beligrom Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 vki tud főzni? mi az a rántás? lisztből meg olajból kéne csinálnom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 csak tetszik, nem azt mondtam, hogy helyes szerintem, aki az urit meg nem tudta az az 1x1et se :) qcuról már ne is beszéljünk :D vki tud főzni? mi az a rántás? lisztből meg olajból kéne csinálnom :D ennyi! Mi a kérdés? Mihez kell egyáltalán? Forraltborba nem kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 vki tud főzni? mi az a rántás? lisztből meg olajból kéne csinálnom :) paprikás? fokhagymás? mihez lessz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ennyi! tűz, kevekeretyűzős alkalmatosság, meg valami edény is kellene nem ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 vki tud főzni? mi az a rántás? lisztből meg olajból kéne csinálnom :D Igen. És pirospaprika. :D Na meg víz. Kevés olajben egy két evőkanál lisztet kicsit megbarnitasz, de állandó keverés közben. Aztán tűzről levéve, kevés őrölt pirosparikát keversz hozzá, majd állandó keverés mellett felengede vízzel. Vigyázz, egyszerre ne sok vizet engedj, mert csomós lesz. Aztán ha ez kész, mehet a levesbe, :) Mit főzöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 tűz, kevekeretyűzős alkalmatosság, meg valami edény is kellene nem ? :D :D Az infrastruktúra kiépítése nehogy az én dolgom legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Igen. És pirospaprika. :D Na meg víz. Kevés olajben egy két evőkanál lisztet kicsit megbarnitasz, de állandó keverés közben. Aztán tűzről levéve, kevés őrölt pirosparikát keversz hozzá, majd állandó keverés mellett felengede vízzel. Vigyázz, egyszerre ne sok vizet engedj, mert csomós lesz. Aztán ha ez kész, mehet a levesbe, :) Mit főzöl? köszönöm. sárgaborsófőzelék:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mit főzöl? mit-mit, mondta : rántást :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 köszönöm. sárgaborsófőzelék:D Aba rakhatsz fokűhagymát- az olajba liszt olaj alig megfuttatva..., tehát ne piruljon..tüzről le..viz elkever kb 2 dl összekutyul a borsóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 :D :D és még bele se mentünk a következőkbe: led izzó led dióda világító led világító dióda (ami mondjuk egyedüli értelmes ezek közül) óó nemár: A következő hibák léptek fel: Túl sok idézetet tartalmaz a hozzászólás. Érezzétek a többit is ideidézve :) Engem a led izzóval lehet kikergetni a világból. Nameg a fénycső helyett, Energiatakarékos csőizzó. :D :D :D :D :lol: Ezen besírtam. Én csakcsak felhívnám a Lángautó Székesfehérvári boltját, mert ha van, akkor ott 3200 / pár :) ui: Remélem amik nálam vannak is el fognak kelni -_- Dáwid, Breki? Én inkább ajánlanám a Cserkész utcai Tungsram márkaboltot. Igaz drágább, de az a 600Ft-os különbség ne vágjon senkit földhöz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 mit-mit, mondta : rántást :) :D :D :D Kirántott asztalfiók. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Engem a led izzóval lehet kikergetni a világból. Nameg a fénycső helyett, Energiatakarékos csőizzó. :) :D :D :D :D Ezen besírtam. Én inkább ajánlanám a Cserkész utcai Tungsram márkaboltot. Igaz drágább, de az a 600Ft-os különbség ne vágjon senkit földhöz. :D Nemá annyiből egy napig kajálok :D Egyébként miért nem mindegy honnan veszi, ha máshol olcsóbb? ui: a mosogatás el ne maradjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nemá annyiből egy napig kajálok :) Egyébként miért nem mindegy honnan veszi, ha máshol olcsóbb? A Cserkész utca felé járok dolgozni, de 600Ft-ért simán teszek egy 20 perces kerülőt (gyalog :D ), elvégre nekem se a legyek hordják össze... :D Amúgy megjött végre a LED-es nappali menetfényem, így a beszerelés után növelt élettartamúak lesznek a H4-es izzóim :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Én az általam átalakított belsőtér világításra vagyok a legbüszkébb. Azt lehet le kellene védetnem :) A meglévő búrába belefaragtam egy kapcsolót + 3 db 10 mm-es LED-et. Nem szép, de erős :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 A Cserkész utca felé járok dolgozni, de 600Ft-ért simán teszek egy 20 perces kerülőt (gyalog :D ), elvégre nekem se a legyek hordják össze... :) Amúgy megjött végre a LED-es nappali menetfényem, így a beszerelés után növelt élettartamúak lesznek a H4-es izzóim :D . Majd írd meg légyszi, hogy az a Móri úti dolog megvan-e még :D Mert én itt lakom a közelben, és sanszos, hogy már megszűnt (nem emlékszem rá, hogy meglenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Meg ne vegye senki előlem a Cserkész utcában :D legalábbis hagyjatok egy dobozzal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Meg ne vegye senki előlem a Cserkész utcában :D legalábbis hagyjatok egy dobozzal. :) Mé' nem szóltál, vettem volna neked ma :D Még volt asszem 2 doboz, amiben párban volt, meg mintha szimplában is lett volna 1-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mé' nem szóltál, vettem volna neked ma :D Még volt asszem 2 doboz, amiben párban volt, meg mintha szimplában is lett volna 1-1 Mert akkor még nem voltam biztos afelől, hogy lesz rá keret. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Majd írd meg légyszi, hogy az a Móri úti dolog megvan-e még :D Mert én itt lakom a közelben, és sanszos, hogy már megszűnt (nem emlékszem rá, hogy meglenne) Nem szűnt az meg :D Meg ne vegye senki előlem a Cserkész utcában :D legalábbis hagyjatok egy dobozzal. :) Csakazértis csapjatok le a készletre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Remélem amik nálam vannak is el fognak kelni :D Dáwid, Breki? Bármikor hozhatod! :) Ha előre tudom a mai napom, kihozhattad volna az M1-re. Ma voltam Környén napközben. :D Nem bánom, hozhatod a 3.-at is....jó lesz a corsába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nem szűnt az meg :D Csakazértis csapjatok le a készletre... :D Majd holnap megnézem lehet akkor délelőtt :) Itt lakom tényleg 100 méterre elvileg tőle, ha minden igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Csakazértis csapjatok le a készletre... :D Akkor elmegyek érte korán, vagy elküldök valakit érte reggel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Meg ne vegye senki előlem a Cserkész utcában :D legalábbis hagyjatok egy dobozzal. :) Olyan fáradtnak érzem magam mostanában, nem is nagyon van kedvem gyalogolni, azt hiszem jó lesz nekem a Cserkész utca, mit nekem 600Ft? Meg is veszem mindet :D :D :D :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Akkor elmegyek érte korán, vagy elküldök valakit érte reggel :D Valamelyik ráérős percembe elhozhattam volna én is neked ma, de holnap nem lesz jó, mert péntek és a vasúton a pénteki nap a világmegváltás napja. :D Ami azt jelenti, hogy 6 óra szolgálat alatt kéne mindent megcsinálni, amire a többi nap is lett volna idő. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Olyan fáradtnak érzem magam mostanában, nem is nagyon van kedvem gyalogolni, azt hiszem jó lesz nekem a Cserkész utca, mit nekem 600Ft? Meg is veszem mindet :D :D :D :D . Hehe, mikor bementem ma, már aggódva kérdeztem az eladótól, hogy van-e. Mire ő: "Persze, hogy van! Miért ne lenne?" :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts