beligrom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://acidcow.com/pics/20110117/acid_picdump_01.jpg Nagyon feszül az a sz.r. Sziszegni fog, vagy leugrik a szelepről. (igen tudom hogy megtaláltam a lényeget :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Amúgy tudna valaki segíteni? Nem az enyém szerencsére, X12SZ Emmi? http://kepfeltoltes.hu/110121/DSC_7029_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110121/DSC_7033_www...ltoltes.hu_.jpg A motorhőfok felmegy 90 fokra? Ha nem akkor termosztát off. Attól szokott ilyen trutymós lenni. A belső párásodás okát meg a pollenszűrő környékén kell keresni. Vagy a pollenszűrő off, vagy a műanyag háza szokta beereszteni a vizet,mert ahol kapcsolódik a tűzfalhoz megadta magát a tömítés. Én FBS ragasztóval odaragasztottam,azóta nem csepeg be a víz akármilyen égszakadás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://acidcow.com/pics/20110117/acid_picdump_01.jpg Kint van a dereka, meg fog fázni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A motorhőfok felmegy 90 fokra? Ha nem akkor termosztát off. Attól szokott ilyen trutymós lenni. A belső párásodás okát meg a pollenszűrő környékén kell keresni. Vagy a pollenszűrő off, vagy a műanyag háza szokta beereszteni a vizet,mert ahol kapcsolódik a tűzfalhoz megadta magát a tömítés. Én FBS ragasztóval odaragasztottam,azóta nem csepeg be a víz akármilyen égszakadás van. Valamint a sok rövidtávtól, ami alatt nem melegszik fel a motor, vagy alig üzemel üzemmeleg állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A motorhőfok felmegy 90 fokra? Ha nem akkor termosztát off. Attól szokott ilyen trutymós lenni. A belső párásodás okát meg a pollenszűrő környékén kell keresni. Vagy a pollenszűrő off, vagy a műanyag háza szokta beereszteni a vizet,mert ahol kapcsolódik a tűzfalhoz megadta magát a tömítés. Én FBS ragasztóval odaragasztottam,azóta nem csepeg be a víz akármilyen égszakadás van. Leginkább akkor ilyen trutymós, amikor hengerfejes a motor és összekeveredik a hűtőfolyadék a motorolajjal nem? Ez kis szerencsével átégett tömítés is lehet, rosszabb esetben HF csere/javítás gépműhelyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Helló! A képeid között azt a fénycsóva cuccot azt hogy csináltad??? :) me zsír nagyon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Leginkább akkor ilyen trutymós, amikor hengerfejes a motor és összekeveredik a hűtőfolyadék a motorolajjal nem? Ez kis szerencsével átégett tömítés is lehet, rosszabb esetben HF csere/javítás gépműhelyben. Na, majd megmondom hogy figyeljék a vizet/olajat, meg a hőmérőt (bár arra azt mondták, hogy jó). Hangra egyébként nem rossz, de ha én megláttam volna a kereskedésben, sírva rohantam volna el tőle :D Úgy össze van gányolva, és látszik rajta hogy rommá volt törve. Elején minden csálén áll, még a vonószem is úgy vissza van hajolva, hogy nem tudnád ráakasztani a kötelet :D Motortér alvázvédővel van kikenve, de csak ameddig beértek. A kerékjárati ív hiányzik, csak a műanyag lemez van a kerék fölött egyik oldalon. Egész kocsit átfújták ezüstre, de olyan igénytelenül, hogy már rozsdásodik sok helyen, és csak odáig fújták, ameddig elértek. Pl pótkerék alól nem vették ki azt a gumi cuccot, hanem körbefújták :D És drágább volt mint az én Astrám ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nagyon feszül az a sz.r. Sziszegni fog, vagy leugrik a szelepről. (igen tudom hogy megtaláltam a lényeget :D :) ) Bolond likból bolond szél fúj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mennyi volt, mit tud? ha már ilyen gáz az állapota? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mennyi volt, mit tud? ha már ilyen gáz az állapota? :) Full extra 3 ajtó 45 halott ló ajtó nélküli kesztyűtartó nincs középső kijelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Leginkább akkor ilyen trutymós, amikor hengerfejes a motor és összekeveredik a hűtőfolyadék a motorolajjal nem? Ez kis szerencsével átégett tömítés is lehet, rosszabb esetben HF csere/javítás gépműhelyben. Nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 GM :D [saab motoros vauxhall] Egyszer volt nálam egy YS3CC motor (2000cm3 96kW), akkor eljátszottam a gondolattal, de előbb ment el a Saab, minthogy jött volna az Opel. Na meg nem is értek hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Full extra 3 ajtó 45 halott ló ajtó nélküli kesztyűtartó nincs középső kijelző Nem fekete volt ez valamikor? Csak mert elmentünk megnézni egy sz.rkupacot még tavaly ősszel valamikor, és kifejezetten ráillik a leírt állapot arra, csak a szín nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem fekete volt ez valamikor? Csak mert elmentünk megnézni egy sz.rkupacot még tavaly ősszel valamikor, és kifejezetten ráillik a leírt állapot arra, csak a szín nem :D Ahova nem értek el se alvázvédővel, se ezüsttel, ott fehér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Helló! A képeid között azt a fénycsóva cuccot azt hogy csináltad??? :) me zsír nagyon! :D Hali! Spzoli mobiljának a világításával és olyan fényképezővel, ami tud hosszú exponálási időt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem. :D Akkor biztos az én kapuccsínóm sem HF :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Akkor biztos az én kapuccsínóm sem HF :) Lehet attól is, de ez amúgy általános eset télen, rövidtávokon. Enyém is ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hali! Spzoli mobiljának a világításával és olyan fényképezővel, ami tud hosszú exponálási időt :D Keresnem kell akkor olyan gépet :)eljátszanék vele :) nekemis bejön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mennem kéne omega kormányoszlopot cserélni, de naggyon nincs kedvem...:D jó kis játék lessz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hali! Spzoli mobiljának a világításával és olyan fényképezővel, ami tud hosszú exponálási időt :D Hasonlóra tippeltem mármint hosszú exponálási időre, csak azért nem voltam benne biztos mert nem vagy több helyen, mármint a kép fix csak a csík szaladgált! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Keresnem kell akkor olyan gépet :)eljátszanék vele :D nekemis bejön :D Nem tudom milyen képre gondolsz, de ha akkor tényleg qrva jó móka :D Olyan gépet keress, ami tud B (ulb) záridőt. Ez azt jelenti, hogy addig van nyitva a tükör, amíg nyomvatartod a gombot. Persze egy állvány se árt hozzá. Mi nyáron szoktunk ilyenekkel játszani, bográcsozás után, de lehet mindenfélével, a fáklya talán a legtutibb, csak volt akinek el kellett magyarázni, hogy ne hadonásszon vele túl gyorsan, mert mindenkit beborít égő lámpaolajjal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem tudom milyen képre gondolsz, de ha akkor tényleg qrva jó móka :D Olyan gépet keress, ami tud B (ulb) záridőt. Ez azt jelenti, hogy addig van nyitva a tükör, amíg nyomvatartod a gombot. Persze egy állvány se árt hozzá. Mi nyáron szoktunk ilyenekkel játszani, bográcsozás után, de lehet mindenfélével, a fáklya talán a legtutibb, csak volt akinek el kellett magyarázni, hogy ne hadonásszon vele túl gyorsan, mert mindenkit beborít égő lámpaolajjal :) Havert épp ráizzítottam a témára hogy csináljon nekem is ilyet mondta épp most tanulja Ezeket linkelte 1 Ebből meg csináljon Opel jelet! (Nem elvenni az ötletet!) :D 2 Egeret a kép fölé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem tudom milyen képre gondolsz, de ha akkor tényleg qrva jó móka :D Olyan gépet keress, ami tud B (ulb) záridőt. Ez azt jelenti, hogy addig van nyitva a tükör, amíg nyomvatartod a gombot. Persze egy állvány se árt hozzá. Mi nyáron szoktunk ilyenekkel játszani, bográcsozás után, de lehet mindenfélével, a fáklya talán a legtutibb, csak volt akinek el kellett magyarázni, hogy ne hadonásszon vele túl gyorsan, mert mindenkit beborít égő lámpaolajjal :) Hát igen nem egy jó dolog hadonászni a fákjával...fájdalmas tud lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hali! Spzoli mobiljának a világításával és olyan fényképezővel, ami tud hosszú exponálási időt :D Ott se vótam, nem segítek senkinek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts