Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ott a baj. :D Egy pár napig mikor megvettem a felniket nekemis volt rajta nem váltóméret...elöl 195/60, hátul pedig 195/65 gumik voltak :) hátra nem mertem volna beültetni 2 embert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 De nekem kitölti a kerékjárati ívet a kerék, és nem fér be a fejem a kerék, és a sárvédő közé a fejem :D (és majd ha egyszer nagy leszek, akkor a helyet nem gumival fogom elfoglalni, hanem a felnivel :) ) Gumi meg már nemis kell a felnire mi??? :D majd csak ugy ˝vason˝ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Van ott azért több különbség is mint 1-2mm :) de amugy mivel kisebb az oldalfala, ezért még inkább biztonságosabb is :D meg ugye a nagyobb tapadó felület is... Ha kisebb lesz a kerék+gumi átmérője akkor az olyan,mintha nagyobb lenne a difi végáttétel. Tehát jobban gyorsul. Ha nagyobb lesz a kerék átmérője a váltóméretnél,akkor a végsebesség nő,gyorsulás csökken. Nyilván a váltóméreteknél 1-2mm nem számít ilyen téren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Gumi meg már nemis kell a felnire mi??? :) majd csak ugy ˝vason˝ :D Fölteszem sínre, aztán tolom kötött pályán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nyilván a váltóméreteknél 1-2mm nem számít ilyen téren. Én nemis mondtam h számit, dehogy számit...ha számitana 1-2mm, akkor már a gyári gumik kopása is számitana...:) Csak probaltam egy kicsit ˝okoskodni˝ XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Fölteszem sínre, aztán tolom kötött pályán :) Sinen legalább nincsenek rendörök meg forgalom ami akadájozna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sinen legalább nincsenek rendörök meg forgalom ami akadájozna :D Csak mondjuk egy elővárosi vonattal besz.pnám, mert sínen kicsit bonyolult előzni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sinen legalább nincsenek rendörök meg forgalom ami akadályozna :D Viszont ugyanúgy vannak lassítójelek ott is. :) Na meg ha nem áll a váltó neked, akkor mit csinálsz? :D Ha meg vörös a jelző, akkor az sem hobbiból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Viszont ugyanúgy vannak lassítójelek ott is. :) Na meg ha nem áll a váltó neked, akkor mit csinálsz? :D Ha meg vörös a jelző, akkor az sem hobbiból. :D Az nem ugyan azt jelenti mint a piros lámpa? (tehát hogy csak a piros autók mehetnek :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Viszont ugyanúgy vannak lassítójelek ott is. :D Na meg ha nem áll a váltó neked, akkor mit csinálsz? :D Ha meg vörös a jelző, akkor az sem hobbiból. :D Jólvan én nemvagyok vasutas, nem érthetek ehhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Az nem ugyan azt jelenti mint a piros lámpa? (tehát hogy csak a piros autók mehetnek :D ) Akkor éncsak az elsö lámpáig közlekedhetek?mivel fehér nincs a lámpákban :) vagy cseréljem pirosra az autot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Akkor éncsak az elsö lámpáig közlekedhetek?mivel fehér nincs a lámpákban :) vagy cseréljem pirosra az autot? Te menjél a villamos sínen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Te menjél a villamos sínen :D :D Felénk nincs villamos...:) nemhogymég villamos sin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Az nem ugyan azt jelenti mint a piros lámpa? (tehát hogy csak a piros autók mehetnek :) ) De, csak vasúton vörösnek hívjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 De, csak vasúton vörösnek hívjuk. :) Különcködtök itt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Viszont ugyanúgy vannak lassítójelek ott is. :) Na meg ha nem áll a váltó neked, akkor mit csinálsz? :D Ha meg vörös a jelző, akkor az sem hobbiból. :D Lassújel lesz az, nem lassító :D Ha vörös a jelző, azt is meg lehet haladni, de csak asszem 15 km/h sebesség alatt, és külön engedéllyel (bár utóbbit nem igazán vágom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 nah én sztem leléptem aludni :) jóéjt mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Lassújel lesz az, nem lassító :D Ha vörös a jelző, azt is meg lehet haladni, de csak asszem 15 km/h sebesség alatt, és külön engedéllyel (bár utóbbit nem igazán vágom) Bizt.ber. hiba esetén. Ha villog a hívó, akkor 5, ha sárga villog, akkor 20. Lassító és lassú jelek is hívják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 a téli gumi más tészta és ez a poén már amugy is lelett lőve ősszel :) Meg aztán ő sem a havon megy vele, hanem fél méterrel felette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Meg aztán ő sem a havon megy vele, hanem fél méterrel felette. :) Vannak a télen vékonyat csoport és a télen is széleset csoport. Gumisok között is kb.50-50% az arány a két tábor között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Vannak a télen vékonyat csoport és a télen is széleset csoport. Gumisok között is kb.50-50% az arány a két tábor között. Ha nonstop tökig érő hó lenne kis hazánkban, akkor lenne értelme az eszetlenül keskeny guminak. Viszont általában ritkán következik ez be, ezért semmi probléma nincs a szélesebb gumival, mivel szárazon meg kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Vannak a télen vékonyat csoport és a télen is széleset csoport. Gumisok között is kb.50-50% az arány a két tábor között. Nekem volt fent 195/50 r15, utánna 175/65 r14 most pedog 185/60 r14 van...különbséget nemigazán vettem észre rajtuk...bár a 15ös nem volt fent sokáig, mert egy elöregedett kukára itélt gumi volt, csak addig volt fent még nem szereztem be a 14es télieket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack-4342649 Elég érdekes...mióta volt astra-ban kanyarkövető fényszóró? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Lacika sem lett okosabb, mióta bedurcizott.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 A te oldalad is elég érdekes lett a CS-n, :) már jó rég néztem utoljára. Picit megváltozott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts