Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nemtudom Tiv hogy van vele, de nekem van minimális infotudásom :D :D Be tudom kapcsolni a notimat. :) Amugy tényleg sík h...e vagyok hozzá. De használni tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 :D Be tudom kapcsolni a notimat. :) Amugy tényleg sík h...e vagyok hozzá. De használni tudom. :D énse vagyok informatikus, nem irónikusan mondtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Enyémen is winfos mobile van, egyedi panasonic GPS szoftverrel és térképpel. :) Bár, ha a rúteremet képes vagyok torrentezésre használni (200MHz, linux :D), akkor ezt miért ne tudnám okosabbá tenni, ugye. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Enyémen is winfos mobile van, egyedi panasonic GPS szoftverrel és térképpel. :) Bár, ha a rúteremet képes vagyok torrentezésre használni (200MHz, linux :D), akkor ezt miért ne tudnám okosabbá tenni, ugye. :D [_] open stack :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Enyémen is winfos mobile van, egyedi panasonic GPS szoftverrel és térképpel. :) Bár, ha a rúteremet képes vagyok torrentezésre használni (200MHz, linux :D), akkor ezt miért ne tudnám okosabbá tenni, ugye. :D Miért nem teszel rá valami ingyé frissíthető navit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 [_] open stack :) STFU while you dont help to anybody in this forum, kthxbai. :D Shit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Miért nem teszel rá valami ingyé frissíthető navit? :D Gondoltam már rá, csak mostanában lusta vagyok. :D Nameg jobb ötletem támadt, csak ahhoz elő kéne vennem a programozói skilleket. :D Visual Studio 2010 azért van telepítve. :D Hjaj.. grafikus motoromat is kéne gyártanom tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 STFU while you dont help to anybody in this forum, kthxbai. :D Shit. :D kettékockaaaaaa :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 kettékockaaaaaa :) :D Nana! Hagyd abba a szlengelést. :D Nézzél taahmot inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nana! Hagyd abba a szlengelést. :) Nézzél taahmot inkább. Nőzés in process. :D Novy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Gondoltam már rá, csak mostanában lusta vagyok. :D Nameg jobb ötletem támadt, csak ahhoz elő kéne vennem a programozói skilleket. :D Visual Studio 2010 azért van telepítve. :D Hjaj.. grafikus motoromat is kéne gyártanom tovább. :) Hát persze....lustaság fél egészség :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nőzés in process. :) Novy. jaja ő a, ma már a szerelő cimbinél parkolt, vagyis pár napja, kívülről egész szép állapota van, de a beltér :S szerintem ahhoz kellesz neki egy komplett beltér. Az orra mondjuk buta így gyárilag, nemtudom azzal kezdenek e vmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 jaja ő a, ma már a szerelő cimbinél parkolt, vagyis pár napja, kívülről egész szép állapota van, de a beltér :S szerintem ahhoz kellesz neki egy komplett beltér. Az orra mondjuk buta így gyárilag, nemtudom azzal kezdenek e vmit :D Múltkor nézegettem őket hasznaltautón. Volt egy zölt, mpacketes. Na az úúbazdmeg. 8kiló volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Múltkor nézegettem őket hasznaltautón. Volt egy zölt, mpacketes. Na az úúbazdmeg. 8kiló volt... :) Ma Mitju mutogatta hogy akar egy szolid toldat készletet venni a 7esére, és tényleg egy kis szolíd cucc, de az első toldat vmi baromi béna, neki meg már a V8as köténye van fent, ami nagyon illik hozzá, mondtam neki, ha azt lecseréli minden nap fikázni fogom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ma Mitju mutogatta hogy akar egy szolid toldat készletet venni a 7esére, és tényleg egy kis szolíd cucc, de az első toldat vmi baromi béna, neki meg már a V8as köténye van fent, ami nagyon illik hozzá, mondtam neki, ha azt lecseréli minden nap fikázni fogom :) Kérd el tőle, és majd két év múlva eladod neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kérd el tőle, és majd két év múlva eladod neki... :D jó ötlet, de nem húzom be, minden alkatrészt nagyker áron ad stb :) jofej gyerek, csak sokat fikázza az opelokat, főleg az enyémet direkt :D de mindig csak röhög magába olyankor :D de ma:D :D :D :D :lol: viszasírta az én opelomat, mert vmi ######vágenybe cserélt váltótartó bakot, és aztmondta, hogy minden mindennel összefogatva, összekötve -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 jó ötlet, de nem húzom be, minden alkatrészt nagyker áron ad stb :) jofej gyerek, csak sokat fikázza az opelokat, főleg az enyémet direkt :D de mindig csak röhög magába olyankor :D de ma:D :D :D :D :D viszasírta az én opelomat, mert vmi ######vágenybe cserélt váltótartó bakot, és aztmondta, hogy minden mindennel összefogatva, összekötve :lol: Kérdezd meg tőle, milyen jó vezérlést cserélni a passaton. -_- Homlokfalat előre lehet húzni kompletten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kérdezd meg tőle, milyen jó vezérlést cserélni a passaton. :) Homlokfalat előre lehet húzni kompletten. :D akárcsak a superb skodán, ami 1.9tdi, csináltunk olyat, maga a vezérlés egyszerű, jol jelölték egyértelmű:D De ott is szét kell bontani mindent, lámpák hűtő zárdíh lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 és ott van a gyik társalgóban a gyújtókábel csere leírás, képekkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 és ott van a gyik társalgóban a gyújtókábel csere leírás, képekkel. :) király. Ha nem fém szálas kábel, akkor milyen? Azzal megoldható így?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 király. Ha nem fém szálas kábel, akkor milyen? Azzal megoldható így?? Ahogy megfigyeltem a szénszálasaimnál, azok is eléggé rugalmasak, meg azok is vissza vannak hajtva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Hopp egy CAR400 kézikönyvvel, kóddal, újszerű állapot 4000Ft-ért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 és ott van a gyik társalgóban a gyújtókábel csere leírás, képekkel. :D Nem, az már nincs ott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem, az már nincs ott. :) :D Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Eltudnám viselni... csak a 60 lónak nem tetszene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts