Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Igen. Ha nem 13-as, hanem nagyobb akkor már 10liter feletti fogyasztás és alig megy az autó. :) Te jó ég.....Ha lesz időm, meg kedvem, csinálok egy olyan gyorsulós videót mint amiket YouTube-on lehet nézegetni, és akkor el lehet dönteni hogy mennyire nem megy 15-ös kerékkel :D És elhiheted, hogy nem 10litert eszik :D Nem tudtad? :D Nem, Nem tudtam :D :D
daykiller Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Te jó ég.....Ha lesz időm, meg kedvem, csinálok egy olyan gyorsulós videót mint amiket YouTube-on lehet nézegetni, és akkor el lehet dönteni hogy mennyire nem megy 15-ös kerékkel :D És elhiheted, hogy nem 10litert eszik :D Nem, Nem tudtam :) :D Szerintem pont, hogy nem nekem kéne bizonyítanod. :D
Jürgen Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Szerintem pont, hogy nem nekem kéne bizonyítanod. :D :) Szerintem itt valaki valamit félreértett egy kicsit...
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Szerintem pont, hogy nem nekem kéne bizonyítanod. :) Tudom tudom....Csak most megint eszembe jutottak azok az emberkék akik megijednek a 15-ös meg 16-os keréktől.
spzoli Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Tudom tudom....Csak most megint eszembe jutottak azok az emberkék akik megijednek a 15-ös meg 16-os keréktől. JÓÓÓREGGELT! :)
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 JÓÓÓREGGELT! :) Mi az hogy jó reggelt....Nem Daykillernek szántam csak a hsz-nek!
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Mi az hogy jó reggelt....Nem Daykillernek szántam csak a hsz-nek! Mindegy, a lényeg az hogy bármivel ami 13-asnál nagyobb, azzal nem megy, sokat eszik, de ezek különben sem zavaróak mert meghal vele az ember rögtön, és így a többi már nem zavarja :)
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Te jó ég.....Ha lesz időm, meg kedvem, csinálok egy olyan gyorsulós videót mint amiket YouTube-on lehet nézegetni, és akkor el lehet dönteni hogy mennyire nem megy 15-ös kerékkel :D És elhiheted, hogy nem 10litert eszik :D Én sem veszek észre semmi különbséget...sem fogyasztásban, sem pedig abban hogy ne menne annyira mint a 13asokkal...most 195/50 R15 van fent...:)
yankee Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Mindegy, a lényeg az hogy bármivel ami 13-asnál nagyobb, azzal nem megy, sokat eszik, de ezek különben sem zavaróak mert meghal vele az ember rögtön, és így a többi már nem zavarja :) A lónak a F*szát Fogyaszt többet. Acéllal is 7.2-7.4 a fogyim meg aluval is. Nem is beszélve, hogy jobban veszi a kanyarokat. :D Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nállam is 195/50 a szindróma és semmi. Úgy hogy KACSA.
mrbis Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Nem tudja valaki, hogy mennyi pénzt lehetne kérni egy szett ajtódíszlécért? 1998 as, 5 ajtós verdán volt, szép állapotban vannak.
yankee Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Nem tudja valaki, hogy mennyi pénzt lehetne kérni egy szett ajtódíszlécért? 1998 as, 5 ajtós verdán volt, szép állapotban vannak. Én annó 4ezerért adtam el. :) De te álmodban is fórumozol? :D
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 A lónak a F*szát Fogyaszt többet. Acéllal is 7.2-7.4 a fogyim meg aluval is. Nem is beszélve, hogy jobban veszi a kanyarokat. :) Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nállam is 195/50 a szindróma és semmi. Úgy hogy KACSA. Neeeeem... ahogy fölteszed őket, még bele sem ülsz, már felborul tőle az álló autó is. Autódoktor is megmondta, hogy nem szabad :D
yankee Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Neeeeem... ahogy fölteszed őket, még bele sem ülsz, már felborul tőle az álló autó is. Autódoktor is megmondta, hogy nem szabad :) Na menjél, feküdj le aludni. :D Nem fogyaszt többet. Eleve váltóméret. Ha belegondolsz akkor átmérőbe ugyan akkora a 15ös kerék mint a 13as. Az már más tészta, hogy a nyomtáv az nőtt. :D 2-2centit oldalanként de ez csak előnyére vált. :D Meg a kopott gumikkal előbb elkapart az aluval, mint a 13as acéllal. :D
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Na menjél, feküdj le aludni. :) Nem fogyaszt többet. Eleve váltóméret. Ha belegondolsz akkor átmérőbe ugyan akkora a 15ös kerék mint a 13as. Az már más tészta, hogy a nyomtáv az nőtt. :D 2-2centit oldalanként de ez csak előnyére vált. :D Meg a kopott gumikkal előbb elkapart az aluval, mint a 13as acéllal. :D A szélesebb gumit azért meg lehet érezni rajta, csak legalább kanyarodni is lehet vele. (jah, nyomtáv nőtt... Meghaaaaalsz. 2 centi, életveszély, gumidoki megmondta :D )
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Na menjél, feküdj le aludni. :D Nem fogyaszt többet. Eleve váltóméret. Ha belegondolsz akkor átmérőbe ugyan akkora a 15ös kerék mint a 13as. Az már más tészta, hogy a nyomtáv az nőtt. :D 2-2centit oldalanként de ez csak előnyére vált. :D Meg a kopott gumikkal előbb elkapart az aluval, mint a 13as acéllal. :D De ezzel a ˝növekedéssel˝ megnött a tapadási felület is :) magasságra nem változik sokat, szal nem értem h sokan miért mondják azt h nem biztonságos...:D
yankee Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 A szélesebb gumit azért meg lehet érezni rajta, csak legalább kanyarodni is lehet vele. (jah, nyomtáv nőtt... Meghaaaaalsz. 2 centi, életveszély, gumidoki megmondta :) ) Azt nem vitatom, hogy észre lehet venni indulásnál, hogy nagyobb a kerék. De ez itt ki is merült. De legalább jól néz ki. JOBBAN, mint a rozsdás ACÉL...
hakapeszimaki Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 A szélesebb gumit azért meg lehet érezni rajta, csak legalább kanyarodni is lehet vele. (jah, nyomtáv nőtt... Meghaaaaalsz. 2 centi, életveszély, gumidoki megmondta :) ) Egyetemisták szokása az intellektuális maszturbáció. Ez nem az a jelző hiányzik belőle. Ha Loeb-nek jó a keskeny havon akkor szerintem jó lesz az nekem is.
mrbis Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Én annó 4ezerért adtam el. :) De te álmodban is fórumozol? :D Egyébként már lefeküdtem aludni, de nem hagyott nyugodni ez a dolog, hogy kb mennyit ér a cucc. :D Tudod, hogy van ez? :D
yankee Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 De ezzel a ˝növekedéssel˝ megnött a tapadási felület is :) magasságra nem változik sokat, szal nem értem h sokan miért mondják azt h nem biztonságos...:D Persze, hogy a tapadási felület is. Az a lényege. Ettől veszi a kanyarokat. :D Nem billeg. :D Mert nem értenek hozzá. Azt hiszik mert 15ös vagy 17es már nagyobb mint a 13as. Pedig nem ha jók a méretek. Akkor ugyan akkora minta 13as, BALLON kerék. :D max 1-2mili +/-
beligrom Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Egyetemisták szokása az intellektuális maszturbáció. Ez nem az a jelző hiányzik belőle. http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS.../140209RY03.jpg Ha Loeb-nek jó a keskeny havon akkor szerintem jó lesz az nekem is. a téli gumi más tészta és ez a poén már amugy is lelett lőve ősszel :)
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Persze, hogy a tapadási felület is. Az a lényege. Ettől veszi a kanyarokat. :D Nem billeg. :D Mert nem értenek hozzá. Azt hiszik mert 15ös vagy 17es már nagyobb mint a 13as. Pedig nem ha jók a méretek. Akkor ugyan akkora minta 13as, BALLON kerék. :D max 1-2mili +/- Ezek a váltóméretek, csak téged zavarnak. Egyik kerekem se volt még váltóméret :D :)
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Persze, hogy a tapadási felület is. Az a lényege. Ettől veszi a kanyarokat. :D Nem billeg. :D Mert nem értenek hozzá. Azt hiszik mert 15ös vagy 17es már nagyobb mint a 13as. Pedig nem ha jók a méretek. Akkor ugyan akkora minta 13as, BALLON kerék. :D max 1-2mili +/- Van ott azért több különbség is mint 1-2mm :) de amugy mivel kisebb az oldalfala, ezért még inkább biztonságosabb is :D meg ugye a nagyobb tapadó felület is...
yankee Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ezek a váltóméretek, csak téged zavarnak. Egyik kerekem se volt még váltóméret :D :) Ott a baj. :D
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ott a baj. :D De nekem kitölti a kerékjárati ívet a kerék, és nem fér be a fejem a kerék, és a sárvédő közé a fejem :D (és majd ha egyszer nagy leszek, akkor a helyet nem gumival fogom elfoglalni, hanem a felnivel :) )
Recommended Posts