van, meg kéne javítani, azért hívják autószerelőnek...

Ah, mindegy.

Elküldve
Igen, én is ezen szánakozom... nem bírom felfogni... ha az autó 15 éves, akkor a rossz motor és a rohadt karosszéria megfelelő? Nem azért rossz, mert 15 éves, hanem mert valami baja van, meg kéne javítani, azért hívják autószerelőnek...

Ah, mindegy.

Jó hogy az enyémet még mókolta szerelő akkor... :D Csak olyan hozzánemértők mint én. :)

Elküldve
Jó hogy az enyémet még mókolta szerelő akkor... :D Csak olyan hozzánemértők mint én. :)

Fiatal autót jobb szerelni, mert nem kell a rohadások miatt fosni, hogy ha ezt meglazítom, vagy kiveszem, jön vele olyan is aminek nem kellene.. :D Hozzáférhetőség, és javíthatóság terén a régiek jobbak :D

Elküldve

:) :D

Nagyon király, ahogy a BK-ban Magdi anyus szellemet játszik. Annyira beleélte magát, hogy még a repülő poharat is elkapta. :D :D

Ghost, piros otthonkában. :D :D

Elküldve
Jah, a steinmetz caravan..csak a hátsó toldat nincs rajta. :) btw nem tegnapi kép. :D

nincs erről több kép? Kicsit sötét és nem látszik ezen az első lökös formája, meg a szárnyat is jobban megnézném.

Elküldve
Te is jöhetsz érte, aki előbb ideér, azé... :D

Vaaagy, ha megyek Győrbe, elviszem, de hogy mikor megyek... Vagy nem kell? :D :D

Nekem nem kell, ezért adtam kölcsön azt is ami volt. :D

Az ilyen paliktól a rosszullét kerüldöz.... Hálát adok az istenek, hogy a szerelőm is Opel fan, és a fanatizmusa meglátszik a munkáján is :) !

Csak nem Ő van fent a fórumon 92 névvel? :D

Nagyon király, ahogy a BK-ban Magdi anyus szellemet játszik. Annyira beleélte magát, hogy még a repülő poharat is elkapta. :D :D

Ghost, piros otthonkában. :lol: -_-

Na ja de a Ghostban voltak szerelmi jelenetek is, Magdi anyus smárparti. :D

A főnököm elvitte a felesége Polóját szerelőhöz, mert nagyon diesel hangja van nekije. Másfél liter olaj ment bele, és talán ezer kilóméterrel ezelőtt volt olajcsere. HA-HA-HA! Nesze neked egy 10 éves fosvágen. Amikor én mondtam neki, hogy csattog, akkor azt válaszolta még nem ég az olajlámpa.... :)

Elküldve
Na ja de a Ghostban voltak szerelmi jelenetek is, Magdi anyus smárparti. :)

A főnököm elvitte a felesége Polóját szerelőhöz, mert nagyon diesel hangja van nekije. Másfél liter olaj ment bele, és talán ezer kilóméterrel ezelőtt volt olajcsere. HA-HA-HA! Nesze neked egy 10 éves fosvágen. Amikor én mondtam neki, hogy csattog, akkor azt válaszolta még nem ég az olajlámpa.... :D

Esküszöm , félek. Ez a szellem beszél. Ilyet még a Ghost ban sem tudott. Mi lesz ha éjjel nekem is megjelenik, és elkezdi osztani az észt? :D :D

Elküldve
Esküszöm , félek. Ez a szellem beszél. Ilyet még a Ghost ban sem tudott. Mi lesz ha éjjel nekem is megjelenik, és elkezdi osztani az észt? :) :D

Főzetsz vele egy húslevest. :D

Elküldve
Zoli felnijei? :D

Jah, csak ezek 7.5x17esek, de ilyenek is voltak fent anno.. :)

nincs erről több kép? Kicsit sötét és nem látszik ezen az első lökös formája, meg a szárnyat is jobban megnézném.

Leírtam a kulcsszót, tehát nem probléma ráguglizni. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.