Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hali Srácok!! :D Mizu veletek remélem mindenki rendben nyomja! :) Megcsikkadtam ma a verdával kicsit tesóm megvárt sulinál és égve felejtette a lámpát nem 5 percre! :D :D és be kellett tólnom a gyönyörűséget! :lol: :D :D de már OKSII! -_- Am most vettem a hétvégén bikázó kábelt is majdnem aktuális lett! :) Jah. Sokkal kényelmesebb kábellel húzni, mint tologatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Jah. Sokkal kényelmesebb kábellel húzni, mint tologatni :D Örülök Neked Dáwid!!!! :D :D :D :D :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Megalájt legyen, és +90-es, hogy milyen színű a doboza, meg hogy GE vagy Tung. van rávésve, az nem hat meg :) Csatlakoznék Dáwidhoz....ha megoldható nekem is kéne :D Az ugyanaz, csak más a csomagolás :D Oké, majd felhívom őket, meg pár másik boltot itt Tatabányán, ha már egyszer nekiálltam. Szóval két pár Megalight +90%, és H4-es mindenkinek? Holnap úgy néz ki nem fogok ráérni, de talán pénteken meg tudom venni. Legközelebb hétfőn délelőtt leszek fellelhető Budapesten :D Vagy este, valamelyik nap, még nem tudom mikor, vagy hétfőn, vagy kedden megyek mászni, de lehet szerdán is :D Ha már vége lesz a vizsgaidőszaknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Meyle-t tudomásom szerinte csomagolócég :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 tudomásom szerinte csomagolócég :) Most Era-t nézek. Amit Te ajánlottál márkát nem találtam 25 alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Most Era-t nézek. Amit Te ajánlottál márkát nem találtam 25 alatt :) tényleg ? itt sincs ? http://www.ko-csi.hu/alap.php?modid=ackat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Oké, majd felhívom őket, meg pár másik boltot itt Tatabányán, ha már egyszer nekiálltam. Szóval két pár Megalight +90%, és H4-es mindenkinek? Holnap úgy néz ki nem fogok ráérni, de talán pénteken meg tudom venni. Legközelebb hétfőn délelőtt leszek fellelhető Budapesten :) Vagy este, valamelyik nap, még nem tudom mikor, vagy hétfőn, vagy kedden megyek mászni, de lehet szerdán is :D Ha már vége lesz a vizsgaidőszaknak :D Előre is köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 tényleg ? itt sincs ? http://www.ko-csi.hu/alap.php?modid=ackat mondjuk ez nem biztos, hogy Walbro amúgy azoknál a liter szállítás értékére érdemes lenne figyelni, mert van raccsing belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 mondjuk ez nem biztos, hogy Walbro amúgy azoknál a liter szállítás értékére érdemes lenne figyelni, mert van raccsing belőle. asszem rátaláltam erre az oldalra, amikor kerestem, de itt túl sok minden volt, képek nélkül, úgyhogy továbbléptem :) Előre is köszi! :D Nincs mit, úgyis rengeteget segítettetek már, ennyi a minimum. Remélem lesz a boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 asszem rátaláltam erre az oldalra, amikor kerestem, de itt túl sok minden volt, képek nélkül, úgyhogy továbbléptem :) hívd fel őket, egy xar weboldal nem jelenti azt, hogy a cég is olyan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 hívd fel őket, egy xar weboldal nem jelenti azt, hogy a cég is olyan :) Okés, azt fogom tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Valakinek egy szerencsepillangó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Valakinek egy szerencsepillangó :D bzmeg... most akartam enni :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 bzmeg... most akartam enni :) :D :D Pillangót? :D ....kínai konyha? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 bzmeg... most akartam enni :) :D :D a fogyókúra egy nem túl elterjedt módszerét tanultad most meg. illetve bizonyos körökben anorexiát is okozhat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Látod?? elrontottad az egész fórumot ezzel a sz.rral. Senki nem ír sehova :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Látod?? elrontottad az egész fórumot ezzel a sz.rral. Senki nem ír sehova :) :D :D kék helyzetjelzőt keresünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 kék helyzetjelzőt keresünk EZ kék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 EZ kék. :) http://pics.coldline.hu/pics/157904-20110119-H7ZPv2.jpg mint a tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Zoyta most tuti nem írja azt : zörögnek a csontjai :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 EZ kék. :) Egy frászt! Jééégfehér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 mint a tied. Nem "mint". Ez AZ enyém, most szójjatok be :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Egy frászt! Jééégfehér :D sráááccoookkk.....minek vitatkozni, ha lehet verekedni is ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 sráááccoookkk.....minek vitatkozni, ha lehet verekedni is ? :D :D :lol: -_- ez a nem mindegy!! :) :D :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 sráááccoookkk.....minek vitatkozni, ha lehet verekedni is ? :D :D :D :D Van a Tekkennek Online multi változata? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts