beligrom Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 2000 Ft volt a patacsinál :D a tükörlap? db? azt külön kitom cserélni? ez a rendszámrejtő jó trafipaxx ellen is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Rakd vissza a kockát. Az stabil :D Hogy hívják azt a kütyüt, amit manapság a futárok használnak? Azt az elektronikust, amit papír helyett aláíratnak? :) Stabil a fenét! Nekem multkor gépi mosó ugy lebaccta a jobbost hogy csak lestem...aztán a mosós fazon visszament érte, meg is ázott rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mingyá' nem 18 :) http://www.powertuning.hu/271-kozponti-zar...ar-4-ajtos.html Beszereléssel együtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Beszereléssel együtt... Egy doboz cigi, meg annyi idő amíg a felét elszívod. Az sincs egy tizes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Egy doboz cigi, meg annyi idő amíg a felét elszívod. Az sincs egy tizes :) Na megnézném én hogy ki az aki egy fél doboz cigi elszívása alatt beszeeli neked, úgy hogy jó is lesz. mondjuk aki napi szinten egy dobozzal szív, az lehet végez vele... de kell egy pár óra hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Na megnézném én hogy ki az aki egy fél doboz cigi elszívása alatt beszeeli neked, úgy hogy jó is lesz. mondjuk aki napi szinten egy dobozzal szív, az lehet végez vele... de kell egy pár óra hozzá. Nem kell csikkről gyújtani :D De egy délután simán beköthető szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 a tükörlap? db? azt külön kitom cserélni? Dehogy. Komplett jobbos tükröt vettem, mert az előző gazdinál széthullott. Öszetákolta, de nem ájultam el tőle. :D Stabil a fenét! Nekem multkor gépi mosó ugy lebaccta a jobbost hogy csak lestem...aztán a mosós fazon visszament érte, meg is ázott rendesen :D Nekem semmi bajom vele. Igaz régóta nem járok gépi mosóba.....azok barbárok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem kell csikkről gyújtani :D De egy délután simán beköthető szerintem. :) Én egyedül csináltam, egyik délelőtt... na jó 10-fél2ig behúztam a kábeleket, és összeraktam, mert anyámnak akkor volt menőkéje... másnap hasonló időintervallummal meg felraktam a motorokat is, és összekötögettem őket. Egy déltől késődélutánig most már menne, mert tudom mit hova kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Egy doboz cigi, meg annyi idő amíg a felét elszívod. Az sincs egy tizes :) Nem dohányzom. Így mindig van pénzem,amit beleboríthatok a fostalicskába. :D Fejegységet meg első hangszóró cserét is gondoltam,hogy mi lehet ebben olyan bonyolult,majd megoldom. Néha kikapcsolt ,aztán teljesen elnémult...elvittem a szerelőmhöz,akinek a fia műszerésznek tanul,hogy egy ezresért beműti a hangszórókat....ennek az lett a vége,hogy a blau mp3 nem szólt, car 300 meg tökéletesen szólt. Agyamat majd szétbas*ta az ideg,hogy elromlott a fejegység. Szegeden elvittem egy autóműszerészhez,aki két perc alatt rájött,hogy az egyik hangszóró testes és hátul a csati is kontakthibás a fejegységnél. Tehát inkább fizetek és ha nem jó akkor visszaviszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! Sajnos elért engem is az elkerülhetetlen hátsó kerékjárat körüli rozsdásodás. Jelenleg a két hátsó kerék fölött és a tanksapkánál nem fényezett, de színhelyes javítás van (előző tulaj műve), viszont buborékosodik fel a festék, valami ki akar jönni belőle :D :D A kérdésem az lenne, hogy ha nem is fényezéssel együtt, de valami állagmegóvó jelleggel mit érdemes kezdeni vele? Karosszériás mennyiért vállal kb. ilyen munkát, mennyi ennek a reális ára? Ha nincs egy színbe hozva és lefényezve a javítás az nem feltétlenül zavarna. Üdv, Ákos Szerk.: Karosszéria topicba akartam írni, véletlenül ide sikerült, egy modi majd lenne szíves átrakni oda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Én egyedül csináltam, egyik délelőtt... na jó 10-fél2ig behúztam a kábeleket, és összeraktam, mert anyámnak akkor volt menőkéje... másnap hasonló időintervallummal meg felraktam a motorokat is, és összekötögettem őket. Egy déltől késődélutánig most már menne, mert tudom mit hova kell :D A 3. motorcsere már nekem is jobban ment :D De nem akkora meló szerintem hogy ennyi pénzért belerakassa az ember :) (legalábbis szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! Sajnos elért engem is az elkerülhetetlen hátsó kerékjárat körüli rozsdásodás. Jelenleg a két hátsó kerék fölött és a tanksapkánál nem fényezett, de színhelyes javítás van (előző tulaj műve), viszont buborékosodik fel a festék, valami ki akar jönni belőle :D :D A kérdésem az lenne, hogy ha nem is fényezéssel együtt, de valami állagmegóvó jelleggel mit érdemes kezdeni vele? Karosszériás mennyiért vállal kb. ilyen munkát, mennyi ennek a reális ára? Ha nincs egy színbe hozva és lefényezve a javítás az nem feltétlenül zavarna. Üdv, Ákos Ezért még lesz beszólás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! Sajnos elért engem is az elkerülhetetlen hátsó kerékjárat körüli rozsdásodás. Jelenleg a két hátsó kerék fölött és a tanksapkánál nem fényezett, de színhelyes javítás van (előző tulaj műve), viszont buborékosodik