Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Igen. Ha nem 13-as, hanem nagyobb akkor már 10liter feletti fogyasztás és alig megy az autó. :) Te jó ég.....Ha lesz időm, meg kedvem, csinálok egy olyan gyorsulós videót mint amiket YouTube-on lehet nézegetni, és akkor el lehet dönteni hogy mennyire nem megy 15-ös kerékkel :D És elhiheted, hogy nem 10litert eszik :D Nem tudtad? :D Nem, Nem tudtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Te jó ég.....Ha lesz időm, meg kedvem, csinálok egy olyan gyorsulós videót mint amiket YouTube-on lehet nézegetni, és akkor el lehet dönteni hogy mennyire nem megy 15-ös kerékkel :D És elhiheted, hogy nem 10litert eszik :D Nem, Nem tudtam :) :D Szerintem pont, hogy nem nekem kéne bizonyítanod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Szerintem pont, hogy nem nekem kéne bizonyítanod. :D :) Szerintem itt valaki valamit félreértett egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Szerintem pont, hogy nem nekem kéne bizonyítanod. :) Tudom tudom....Csak most megint eszembe jutottak azok az emberkék akik megijednek a 15-ös meg 16-os keréktől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Tudom tudom....Csak most megint eszembe jutottak azok az emberkék akik megijednek a 15-ös meg 16-os keréktől. JÓÓÓREGGELT! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 JÓÓÓREGGELT! :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 JÓÓÓREGGELT! :) Mi az hogy jó reggelt....Nem Daykillernek szántam csak a hsz-nek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mi az hogy jó reggelt....Nem Daykillernek szántam csak a hsz-nek! Mindegy, a lényeg az hogy bármivel ami 13-asnál nagyobb, azzal nem megy, sokat eszik, de ezek különben sem zavaróak mert meghal vele az ember rögtön, és így a többi már nem zavarja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Te jó ég.....Ha lesz időm, meg kedvem, csinálok egy olyan gyorsulós videót mint amiket YouTube-on lehet nézegetni, és akkor el lehet dönteni hogy mennyire nem megy 15-ös kerékkel :D És elhiheted, hogy nem 10litert eszik :D Én sem veszek észre semmi különbséget...sem fogyasztásban, sem pedig abban hogy ne menne annyira mint a 13asokkal...most 195/50 R15 van fent...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mindegy, a lényeg az hogy bármivel ami 13-asnál nagyobb, azzal nem megy, sokat eszik, de ezek különben sem zavaróak mert meghal vele az ember rögtön, és így a többi már nem zavarja :) A lónak a F*szát Fogyaszt többet. Acéllal is 7.2-7.4 a fogyim meg aluval is. Nem is beszélve, hogy jobban veszi a kanyarokat. :D Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nállam is 195/50 a szindróma és semmi. Úgy hogy KACSA. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nem tudja valaki, hogy mennyi pénzt lehetne kérni egy szett ajtódíszlécért? 1998 as, 5 ajtós verdán volt, szép állapotban vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nem tudja valaki, hogy mennyi pénzt lehetne kérni egy szett ajtódíszlécért? 1998 as, 5 ajtós verdán volt, szép állapotban vannak. Én annó 4ezerért adtam el. :) De te álmodban is fórumozol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A lónak a F*szát Fogyaszt többet. Acéllal is 7.2-7.4 a fogyim meg aluval is. Nem is beszélve, hogy jobban veszi a kanyarokat. :) Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nállam is 195/50 a szindróma és semmi. Úgy hogy KACSA. Neeeeem... ahogy fölteszed őket, még bele sem ülsz, már felborul tőle az álló autó is. Autódoktor is megmondta, hogy nem szabad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Neeeeem... ahogy fölteszed őket, még bele sem ülsz, már felborul tőle az álló autó is. Autódoktor is megmondta, hogy nem szabad :) Na menjél, feküdj le aludni. :D Nem fogyaszt többet. Eleve váltóméret. Ha belegondolsz akkor átmérőbe ugyan akkora a 15ös kerék mint a 13as. Az már más tészta, hogy a nyomtáv az nőtt. :D 2-2centit oldalanként de ez csak előnyére vált. :D Meg a kopott gumikkal előbb elkapart az aluval, mint a 13as acéllal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Na menjél, feküdj le aludni. :) Nem fogyaszt többet. Eleve váltóméret. Ha belegondolsz akkor átmérőbe ugyan akkora a 15ös kerék mint a 13as. Az már más tészta, hogy a nyomtáv az nőtt. :D 2-2centit oldalanként de ez csak előnyére vált. :D Meg a kopott gumikkal előbb elkapart az aluval, mint a 13as acéllal. :D A szélesebb gumit azért meg lehet érezni rajta, csak legalább kanyarodni is lehet vele. (jah, nyomtáv nőtt... Meghaaaaalsz. 2 centi, életveszély, gumidoki megmondta :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Na menjél, feküdj le aludni. :D Nem fogyaszt többet. Eleve váltóméret. Ha belegondolsz akkor átmérőbe ugyan akkora a 15ös kerék mint a 13as. Az már más tészta, hogy a nyomtáv az nőtt. :D 2-2centit oldalanként de ez csak előnyére vált. :D Meg a kopott gumikkal előbb elkapart az aluval, mint a 13as acéllal. :D De ezzel a ˝növekedéssel˝ megnött a tapadási felület is :) magasságra nem változik sokat, szal nem értem h sokan miért mondják azt h nem biztonságos...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A szélesebb gumit azért meg lehet érezni rajta, csak legalább kanyarodni is lehet vele. (jah, nyomtáv nőtt... Meghaaaaalsz. 2 centi, életveszély, gumidoki megmondta :) ) Azt nem vitatom, hogy észre lehet venni indulásnál, hogy nagyobb a kerék. De ez itt ki is merült. De legalább jól néz ki. JOBBAN, mint a rozsdás ACÉL... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A szélesebb gumit azért meg lehet érezni rajta, csak legalább kanyarodni is lehet vele. (jah, nyomtáv nőtt... Meghaaaaalsz. 2 centi, életveszély, gumidoki megmondta :) ) Egyetemisták szokása az intellektuális maszturbáció. Ez nem az a jelző hiányzik belőle. Ha Loeb-nek jó a keskeny havon akkor szerintem jó lesz az nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Én annó 4ezerért adtam el. :) De te álmodban is fórumozol? :D Egyébként már lefeküdtem aludni, de nem hagyott nyugodni ez a dolog, hogy kb mennyit ér a cucc. :D Tudod, hogy van ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 De ezzel a ˝növekedéssel˝ megnött a tapadási felület is :) magasságra nem változik sokat, szal nem értem h sokan miért mondják azt h nem biztonságos...:D Persze, hogy a tapadási felület is. Az a lényege. Ettől veszi a kanyarokat. :D Nem billeg. :D Mert nem értenek hozzá. Azt hiszik mert 15ös vagy 17es már nagyobb mint a 13as. Pedig nem ha jók a méretek. Akkor ugyan akkora minta 13as, BALLON kerék. :D max 1-2mili +/- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Egyetemisták szokása az intellektuális maszturbáció. Ez nem az a jelző hiányzik belőle. http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS.../140209RY03.jpg Ha Loeb-nek jó a keskeny havon akkor szerintem jó lesz az nekem is. a téli gumi más tészta és ez a poén már amugy is lelett lőve ősszel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Persze, hogy a tapadási felület is. Az a lényege. Ettől veszi a kanyarokat. :D Nem billeg. :D Mert nem értenek hozzá. Azt hiszik mert 15ös vagy 17es már nagyobb mint a 13as. Pedig nem ha jók a méretek. Akkor ugyan akkora minta 13as, BALLON kerék. :D max 1-2mili +/- Ezek a váltóméretek, csak téged zavarnak. Egyik kerekem se volt még váltóméret :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Persze, hogy a tapadási felület is. Az a lényege. Ettől veszi a kanyarokat. :D Nem billeg. :D Mert nem értenek hozzá. Azt hiszik mert 15ös vagy 17es már nagyobb mint a 13as. Pedig nem ha jók a méretek. Akkor ugyan akkora minta 13as, BALLON kerék. :D max 1-2mili +/- Van ott azért több különbség is mint 1-2mm :) de amugy mivel kisebb az oldalfala, ezért még inkább biztonságosabb is :D meg ugye a nagyobb tapadó felület is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ezek a váltóméretek, csak téged zavarnak. Egyik kerekem se volt még váltóméret :D :) Ott a baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ott a baj. :D De nekem kitölti a kerékjárati ívet a kerék, és nem fér be a fejem a kerék, és a sárvédő közé a fejem :D (és majd ha egyszer nagy leszek, akkor a helyet nem gumival fogom elfoglalni, hanem a felnivel :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts