Jürgen Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Csak fel ne kerüljön neadjisten, mert 10+ literes fogyasztásod lesz, és még nem is fog menni. :) Nekem már amúgy is, akkor mehet fel a 17-es. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nekem már amúgy is, akkor mehet fel a 17-es. :D Ja, akkor már tökmindegy. :D Olajszintet néztél azóta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 :) Mesterséges Intelligencia. :D Hasonlót fejlesztek már 3 éve, de már készül hozzá a grafikus környezet, aztán a virtuális "világ". :D Sima parancssorban eléggé okos már. :D Nabazz! Aztán majd öntudatra ébred és jól leatombombázza nekünk a világot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nabazz! Aztán majd öntudatra ébred és jól leatombombázza nekünk a világot. :D Kizárt! Netre nincs kiengedve. :D Bár lehet jobb lenne az atom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Mindenki kidőlt, csak zolival sörözünk még mindig? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Mindenki kidőlt, csak zolival sörözünk még mindig? :) Jelen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jelen. :D Dreher megbontva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Dreher megbontva? :D Már el is van felejtve.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Mindenki kidőlt, csak zolival sörözünk még mindig? :) Nem minden troll iszik egymagában otthon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem minden troll iszik egymagában otthon! :) Csak aki dolgozik másnap mr... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem minden troll iszik egymagában otthon! :D Az nem trollság. :D Az a trollság, ami akkor megy itt, mikor ti moderátorok isztok egy kocsmában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Csak aki dolgozik másnap mr... :D Hétvégén csak a szegények dolgoznak. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Az a trollság, ami akkor megy itt, mikor ti moderátorok iszok egy kocsmában. :D 4 sör és már írni sem tud! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 4 sör és már írni sem tud! :) na te progresszíves. hol van a hiba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 na te progresszíves. hol van a hiba? :) Fejtsd ki nekem mesemetálos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Fejtsd ki nekem mesemetálos! :) Inkább hallgatok mesemetált, mint ugyanazon akkordokból álló "gitárszólót". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ja, akkor már tökmindegy. :D Olajszintet néztél azóta? :) Néztem, a min és a max közt félúton van, az jó, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Néztem, a min és a max közt félúton van, az jó, nem? Jó, direkt nem töltöttem tele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Inkább hallgatok mesemetált, mint ugyanazon akkordokból álló "gitárszólót". :D Mer a klisékre épülő zenéd izgalmasabb.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mindenki kidőlt, csak zolival sörözünk még mindig? :) Még csak most bontom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Még csak most bontom :) pudingok vagytok mind Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Még csak most bontom :D A nagy sörözés után meg mindenki alszik még? :) odakint meg már süt a nap :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A nagy sörözés után meg mindenki alszik még? :) odakint meg már süt a nap :D :D Ez a napsütés nem az igazi...arra még várok pár hetet (hónapot) :D Hideg van kint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Dreher megbontva? :D Nekem most szűk hetem lesz! Ügyi-fogyi leszek! Egész héten elküldhetnek, akár több 100 kilométerre, az éjszaka közepén is! :) Hárman ügyelünk a Dunától keletre. Egy pösti, egy Miskolci, egy Békéscsabai. A Tescosok előszeretettel jelentenek éjszaka hibát! Na meg a benzinkutak. Hétfőn, meló után kezdődik, 4-től reggel 8-ig. Hétvégén meg egész nap! Alkohol 0.00% :D De ma este még belehúzhatnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ez a napsütés nem az igazi...arra még várok pár hetet (hónapot) :) Hideg van kint :D Hát hidegnek hideg van az igaz :D de idebentröl már szépen mutat legalább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts