daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mire nem telik a vasutasoknak... Ugye? Munkatársamé amúgy és nonstop csesztetem vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 830000 ? :) neheeeeeeemááárrr :D :D Annak az ára nekem se jött be :D Amúgy épp ma gondolkodtam el, hogy lehet maradok az F-nél ha cserés lesz a mostani... de mindenképp erősebb, jobban felszerelt kell...lehetőleg TD :D Ezek a 82 Le-s változatok elég szimpatikusak :D Na de ez most még csak gondolat szintjén van meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Elfogadnám az enyém helyett ezeket: 1. 2. 3. az elsőből meg a 3.ból kéne a hátsó ülés sor :) egyébként ezek drágák, de tényleg szépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Én csakcsak felhívnám a Lángautó Székesfehérvári boltját, mert ha van, akkor ott 3200 / pár :) Székesfehérvár (Nagykereskedés) A.G.A. Car Ker. Kft. 8000 Székesfehérvár, Móri út 154. Tel:(22) 340-314 Fax: (22) 313-607 ui: Remélem amik nálam vannak is el fognak kelni :D Dáwid, Breki? Szólj ha jössz Pöstre, és összecsapunk egy talit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 az elsőből meg a 3.ból kéne a hátsó ülés sor :) egyébként ezek drágák, de tényleg szépek. Síléc nyílás/kartámasz miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 az elsőből meg a 3.ból kéne a hátsó ülés sor :) egyébként ezek drágák, de tényleg szépek. Hát...a konkurens márka hasonló korú és kivitelű modelljei sokkal drágábbak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Kár :D Javarészt a pesti oldalon mászkálok. Pontosabbat nem tudok mondani. Legfeljebb, ha megbeszéljük előre. Átveszem Dáwidét is, majd egymás közt leboxoljuk....vagy Ő veszi át mindkettőnkét :) Igen, én is így gondoltam. Dáwid mintha úgy rémlene 11. kerületibb. Odaadhatom a harmadikat is, nekem tuti beszerzési forrásom van :D Dáwiiiid???? Jóvanna, izzott a pipa, nem hagyhattam ott :D :D Csak most lapoztam el eddig. Én lehet 11. kerületibb, mert sokat melózok arra, csak nem állandóan. Dumáljuk le hogy mikor, és akkor el tudok menni érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nem olvasod az elektromost? Vagy csak a válasz nem tetszik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Síléc nyílás/kartámasz miatt? jaja Hát...a konkurens márka hasonló korú és kivitelű modelljei sokkal drágábbak... az a konkurens márka, az opel a legolcsóbb szinte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Igen, én is így gondoltam. Jóvanna, izzott a pipa, nem hagyhattam ott :) :D Csak most lapoztam el eddig. Én lehet 11. kerületibb, mert sokat melózok arra, csak nem állandóan. Dumáljuk le hogy mikor, és akkor el tudok menni érte Őszintén szólva, nekem egyszerűbb, ha Te veszed át. A céges GPS-e miatt kicsit nehezen teszek kitérőket. :D Ha már GPS....a napokban a főnök a kezembe nyomott egy MIO-t, hogy ismerősének kéne rá valami normálisabb szoftver, mert a gyári gagyi. Feltettem neki a primót, visszaadtam, kérdi a főnök mennyi? Poénból rávágtam 5000 :D Erre ma a kezembe nyomja a pénzt :D Azt üzente az ismerőse, hogy inkább még kiperkál 5 rugót, mint kibacca az ablakon a 80 ezres kütyüt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Őszintén szólva, nekem egyszerűbb, ha Te veszed át. A céges GPS-e miatt kicsit nehezen teszek kitérőket. :D Ha már GPS....a napokban a főnök a kezembe nyomott egy MIO-t, hogy ismerősének kéne rá valami normálisabb szoftver, mert a gyári gagyi. Feltettem neki a primót, visszaadtam, kérdi a főnök mennyi? Poénból rávágtam 5000 :D Erre ma a kezembe nyomja a pénzt :D Azt üzente az ismerőse, hogy inkább még kiperkál 5 rugót, mint kibacca az ablakon a 80 ezres kütyüt :) :D sose rosszabb poént :D Majd lebeszélem a collegával, és elhozom valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Őszintén szólva, nekem egyszerűbb, ha Te veszed át. A céges GPS-e miatt kicsit nehezen teszek kitérőket. :D Ha már GPS....a napokban a főnök a kezembe nyomott egy MIO-t, hogy ismerősének kéne rá valami normálisabb szoftver, mert a gyári gagyi. Feltettem neki a primót, visszaadtam, kérdi a főnök mennyi? Poénból rávágtam 5000 :D Erre ma a kezembe nyomja a pénzt :D Azt üzente az ismerőse, hogy inkább még kiperkál 5 rugót, mint kibacca az ablakon a 80 ezres kütyüt :) Az enyémet is meg kéne hekkelni, nem fogadja el csak a magyar térképet, és azt is rissíteni kéne már :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 :D sose rosszabb poént :D Majd lebeszélem a collegával, és elhozom valamikor. Rendben. :) Az enyémet is meg kéne hekkelni, nem fogadja el csak a magyar térképet, és azt is rissíteni kéne már :S Neked is MIO-d van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Rendben. :) Neked is MIO-d van? nekem más van őőő nemtom most :D :D nav n go 470 ez a navigációm tipusa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 830000 ? :) neheeeeeeemááárrr :D :D Mutatok durvábbat is! Ez Vagy ez Igen az ilyen bontószökevény 18éves széttaposott kuplunggal,szétfingott külsővel-belsővel 400.000km-ről kétszer visszatekert roncsokat 250 körül kínálták csak azért nem 200-ért mert diesel.... Ez van ha nem vesznek az emberek új autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mutatok durvábbat is! Ez Vagy ez Igen az ilyen bontószökevény 18éves széttaposott kuplunggal,szétfingott külsővel-belsővel 400.000km-ről kétszer visszatekert roncsokat 250 körül kínálták csak azért nem 200-ért mert diesel.... Ez van ha nem vesznek az emberek új autót. Ahogy ezeket elnézem, eddig jócskán alulértékeltem az autómat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 nekem más van őőő nemtom most :) :D nav n go 470 ez a navigációm tipusa. Abban tudok segíteni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ahogy ezeket elnézem, eddig jócskán alulértékeltem az autómat :) Meg az enyémet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Abban tudok segíteni.... :) mi lehet rajta turbozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Meg az enyémet... Más autóját nem szoktam értékelni ha nem eladó (vagy nem kérik) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Más autóját nem szoktam értékelni ha nem eladó (vagy nem kérik) :D Júniusban volt róla szó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Júniusban volt róla szó. :) Akkó' kérted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Húúú, nagyon jó ez a 308. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Húúú, nagyon jó ez a 308. :) Rözsó? (Peugeot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Rözsó? (Peugeot) Ez nem típus, hanem méret jelzés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts