spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A bimmer vonal szerintem én vagyok,de te is linkeltél már e24-et,úgyhogy bazd arcon magad te is! Jó de te hibás vagy. :) Ahogy Tomakk mondaná. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Végülis semmi gond, de van olyan topic is....akár kapásból oda is be lehet írni -linkeni az off autókat. Vagy mittudomén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Végülis semmi gond, de van olyan topic is....akár kapásból oda is be lehet írni -linkeni az off autókat. Vagy mittudomén. :) A saját autóm is off mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Végülis semmi gond, de van olyan topic is....akár kapásból oda is be lehet írni -linkeni az off autókat. Vagy mittudomén. :) ne erőltesd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem akarok kötekedni... a képed nem aktuális :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 fejtámla is kell rá. :D Minek az neked? :) Nem te ülsz hátul. Nem is zavar a hátranézésben sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Minek az neked? :) Nem te ülsz hátul. Nem is zavar a hátranézésben sem. :D Ha van fejtámla, akkor sem zavar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ma emlegette apum hogy autót ideje lenne lecserélni (mármint az övét)... nem tudom rábeszéljem e egy Zafirára (A) 1,6-os benzines motorral... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 (edited) A saját autóm is off mi? :D ne erőltesd. :D Végüli igazatok van csak eszembe jutott, hogy voltak olyan idők amikor már azért is offkirálynak kiáltottak ki, mert az egyéb csevegésbe nem az autóról írtam. De hagyjuk, bocs hogy szóltam. :) Nem akarok kötekedni... a képed nem aktuális :D Mingyá keresek valamit..... :D Jó lesz? :D Módosítva Január21, 2011 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ma emlegette apum hogy autót ideje lenne lecserélni (mármint az övét)... nem tudom rábeszéljem e egy Zafirára (A) 1,6-os benzines motorral... :D Nekem tetszenek,a minap nézegettem őket a használtautón.De inkább 1.8 szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nekem tetszenek,a minap nézegettem őket a használtautón.De inkább 1.8 szerintem. :D Na ja, az könnyebben mozgatja az 100% :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na ja, az könnyebben mozgatja az 100% :D Asszem 1350 kg alapból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A bimmer vonal szerintem én vagyok,de te is linkeltél már e24-et,úgyhogy bazd arcon magad te is! Ma elhozták haverék a 6ost.... ráfér egy kevés szerelgetés, de durva lesz :) Ja Sp, Sági úré :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ma elhozták haverék a 6ost.... ráfér egy kevés szerelgetés, de durva lesz :) Ja Sp Sági úré :D Mármint a 6os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mármint a 6os? kimaradt előbb egy vessző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Asszem 1350 kg alapból. :) Ha az 1.6 zafirába beülnek négyen,akkor én a Corsával komoly ellenfél vagyok szerintem. :D Most,hogy így szóba került asszem lámpánál nyomtam már le ugyanilyen szituációban Zafirát! :D (Gondolom 1.6volt.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ma elhozták haverék a 6ost.... ráfér egy kevés szerelgetés, de durva lesz :) Ja Sp, Sági úré :D Kell a kutyának is valami. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ha az 1.6 zafirába beülnek négyen,akkor én a Corsával komoly ellenfél vagyok szerintem. :) Most,hogy így szóba került asszem lámpánál nyomtam már le ugyanilyen szituációban Zafirát! :D (Gondolom 1.6volt.) Na az könnyen megeshet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kell a kutyának is valami. :) CSak körbeszaladtam rajta, és az érdekessége az hogy a belseje van nagyon szét, de külsőre nagyon jó állapotban van, ahhoz képest, hogy ugye 20év körüli kocsi... persze majd ha belelendültek majd eldől mi a teljes igazság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 CSak körbeszaladtam rajta, és az érdekessége az hogy a belseje van nagyon szét, de külsőre nagyon jó állapotban van, ahhoz képest, hogy ugye 20év körüli kocsi... persze majd ha belelendültek majd eldől mi a teljes igazság. :) A legfiatalabb is 25éves. :D A BMW nem rohad...talán az e30 egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nekem is tudnál? Carrera 430 GPS em van, SD kártyán iGO8 teljes eu. Az iGo több mint másfél éves, jó lenne frissíteni. Tudok. Ragaszkodsz az IGO 8-hoz és a teljes EU-hoz? Primo 1.1-em, van, azt tudok adni. A legfrissebb térképem 2010 szept. Teljes EU is megoldható, de ahhoz kell egy kis idő :) 2 gb. Nehéz lenne megoldani elvinni az egész cuccot. Más megoldás nincs? :D Ha tudod, mit kell mókolni, hogy elinduljon, felteszem a privátomra és adok linket. Letölt, bemásol, elindít..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tudok. Ragaszkodsz az IGO 8-hoz és a teljes EU-hoz? Primo 1.1-em, van, azt tudok adni. A legfrissebb térképem 2010 szept. Teljes EU is megoldható, de ahhoz kell egy kis idő :) Ha tudod, mit kell mókolni, hogy elinduljon, felteszem a privátomra és adok linket. Letölt, bemásol, elindít..... Megpróbálom:) Amugy a teljes navi az sd kártyán van. A kütyün nincs semmi. Átmásoltam egy másik kártyára is, és azzal is tökéletesen megy. De kipróbálnám azt a Primo-t.:D Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Megnéztem ma ezt az A.G.A. autósboltot Fehérváron, amit tegnap írtatok, és én meg írtam, hogy megszűnt. Hát nem szűnt meg, de +90%-os Megalight-juk nincs, csak +50. Szóval aki +90-re pályázik, irány a Tungsram bolt! :) Holnapra hoznak, én hétfőre rakattam el magamnak egy párat :D . Amúgy a +50-est majdnem megvettem, olyan szép kééék volt a búrája :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A legfiatalabb is 25éves. :) A BMW nem rohad...talán az e30 egy kicsit. ez vicces :D Az első egybelámpás 3mas, nemtudom a kasztni kódot bocsi, az rohad mint egy rossz lada... meg az összes abbol a szériábol való az 5ös is meg a 7es is eléggé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Holnapra hoznak, én hétfőre rakattam el magamnak egy párat :D . Amúgy a +50-est majdnem megvettem, olyan szép kééék volt a búrája :D . +90% nak is kék azt hiszem és nagyon széépen világít főleg ha van mellette egy kék helyzetjelző! :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts