daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Akkor az volt az az absztrakt ábra a kocsid oldalán ott, ahol nekem is meg Jürgennek is az van kiírva, hogy GL :) Igen, németországi autókon másképp jelölik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nálam gyárilag: szervó, két lufi, manuális naptető Most: elöl vill.ablak, vill.tető, központi, és talán vill. tükör is lesz, ha segítetek az elektromos topikban.... :D :) Másik autónkban van az is. Én tökéletesen értelmetlennek találom.Amikor megvettem a Corsát belőttem a tükröket,aztán azóta úgy állnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Másik autónkban van az is. Én tökéletesen értelmetlennek találom.Amikor megvettem a Corsát belőttem a tükröket,aztán azóta úgy állnak. :) parkoláskor mindig átállítom, mert nem látom a padkát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 csendben, jelezném : van eladó elektronyos tetőmozgató moci és burkollaaatttttt eladó :) na kinek kellllll ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nekem is ez van benne és ahogy Day írta sötét, vizes aszfalton is jól látni vele, úgyhogy ilyet vegyé'! :) Az lesz...csak akkor már 2 pár H4 lesz a csomagtartóban :D A mezei pár + a 60as :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 csendben, jelezném : van eladó elektronyos tetőmozgató moci és burkollaaatttttt eladó :) na kinek kellllll ? :D Mennyi lenne az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 csendben, jelezném : van eladó elektronyos tetőmozgató moci és burkollaaatttttt eladó :) na kinek kellllll ? :D Ááá elfogadnék egy napfénytetőt...de inkább nem vágatom meg a tetejét :D Pedig vaterán is dobálnak kicsi pénzért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 csendben, jelezném : van eladó elektronyos tetőmozgató moci és burkollaaatttttt eladó :D na kinek kellllll ? :D Nein danke. :D :D Bár talán a hátsó ülések fölé is vágok egyet. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mennyi lenne az ára? még a kis ablakot be kell szereznem, ami rajta van :D amúgy várom az ajánlatokat privátban az egység kapcsán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 parkoláskor mindig átállítom, mert nem látom a padkát... Nem érzed az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 parkoláskor mindig átállítom, mert nem látom a padkát... Úgy van beállítva a tükröm,hogy a szélső-sávból is látom az a 40-50métert ami érdekes sávváltásnál meg a padkát is. Meg olyan jól sikerült beállítani,hogy nincs holttér sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ááá elfogadnék egy napfénytetőt...de inkább nem vágatom meg a tetejét :D Pedig vaterán is dobálnak kicsi pénzért... Ha már napfénytetőt szeretnél, érdemesebb lenne az oszlopoknál elvágni a tetőt és a napfénytetőt úgy elhozni persze, aztán összetákolni. A gyári jobbabb, mint az ilyen utólag bevágott dolgok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Akkor az volt az az absztrakt ábra a kocsid oldalán ott, ahol nekem is meg Jürgennek is az van kiírva, hogy GL :D Nekem is avvan odacsinálva :) Érdekes... ahogy kiskoromból emlékszem fater Volvojában a GL villanyablakot, tetőablakot, lábtérvilágítást, szervót, hátsó ablak-árnyékolót, törlős lámpa-mosót jelentett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nein danke. :D :D Bár talán a hátsó ülések fölé is vágok egyet. :) :D :D láttunk már ilyet.....szegény exkombink.....igaz SPZ ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Másik autónkban van az is. Én tökéletesen értelmetlennek találom.Amikor megvettem a Corsát belőttem a tükröket,aztán azóta úgy állnak. :D Mondjuk én is inkább a tükörfűtést tartom értelmes dolognak, de mondom akkor már legyen fullos gyári. Főleg hogy kisebb csodával sikerült kerámiakék színre fújt villanytükröket vennem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mondjuk én is inkább a tükörfűtést tartom értelmes dolognak, de mondom akkor már legyen fullos gyári. Főleg hogy kisebb csodával sikerült kerámiakék színre fújt villanytükröket vennem. :) Akkor nekem is szerezhetnél olyan színben. :D (Ugye az enyém is kerámiakék. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mi van itt, extrákat kell sorolni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha már napfénytetőt szeretnél, érdemesebb lenne az oszlopoknál elvágni a tetőt és a napfénytetőt úgy elhozni persze, aztán összetákolni. A gyári jobbabb, mint az ilyen utólag bevágott dolgok. :) Jogos... bár lehet egyszerűbb fiatalabb jobb felszereltségűt venni, mint hogy ezzel szívassa magát az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mi van itt, extrákat kell sorolni? :D Kezdd a gyárival... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Kezdd a gyárival... :) Most is minden gyári.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mi van itt, extrákat kell sorolni? :) Mr. 308 nem szállhat be :D Túl sok a típusidegenség benne, úgyhogy a felszereltségi szinted értelmezhetetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mi van itt, extrákat kell sorolni? :D tudnék párat mondani, de inkább adatlapokat küldözgetek ilyenkor :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mi van itt, extrákat kell sorolni? :D Menj innen a szöggyáriddal. :D Kezdd a gyárival... :) Ugyanaz, mint az enyém eredetileg. :D (Mondhatni, hogy testvérek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mr. 308 nem szállhat be :D Túl sok a típusidegenség benne, úgyhogy a felszereltségi szinted értelmezhetetlen :) felecs'd el, nájkit a igavonó lúra, érted :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Az lesz...csak akkor már 2 pár H4 lesz a csomagtartóban :D A mezei pár + a 60as :D Inkább több legyen, mint kevesebb... :D Legfeljebb kölcsön tudsz adni vkinek, ha úgy hozza a sors :) Nem érzed az autót? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts