Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A te oldalad is elég érdekes lett a CS-n, :) már jó rég néztem utoljára. Picit megváltozott. :D

Pont jó így... :D Nem kell az oda. Ennyi is csak azért van, hogy ne mondhassák, hogy autó nélkül okoskodom. :D

Elküldve

Szeretném kérdezni elsősorban akinek fehér Astrája van vagy aki még ért hozzá:

T*scoba most van javító festék csak éppen 4különböző fehér és nem igazán tudom hogy melyik menne a gyári fehér színhez. Kevertetnék is 1dl-er kb 1000Ft csak ugye azt 3x kibontos és beszárad. elsősorban kavics felverődéshez használnám. előző tulaj amit pöttyözött 2-3pötty az kicsit már sárgult. A szinek pedig:

White primer,

Glacier white,

Polar White,

Diamond White,

Vagy simán válasszam a legfehérebbet? :D mert nem igazán szeretnék valami metál fehér cuccot választani. Az autó polírozás után pl tök fehér csak amit bepöttyözött rajta az sárgább. Vélemény? :)

Elküldve

T*scoba most van javító festék csak éppen 4különböző fehér és nem igazán tudom hogy melyik menne a gyári fehér színhez. Kevertetnék is 1dl-er kb 1000Ft csak ugye azt 3x kibontos és beszárad. elsősorban kavics felverődéshez használnám. előző tulaj amit pöttyözött 2-3pötty az kicsit már sárgult. A szinek pedig:

White primer,

Glacier white,

Polar White,

Diamond White,

Vagy simán válasszam a legfehérebbet? :D mert nem igazán szeretnék valami metál fehér cuccot választani. Az autó polírozás után pl tök fehér csak amit bepöttyözött rajta az sárgább. Vélemény? :)

Menj be egh papirlappal, arra sorban huzzál mindegyik fehérböl egy eröteljesebb csíkot...persze jegyezd meg h meik, meik volt pontosan...azsem árt ha odairod :D kimész a kocsihoz, és összehasonlitod h meik megy hozzá a leginkább...visszamész és megveszed azt :D én anno a kék omega-nál csináltam ugyanezt...meg ahogy észrevettem sokan csinálják még igy, mert majdnem minden szinböl felvolt bontva lebalább egy, volt amiböl több is :D

Elküldve
Menj be egh papirlappal, arra sorban huzzál mindegyik fehérböl egy eröteljesebb csíkot...persze jegyezd meg h meik, meik volt pontosan...azsem árt ha odairod :D kimész a kocsihoz, és összehasonlitod h meik megy hozzá a leginkább...visszamész és megveszed azt :D én anno a kék omega-nál csináltam ugyanezt...meg ahogy észrevettem sokan csinálják még igy, mert majdnem minden szinböl felvolt bontva lebalább egy, volt amiböl több is :D

Lehet majd így kipróbálom ha lesz alkalom, csak nem ver meg a biztonsági őr! :D bár már az is jó lenne ha kettőre le tudnám szűkíteni ezt a 4-et. :)

Elküldve
Lehet majd így kipróbálom ha lesz alkalom, csak nem ver meg a biztonsági őr! :D bár már az is jó lenne ha kettőre le tudnám szűkíteni ezt a 4-et. :)

Nemhiszem hogy nagyon foglalkoznának azzal...eddig akárhol láttam mindenhol kivoltak bontogatva...:D

Elküldve
Sziasztok

Örököltem egy astra f et. Mostanában fogom átíratni a nevemre. Nem tudjátok ilyen esetben kell eredetiség vizsgálatra vinnem a kocsit?

De ha van eredetiségvizsgád, meg törzsköny is, akkor te átírásnál kapsz új törzskönyvet. Amibe beleütik, hogy "Eredetiségvizsga hiánya". (Ha te nem viszed el mégegyszer)

Elküldve

White primer,

Glacier white,

Polar White,

Diamond White,

No comment! :D :D

Elküldve
www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack-4342649

Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :) :D

Ezt a kocsit elég gyakran látom Fehérváron a vasútállomásnál. :D

Elküldve
www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack-4342649

Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :D :D

Azt nem tudom, de a piros pócvágentől balra látható a fekete cabrio RASTA Astra :D , jobbra pedig az én ótóm :) .

RASTA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :) :D

Most mééé? Az enyém is követi a kanyart. :D

Elküldve
Ne keseredj főpiktor :D :D

De ez már az a helyzet amikor keseredni kell! :D

Emlékszel Tiv cartárs miről beszélgetünk tegnap este...Na...Azután feljövök ide, és ezt kell olvasnom: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White,....Srácok!! Mintha pofán b@sznánk saját magunkat :)

Elküldve

Új szerzemény. Philips CAR400. Azonkívül, hogy a kijelzőt marhára nem akarja hajtani, illetve baromságokat mutat néha, elég állatul szól a 2db TDA7375 végfok miatt. :D 4x20W :) Hangszórók nem bírják. :D Nade a kijelzővel valamit csinálnom kell. (Igen, próbáltam már állítani a rádióval, de semmi.)

Elküldve
Új szerzemény. Philips CAR400. Azonkívül, hogy a kijelzőt marhára nem akarja hajtani, illetve baromságokat mutat néha, elég állatul szól a 2db TDA7375 végfok miatt. :D 4x20W :) Hangszórók nem bírják. :D Nade a kijelzővel valamit csinálnom kell. (Igen, próbáltam már állítani a rádióval, de semmi.)

El tudom képzelni :D :D Főleg mikor a szomszéd Lajos bácsi berakja a 3+2 kazettát :D :D

Elküldve
El tudom képzelni :D :D Főleg mikor a szomszéd Lajos bácsi berakja a 3+2 kazettát :) :D

Ez mesemetál, ahogy J0hnny szokta hívni. :D Bár épp keresztény metál szólt, valamint előtte antifasiszta. :D

Elküldve
Ez mesemetál, ahogy J0hnny szokta hívni. :D Bár épp keresztény metál szólt, valamint előtte antifasiszta. :)

Hát ízlések és pofonok.... De a szomszéd Lajos bácsinak van egy B Corsája (úgy néz ki mint az új) Unokája hozott neki egy f-es Astrából valamilyen gyári magnyós rádiót, és azóta állandóan üvölt benne a 3+2...vagy valamilyen mulatós csujjogató :D

Elküldve

Emlékszel Tiv cartárs miről beszélgetünk tegnap este...Na...Azután feljövök ide, és ezt kell olvasnom: White primer, Glacier white, Polar White, Diamond White,....Srácok!! Mintha pofán b@sznánk saját magunkat :)

Ez olyan, mint hogy olcsóbb használt gumi nincs? :D

Elküldve

Nyugodj meg. :D

Épp most nézem a Teutulékat / OCC / mMost a fiatal Paul csinál egy pókos motort. A festő a tankkal csodát tett. Airbrush, és kézzel a hajszálcsíkozás. Nagyon állat lett. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.