fel a festék, valami ki akar jönni belőle :D :D A kérdésem az lenne, hogy ha nem is fényezéssel együtt, de valami állagmegóvó jelleggel mit érdemes kezdeni vele? Karosszériás mennyiért vállal kb. ilyen munkát, mennyi ennek a reális ára? Ha nincs egy színbe hozva és lefényezve a javítás az nem feltétlenül zavarna. Üdv, Ákos a kasztnimunka nem sok, ha nincs széthullva az egész hátulja... a két elem cseréje megvan 20ból anyaggal durván, a fényezés az már bőven több, az kb két elemre olyan 40. A 3. motorcsere már nekem is jobban ment :D De nem akkora meló szerintem hogy ennyi pénzért belerakassa az ember :) (legalábbis szerintem) hát 10 ezret én se fizetnék érte az tuti, főleg mivel elsőre is sikerült, és egész jol, mert félévig hozzá se kelett nyúlni, akkor is csak egy meglazult dió miatt, ami belekerült 10 percbe is :D így kimondottan nem szivesen fezetek érte, ha egyszer én is megtudom csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 a kasztnimunka nem sok, ha nincs széthullva az egész hátulja... a két elem cseréje megvan 20ból anyaggal durván, a fényezés az már bőven több, az kb két elemre olyan 40. hát 10 ezret én se fizetnék érte az tuti, főleg mivel elsőre is sikerült, és egész jol, mert félévig hozzá se kelett nyúlni, akkor is csak egy meglazult dió miatt, ami belekerült 10 percbe is :D így kimondottan nem szivesen fezetek érte, ha egyszer én is megtudom csinálni :D Drága előző tulaj (D.E.T.) megoldotta :) Rá volt szig.szalagozva a pálcára :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Drága előző tulaj (D.E.T.) megoldotta :) Rá volt szig.szalagozva a pálcára :D :D :D :D :D :D :lol: -_- :) :D mi a rövidítés egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 :) :D :D :D :D :D :lol: mi a rövidítés egyébként? DrágaElőzőTulaj. Szerintem mindenkinek van erre a személyre visszavezethető érdekesség az autójában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 DrágaElőzőTulaj. Szerintem mindenkinek van erre a személyre visszavezethető érdekesség az autójában :) Kiégetett ülés... ilyesmik nálunk mindkét kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Zoyta most tuti nem írja azt : zörögnek a csontjai :D :D :D :D Neki sem. :D De ha nem tetszik.... :D Úgy van beállítva a tükröm,hogy a szélső-sávból is látom az a 40-50métert ami érdekes sávváltásnál meg a padkát is. Meg olyan jól sikerült beállítani,hogy nincs holttér sem. Szerintem holtér mindíg van astra tükörnél. Van egy olyan pont amikor a tükörben már nem látod a a másik kocsit, a szemed sarkából meg még nem, ezért kell oldalra kinézni sávvátáskor. Újabban pedig divat lett hogy népek elütik saját magukat. A múltkor is egy részeget szedtek ki a saját kocsija alól. Magára tolta :D :lol: (ha tolja, az ittas vezetésnek számít? :) -_- ) Csak ha járt a motor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Neki sem. :) De ha nem tetszik.... :D Szerintem holtér mindíg van astra tükörnél. Van egy olyan pont amikor a tükörben már nem látod a a másik kocsit, a szemed sarkából meg még nem, ezért kell oldalra kinézni sávvátáskor. Csak ha járt a motor. :D Korzája van, nem gyanús? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 DrágaElőzőTulaj. Szerintem mindenkinek van erre a személyre visszavezethető érdekesség az autójában :) Első lökösben a nem gyári ködlámpa helye. Tetőkárpit tűzőgéppel felrakva. Vezetékek elvágva mindenfelé. Bal első lengőkar meghajlítva. Hirtelen ennyi jutott eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Első lökösben a nem gyári ködlámpa helye. Tetőkárpit tűzőgéppel felrakva. Vezetékek elvágva mindenfelé. Bal első lengőkar meghajlítva. Hirtelen ennyi jutott eszembe... Nekem jutott belőle bőven... :) De olyan állatságok, hogy eszembe nem jutott volna még hasonló sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nekem jutott belőle bőven... :) De olyan állatságok, hogy eszembe nem jutott volna még hasonló sem :D Én viszonylag normál állapotban vettem, de majd ha egyszer eladom, akkor a kedves Vevő mesélhet majd itt a fórumon :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry704368 Köszi! Sokat segítettél mert szeptembertől átlapoztam szabadidőmben 15 napot de nem találtam meg, de már látom az okát mivel október! :D Központi zárnál a "reteszelés" az mi? :) (lehet már használtam csak ne tudom hogy az az) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Köszi! Sokat segítettél mert szeptembertől átlapoztam szabadidőmben 15 napot de nem találtam meg, de már látom az okát mivel október! :D Központi zárnál a "reteszelés" az mi? :) (lehet már használtam csak ne tudom hogy az az) becsukod kulccsal és fordítod tovább a kulcsot és rázár még egyet, nem olyankor gombokat felhúzva nyitni az ajtót :D talán így a legegyszerűbb leírni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Na, beszéltem azzal a bolttal, azt mondták 10900 Forint a pumpa, és még 2000 rá a szűrő, valami kínai, de az összes kínai, csak ez jó minőség és elég sokáig el fog menni. Szerinted meg merjem venni? :) Márkát nem mondtak, azt mondták ennek nincs márkája. Mindenki azt ragaszt rá, amit akar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts