Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha nincs törzskönyve akkor kell... ha jól tudom így van...nem 100% :)

Az az igazság, hogy apámé volt a kocsi, ő pedig utalvány (mozgáskorlátozott) beszámításával vette a kocsit. Azzal a kikötéssel, hogy 3 évig nem adhatja el. Így a törzskönyve a hivatalban van még. Nem tudom, hogy ilyen esetben kiadják e.

Megosztás:

Az az igazság, hogy apámé volt a kocsi, ő pedig utalvány (mozgáskorlátozott) beszámításával vette a kocsit. Azzal a kikötéssel, hogy 3 évig nem adhatja el. Így a törzskönyve a hivatalban van még. Nem tudom, hogy ilyen esetben kiadják e.

Szerintem vissza kell fizetni a 3kilót...persze ez sem 100%

Megosztás:

Most túrom a guglit,minta a totalcaron az "autojogász" írt volna már erről...de szerintem átírás nincs törzskönyv nélkül azt meg csak akkor adják ki határidő előtt ha visszafizetik a 3kilót.

Utánanéztem, elvileg 2007. szept. ben vettük a kocsit, szóval elvileg 2010.szept. ben járt le. De apám halála miatt nem is szóltak semmit. De a jövőhéten mindenképp bemegyek az okmány iródába.

Megosztás:

Utánanéztem, elvileg 2007. szept. ben vettük a kocsit, szóval elvileg 2010.szept. ben járt le. De apám halála miatt nem is szóltak semmit. De a jövőhéten mindenképp bemegyek az okmány iródába.

Akkor szerintem az örökös(ök)-nek simán odaadják a törzskönyvet.

Eredetvizsga talán nincs viszont dupla vagyonszerzési illeték biztosan lesz. (cm3*18FT*2)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.