Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem érzed az autót?

mi van te furi geller?? Ne mond már, hogy te tükör nélkül parkolsz.

Úgy van beállítva a tükröm,hogy a szélső-sávból is látom az a 40-50métert ami érdekes sávváltásnál meg a padkát is.

Meg olyan jól sikerült beállítani,hogy nincs holttér sem.

Az jó akkor, nekem ráadásul még el is mozog néha :)

Elküldve

Az jó akkor, nekem ráadásul még el is mozog néha :D

Ne mondd már hogy te igen :) :D :D

Elküldve

Az jó akkor, nekem ráadásul még el is mozog néha :)

Használom a tükröt, de a padkát nem nézem vele, mert minek. Érzem, hogy hol a kerék.

Elküldve
na azt én is, főleg ha valaki átmegy a lábamon :) :D :D :D

Erről Tomakk jut eszembe.

-Cicca menj egy kicsit előrébb.

-Jó

-ÁÁÁááá cicca a lábamon állsz a kocsival

-Tessék?

-Cicccaa a lában állsz a kerékkel.

-Jaa.

-De ne előre, hanem menj vissza, áááááá....

:D

Elküldve
Erről Tomakk jut eszembe.

-Cicca menj egy kicsit előrébb.

-Jó

-ÁÁÁááá cicca a lábamon állsz a kocsival

-Tessék?

-Cicccaa a lában állsz a kerékkel.

-Jaa.

-De ne előre, hanem menj vissza, áááááá....

:)

tipikus :D :D :D :D

Elküldve
mozdonnyal szerinted számít bármi más a közelben ? :D :D :D :D

ez igaz igaz...

Ne mondd már hogy te igen :) :D :D

igen hát jobboldalról hogy tudod hol a padka?

Használom a tükröt, de a padkát nem nézem vele, mert minek. Érzem, hogy hol a kerék.

Ha nem tudod hol a padka, akkor hiába érzed hol a kerék... csak megnézed, hogy hova engedheted még a hátulját nem?? Mikor előre állok be, akkor is belenézek a tükörbe, hogy mennyire álltam meg a padkátol.

Elküldve
Úgyis lehet. :D Bár parkolás közben nem szoktam a kerékhez tenni a lábam, hogy rámenjek. :D

Újabban pedig divat lett hogy népek elütik saját magukat. A múltkor is egy részeget szedtek ki a saját kocsija alól. Magára tolta :D :D (ha tolja, az ittas vezetésnek számít? :) :D )

Elküldve
ez igaz igaz...

Ha nem tudod hol a padka, akkor hiába érzed hol a kerék... csak megnézed, hogy hova engedheted még a hátulját nem?? Mikor előre állok be, akkor is belenézek a tükörbe, hogy mennyire álltam meg a padkátol.

Jóhát, én ezt tükörben padkanézés nélkül megoldom. Bocs, hogy ilyen skillezett vagyok. :D Ez volt az utolsó alkalom, hogy valamit nem bántásból és poénból kérdeztem meg. :) Hanem mert érdekelt, hogy miért. Murvadrága felni miatt meg is érteném, akkor én is így tennék. :D

Elküldve

Ha akkora hely van (úgysincs) hogy egyedül állok a padka mellett, akkor orral állok mellé. Ha nincs akkora hely, csak egy autónyi (vagy még annyi se) akkor meg úgyis az előttem-mögöttem állókhoz képest állok be, nem a padkához. Mivel viszont úgysincs annyi hely sem sokszor, ezért az alapállapot úgyis az, hogy a padkát is érzem, mivel felmegyek rá :)

Elküldve

Mit össze problémáztok a tükrökön.....

Amíg villanytükröm volt, addig se piszkáltam soha a parkolás kedvéért. Egyszer kell normálisan beállítani és passz :)

Elküldve
Mit össze problémáztok a tükrökön.....

Amíg villanytükröm volt, addig se piszkáltam soha a parkolás kedvéért. Egyszer kell normálisan beállítani és passz :D

Ha itt laksz, akkor meg 2naponta egyszer, mert valami k.csög mindig úgy érzi hogy neki kell menni :) A jobbosom már úgy van vissza heffintve, mert azt meg félig levitte a gyökere...

Elküldve
még a kis ablakot be kell szereznem, ami rajta van :D

amúgy várom az ajánlatokat privátban az egység kapcsán :D

Nebax ki velem. :D Tudod milyen régóta keresek, és nem is szolsz? Van négy SAAB felnim. :)

Elküldve
Ha itt laksz, akkor meg 2naponta egyszer, mert valami k.csög mindig úgy érzi hogy neki kell menni :) A jobbosom már úgy van vissza heffintve, mert azt meg félig levitte a gyökere...

Rakd vissza a kockát. Az stabil :D

Hogy hívják azt a kütyüt, amit manapság a futárok használnak? Azt az elektronikust, amit papír helyett aláíratnak? :D

Elküldve
Stabilan sz.rt se látok belőle :D A gömbölyűből sokkal jobban látok :)

Ha sima tükör van benne, az sz.rt sem ér valóban. Az enyémben domború lap van....tökéletes :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.