spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De jó szellős a motortér. :D 280le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 az elsőből meg a 3.ból kéne a hátsó ülés sor :) http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=734059 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De jó szellős a motortér. :D Igaz. Ha már úgyis ennyi hely van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Szedd össze magad, ez opel fórum! :) ... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Egyébként tényleg meg kellene már néznem annak a hídnak a környékét is. Haveromék arra laknak (Óceánárok utca) és már jó régen ittam nála sört :) Nah, az Ócejánároktól kb 500 méterre vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hallgatlak. :) :D köllene az egész cucc.... mekkora kártya van benne gb-ben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nah, az Ócejánároktól kb 500 méterre vagyok :D :D Akkó mé nem rúgtunk mi még be soha együtt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Szedd össze magad, ez opel fórum! :) Én támogatnám,ha Béla lenne a reklámarc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 köllene az egész cucc.... mekkora kártya van benne gb-ben ? 2 gb. Nehéz lenne megoldani elvinni az egész cuccot. Más megoldás nincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én támogatnám,ha Béla lenne a reklámarc! Ki az a Béla? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nah, az Ócejánároktól kb 500 méterre vagyok :D Na mi van? Megijedtél egy sörtől? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na mi van? Megijedtél egy sörtől? :) Igen, félek tőle, ezért pusztítom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mennyiért adod? Amennyiért én is vettem :) Amúgy tudna valaki segíteni? Nem az enyém szerencsére, X12SZ Emmi? Amúgy én is nemrég frissítettem az Igo-t, és műxik rendesen :D Jah, Dáwid, leírtam már egyszer hogyan tervezem a hétfőmet, valamikor össze tudunk futni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Amennyiért én is vettem :) Amúgy tudna valaki segíteni? Nem az enyém szerencsére, X12SZ Emmi? http://kepfeltoltes.hu/110121/DSC_7029_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110121/DSC_7033_www...ltoltes.hu_.jpg Víz nem fogy belőle? :D (meg dobsz egy PÜ-t hogy mikor jössz a szitibe?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Víz nem fogy belőle? :) (meg dobsz egy PÜ-t hogy mikor jössz a szitibe?) Hétfőn ott leszek valahogy majdnem egész nap, de még alakul a napirendem. Ami tuti, hogy 8-10ig vizsgázok, aztán leszek mindenfelé. Majd ha kialakul pontosan írok :D Ja, a víz. Nem tudom, most láttam először :D De a Cold jelzés fölött van, és nem láttam benne olajfoltokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hétfőn ott leszek valahogy majdnem egész nap, de még alakul a napirendem. Ami tuti, hogy 8-10ig vizsgázok, aztán leszek mindenfelé. Majd ha kialakul pontosan írok :) Ja, a víz. Nem tudom, most láttam először :D De a Cold jelzés fölött van, és nem láttam benne olajfoltokat. Nem csak rövid távokon használják azt a Corsát? Mert attól lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Igen, félek tőle, ezért pusztítom :) Hát akkor egyszer tényleg egyesíteni kellene erőinket és megsemmisítő csapást mérni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem csak rövid távokon használják azt a Corsát? Mert attól lehet. Napi kb 10-14 km egyhuzamban, annál hosszabbakat szerintem nem megy. Ami fura, hogy ennél én rövidebbeken használom az Astrát, és ilyennek nyomát se látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Napi kb 10-14 km egyhuzamban, annál hosszabbakat szerintem nem megy. Ami fura, hogy ennél én rövidebbeken használom az Astrát, és ilyennek nyomát se látom. Ha nem fogy a víz akkor nem kell foglalkozni vele. A hideg miatt kicsapódik. Ne kóstold meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ha nem fogy a víz akkor nem kell foglalkozni vele. A hideg miatt kicsapódik. Ne kóstold meg! :D Okéoké, azt hiszem ezt be tudom tartani :) Panaszkodtak rá, hogy belülről csupa víz mindig az ablak, végighúztam rajta az ujjamat, azt megkóstoltam, de nem volt édes. Még szerencse, mert az édes mérgező :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ha nem fogy a víz akkor nem kell foglalkozni vele. A hideg miatt kicsapódik. Ne kóstold meg! :D :) Nem tudom elképzelni hogy valaki késztetést érezzen ezt a g...khm...-t megkóstolni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 :) Nem tudom elképzelni hogy valaki késztetést érezzen ezt a g...khm...-t megkóstolni :D :D Most méé, nem guszta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Most méé, nem guszta? :) Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagy mókusok süteménybe tölthetik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ennyire azé ne, én hiányoltam a 60lóval is a fékerőt... főleg mikor erdei utakon gangoltunk lefelé, azért a 60ló is eléri a 140et-160at nyugodtan, és olyankor jó lett volna ha van több fékerő, meg ha nem melegszik el, igaz nem 165ös gumival :D JAaa tulszervósítást én se szeretem, rönő meg egyes fiatok, rá se léptél a fékre, és befeszül az öv :D Neked már nem a gyári kis devandered van igaz? Háááát kérem szépen én tudom, hogy mikor kevés a gyári fék az Astrán! Semmi erdei úton lefelé, meg 140 nél.... Amikor a 60 lovassal jártam még Európát, bizony volt eset amikor pillanatok alatt őszültem meg! Német autópályán órák óta padlógázon a kétszer 3 sávoson a belső sávban, és amikor a belső sáv úgy hirtelen el talál fogyni! Jobbról melletted meg tömött sorokban a kocsik! No ott volt kevés a gyári fék! Mintha a kőpadlót tapostam volna, de lassulás az semmi..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na, hiába a halogénfétis, keddig zárva van a Tungsram bolt leltár miatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts