Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A motorhőfok felmegy 90 fokra? Ha nem akkor termosztát off. Attól szokott ilyen trutymós lenni.

A belső párásodás okát meg a pollenszűrő környékén kell keresni. Vagy a pollenszűrő off, vagy a műanyag háza szokta beereszteni a vizet,mert ahol kapcsolódik a tűzfalhoz megadta magát a tömítés. Én FBS ragasztóval odaragasztottam,azóta nem csepeg be a víz akármilyen égszakadás van.

Megosztás:

A motorhőfok felmegy 90 fokra? Ha nem akkor termosztát off. Attól szokott ilyen trutymós lenni.

A belső párásodás okát meg a pollenszűrő környékén kell keresni. Vagy a pollenszűrő off, vagy a műanyag háza szokta beereszteni a vizet,mert ahol kapcsolódik a tűzfalhoz megadta magát a tömítés. Én FBS ragasztóval odaragasztottam,azóta nem csepeg be a víz akármilyen égszakadás van.

Valamint a sok rövidtávtól, ami alatt nem melegszik fel a motor, vagy alig üzemel üzemmeleg állapotban.

Megosztás:

Leginkább akkor ilyen trutymós, amikor hengerfejes a motor és összekeveredik a hűtőfolyadék a motorolajjal nem?

Ez kis szerencsével átégett tömítés is lehet, rosszabb esetben HF csere/javítás gépműhelyben.

Megosztás:

Leginkább akkor ilyen trutymós, amikor hengerfejes a motor és összekeveredik a hűtőfolyadék a motorolajjal nem?

Ez kis szerencsével átégett tömítés is lehet, rosszabb esetben HF csere/javítás gépműhelyben.

Na, majd megmondom hogy figyeljék a vizet/olajat, meg a hőmérőt (bár arra azt mondták, hogy jó).

Hangra egyébként nem rossz, de ha én megláttam volna a kereskedésben, sírva rohantam volna el tőle :D

Úgy össze van gányolva, és látszik rajta hogy rommá volt törve.

Elején minden csálén áll, még a vonószem is úgy vissza van hajolva, hogy nem tudnád ráakasztani a kötelet :D

Motortér alvázvédővel van kikenve, de csak ameddig beértek.

A kerékjárati ív hiányzik, csak a műanyag lemez van a kerék fölött egyik oldalon.

Egész kocsit átfújták ezüstre, de olyan igénytelenül, hogy már rozsdásodik sok helyen, és csak odáig fújták, ameddig elértek. Pl pótkerék alól nem vették ki azt a gumi cuccot, hanem körbefújták :D

És drágább volt mint az én Astrám ...

:)

Megosztás:

Hali! Spzoli mobiljának a világításával és olyan fényképezővel, ami tud hosszú exponálási időt :D

Hasonlóra tippeltem mármint hosszú exponálási időre, csak azért nem voltam benne biztos mert nem vagy több helyen, mármint a kép fix csak a csík szaladgált! :)

Megosztás:

Keresnem kell akkor olyan gépet :)eljátszanék vele :D nekemis bejön :D

Nem tudom milyen képre gondolsz, de ha

akkor tényleg qrva jó móka :D

Olyan gépet keress, ami tud B (ulb) záridőt. Ez azt jelenti, hogy addig van nyitva a tükör, amíg nyomvatartod a gombot.

Persze egy állvány se árt hozzá.

Mi nyáron szoktunk ilyenekkel játszani, bográcsozás után, de lehet mindenfélével, a fáklya talán a legtutibb, csak volt akinek el kellett magyarázni, hogy ne hadonásszon vele túl gyorsan, mert mindenkit beborít égő lámpaolajjal :)

Megosztás:

Olyan gépet keress, ami tud B (ulb) záridőt. Ez azt jelenti, hogy addig van nyitva a tükör, amíg nyomvatartod a gombot.

Mi nyáron szoktunk ilyenekkel játszani, bográcsozás után, de lehet mindenfélével, a fáklya talán a legtutibb, csak volt akinek el kellett magyarázni, hogy ne hadonásszon vele túl gyorsan, mert mindenkit beborít égő lámpaolajjal :)

Havert épp ráizzítottam a témára hogy csináljon nekem is ilyet mondta épp most tanulja

Ezeket linkelte

1

Ebből meg csináljon Opel jelet! (Nem elvenni az ötletet!) :D

2

Egeret a kép fölé! :D

Megosztás:

Hát igen nem egy jó dolog hadonászni a fákjával...fájdalmas tud lenni :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.